Iasule, a venit Primavara! ep. 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

va doresc o saptamana cat mai placuta!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana: multa sanatate fetitei si sa nu fie grav.

Va rog frumos am nevoie de o recomandare pt. un homeopat bun din Iasi. Nu pt. strumful meu ci pt. un alt pui. Stiam de dr. Raceanu si de dr. Mihu dar am pierdut datele de contact(tel si adresa). Mai sunt si alti homeopati buni in Is?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Saaalutare!

Primo:

La multi ani de Florii floricelelor noastre,uram intai frumoaselor si gingaselor lacramioare:

Iulia-stefi
Lacrabaciu
Lacri
La multi ani dragelor!

Vin din urma si juniorii:

Codrut(alexz)
Calin(connie)
Laur(veve)

LA multi ani ,sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Apoi,felicitari si multa sanatate Magdei, Dana ce problema are ? Din ce cauza a lesinat?

Apoi Paste fericit celor ce au luat lumina sambata si saptamana frumoasa tuturor!

Eu in continuare n-am blugi si mi-e tare greu si incomod .
MAine am de gand sa mai fac o tura de magazine..

Ce faceti in vacanta asta?
Pe langa curatenie,spalat geamuri,cozonaci si pascute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Adi, multumesc.

Am venit si eu de la medic... cu sacosa de medicamente, pentru mine. Sunt racita... bine. Am si antibiotic pe lista.... si sper sa nu o i-a si Stefy, ca vad ca azi are ceva mucusori.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

va rog sa nu va suparati pe mine, dar am uitat cine mi-a raspuns in legatura cu dna dr. avatajitei maria. caut din urma, dar ori sunt eu oarba, ori am orbit de tot si nu mai vad, dar nu mai gasesc. revin cu o intrebare: stiti cumva daca are cabinet particular in iasi si unde anume?
din fericire am reusit sa ajung la dnei si sunt tare multumita, dar ar vrea sa mearga si o amica din alta localitate si ii vine mai bine sa ajunga la iasi.
va multumesc tare mult.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

hehe...am vazut la cineva poze de la o serbare la gradi waldorf...eu am facut acolo din clasa a 3-a pana intr-a 12-a...mi-ati trezit amintiri. frumoasa alegere. si eu inclin sa o dau pe a mea tot acolo dar mai e ceva vreme pana atunci.

am vazut ca intreba cineva de un homeopat bun in iasi. m-ar interesa si pe mine, va rog.

o saptamana cu spor sa aveti

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

In seara asta ma jucat Monopoly..toata familia (cam asta facem de vreo 3 zile incoace)...si nastrusnicul meu de Matei, trage o sansa pe care scria:"plateste 100 dolari pe fiecare hotel si nu stiu cat pe fiecare casa". El era cel mai tare din toti, cu hoteluri...si multe strazi si case cumparate...ce mai..radeam de el ca e Gigi Becali (ii placea sa stea la inchisoare si sa ia bani din chirii)...si el ne zice: "da de ce trebuie sa platesc eu bani la astia la primarie...ca ei nu mi-au dat nimic, sunt casele mele..." Ne-am distrat grozav...ca inca nu are notiunea aia de impozite, taxe...etc.

Pupici,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si o fierbinte pentru cine doreste....

Gabi, un lui Matei. M-a bine dispus de dimineata.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata!

Ana-Maria,eu sant cea cu fetita la Waldorf,e la gradi si va intra in cl a I-a la toamna,in clasa domnului invatator Condrea.
Ea e incantata de timpul petrecut la gradinita..noi incantati de schimbarile pozitive prin care trece..deci toata lumea e multumita..

Gabi,ar trebui sa trimiti pe situl primariei ceea ce a spus Matei..
A fost tare simpatic..

Lacramioara multa sanatate!

Eu nu cunosc homeopati..poate ca ar trebui sa ma redirectionez,insa am avut o experienta neplacuta acum vre-o sapte ani si nu mai am incredere in ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darria

Dana: multa sanatate fetitei si sa nu fie grav.

Va rog frumos am nevoie de o recomandare pt. un homeopat bun din Iasi. Nu pt. strumful meu ci pt. un alt pui. Stiam de dr. Raceanu si de dr. Mihu dar am pierdut datele de contact(tel si adresa). Mai sunt si alti homeopati buni in Is?

Buna, de mult ma intrebam ce mai faceti.

Dr Receanu nu mai primeste pacienti noi. Nu stiu de dr Mahu, era tot acolo, nu? Nu l-am mai vazut cand am fost eu, el era mai mult in we, parca.

Eu mai stiu de la niste prieteni care au fost la o d-na dr, in Policlinica Industriala. O cheama Vasile Silvia. Prietenii erau multumiti, copilasul are dermatita atopica si doar cu tratatmentul homeopata au reusit sa o tina in frau. Cremele date de dermatologi nu au avut nici un rezultat.

Mergi la inceput