Iasule, a venit Primavara! ep. 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nu am salutat. Inca
O fac acum. O saptamana cu spor, stiu ca trebuie acum, dar si o saptamana cu gandul spre Sarbatoarea ce vine.

Ma bucur tare mult ca va plxce Lavinia mea. Si mie mi-e tare draga (nu doar lui Calin). Eu nu reusesc sa ajung, ca daca il iau si pe Victor cu mine ar insemna sa alerg dupa el prin librarie. (acvi vad ca experimenteaza asta cu Timeea)

Acvi, in legatura cu intrebarea ta...eu as zice sa mai astepti. Felicitari tie ca ai un baietel inteligent. Cred ca educatoarea te-a indemnat bine, din punctul ei de vedere. Dar eu ma gandesc asa, la toamna copilasii care sunt in clasa I vor avea cu totii 7 ani, 7 ani jumate, chiar 8. Poate intelectual sunt cu totii la acelasi nivel. dar emotional? Pana la urma scoala noastra impune concurenta. or eu nu as vrea sa concureze Stefan cu un baiat cu un an mai mare, nu la socotit sau scris, ci la rabdarea de a sta sa rezolve o sarcina, de exemplu. Parerea mea.

Delphinas, eu am raspuns in leg cu dr Avatajitei. Nu stiu unde are cabinet, dar cum spuneam, fiind in "gashca" doctorului Dragomir, banuiesc ca e acolo, la cabinetul de langa Cinema Victoria. Poti cauta pe net telefon, orar, de astea....

Va pup. Ma asteapta un geam sa-l sterg si niste rufe sa le scot pe sarma. Afara pare ca sta sa ploua. Ce urat.

A! Gabi, super Matei!!! Si noi avem seri Monopoly, dar numai dupa ce adoarme Victor, ca el fura tot, case, hoteluri...Na, ce sa zic, e bine sa se invete Stefan nu doar cu a plati taxe si impozite pe ce e al lui, ci si cu faptul ca uneori, in viata, te poti trezi asa, brusc cu nimic. Victor e un fel de cutremur. Sau taifun. Oricum...super joc!!! Ma bucur ca am ajuns sa-l joc cu baiatul meu. Imi amintesc noptile in care jucam cu prietenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Multumesc mult de opinie Oana..asa e ..asta e aspectul care-l consider cel mai greu trecut cu vederea..am o saptamana de cand ..citesc(azi m-am trezit pe la 4 si bantuiam pe net dupa informatii) , intreb..ma intreb..e grea meseria asta de parinte mai ales cand ai asemenea hotarari de luat.Cel mai important aspect mi se pare acela ca ALex este studios de felul lui ,perfectionist..insa nu stie sa piarda..adica daca pierde plange..spune ca nu e bun de nimic..si sufera foarte mult ..de aceea ma gandesc ca a-l pune in competitie cu copii mai mari decat el...nu-i face deloc bine(acum m-am orientat spre jocuri de familie ,monopoly cu ben 10,nu te supara frate,sah tocmai pentru a-l invata ca in viata nu esti mereu invingator,si trebuie sa inveti si sa pierzi..dar e greu pt el....acum pb e ca atat de mult ma recunosc in el).Cred ca pana la urma o sa mai asteptam 1 an,sincer nici nu-mi plac hotararile luate asa in pripa..mai ales cele atat de importante.
Danna, felicitari Magdei si multa sanatate!!!

O zi frumoasa ,
GAbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana: multumesc frumos pt. raspuns
Fata, multumesc lui Dumnezeu, este bine. Nu am mai scris pe forum fiindca nu am avut dispozitia necesara(diverse probleme).

nu cred ca voi mai avea timp sa intru pe forum pana la sf. saptamanii asa ca transmit acum.
Lumina Sfanta sa aduca in sufletele voastre liniste, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna cu toti cei dragi. Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Acvi, poate e o caracteristica varstei, ca il recunosc atat de mult pe Stefan in descrierea ta. (pe mine nu, dar pe sot da). Eu m-am linistit cu scoala. Ti-am scris ce decizie am luat si sunt multumita.

Dana, multa sanatate Magdei. Pana la urma ce e? A! Am uitat de felicitari pentru micuta liceeana. Dar cam ciudat mod de a sarbatori, draga de ea. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la urma.

(eu sunt pe aici, Victor nu ma lasa sa sterg geamurile, imi ia carpele, vrea sa stearga el, adica mai rau sa le murdareasca, asa ca mai bantui putin pe net, il adorm acusi si apoi...la treaba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi69

Buna dimineata!

Ana-Maria,eu sant cea cu fetita la Waldorf,e la gradi si va intra in cl a I-a la toamna,in clasa domnului invatator Condrea.
Ea e incantata de timpul petrecut la gradinita..noi incantati de schimbarile pozitive prin care trece..deci toata lumea e multumita..

Gabi,ar trebui sa trimiti pe situl primariei ceea ce a spus Matei..
A fost tare simpatic..

Lacramioara multa sanatate!

Eu nu cunosc homeopati..poate ca ar trebui sa ma redirectionez,insa am avut o experienta neplacuta acum vre-o sapte ani si nu mai am incredere in ei..

Adriana

e bun condrea ca si invatator, ca si om . fiica lui a fost in clasa cu mine. am gasit in galeriile felicia la magazinul din fata intrarii in carrefour, cel cu produse din lemn pt copii, blocuri de cera-color si creioane exact ca la waldorf. am sa ii cumpar si eu fica-mii cand va fi sa deseneze

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Acvi, poate e o caracteristica varstei, ca il recunosc atat de mult pe Stefan in descrierea ta. (pe mine nu, dar pe sot da). Eu m-am linistit cu scoala. Ti-am scris ce decizie am luat si sunt multumita.
bonjovi] (12.07.2007)[/teal][/size=2][/font=Comic Sans MS]

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Si Alex e la fel. Nu ar accepta ca poate pierde pt nimic in lume. Avem concurs in orice: cine intra primul in casa, cine deseneaza mai frumos, cine se desbraca primul, cine se spaa primul etc... Seara face concurs cu tata-sau cine se imbraca primul in pijamale... Ei bine, triseaza... Se imbraca 75% in pijamale si apoi incpe concursul cu tata-sau... Cred ca e specific varstei... adica sper cel putin...
De 2 ori pe sapt merge la tenis si e mai putin avansat decat colegii pt ca am relaut tenisul mai tarziu decat ceilalti... Ei bine, isi doreste atat de mult sa fie bun si laudat ca se straduieste asa ca poate e si o parte buna in asta!
Acvi sunt de acord cu Oana. Lasa-l sa mai astepte, cu anii astia nu se mai inatlneste!

Si noi jucam Monopoly insa Alex se plictiseste destul de repede, adica dupa 2-3 ore terminam parttida... dar inteelge si asta apreciez ca exista reguli care trebuie respectate. In schimb la "Nu te supara mai frate" triseaza!...

La multi tuturor sarbatoritilor, eu am o periaoda f ciudata, si cu santatea si la birou - ma rog nu rea dar mai mult de lucru - si nu prea mai am timp de DC, dar incerc sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Buna la toata lumea!

Stiti cumva o firma de curatat covoare? Una care sa vina sa ia covorul de acasa? Stiam una, dar a dat faliment...

Merci mult!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O fierbinte...

Adi, multumesc.

Medic homeopat, Ignat... 0745352319. Aici vreau eu sa merg. Mi l-a dat o cunostinta care merge si spune ca e buna. Mai multe nu stiu.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lacramioara: multumesc frumos pt. recomandare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna, pentru ca e o perioada mai aglomerata, nu stiu daca mai intru de Paste, vreau sa va transmit Sarbatori Pascale fericite, tot ce va doriti, multa sanatate si fericire.
Pupici.
http://s127.photobucket.com/albums/p126/connie74/?action=view¤t=IMG_1698.jpg
http://s127.photobucket.com/albums/p126/connie74/?action=view¤t=IMG_1706.jpg
Aceleasi urari si de la cel mai tanar membru

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput