Iasule, a venit Primavara! ep. 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Acvi, vezi ce inseamna necomunicarea? Eu eram mamica cu Calin. Sa stii ca ti-am admirat baiatul, tare istet si cuminte. Nazbatia asta mica a mea ma taraie la citit povesti, ii place de Lavinia, ai vazut numai dupa ea era. Sunt multumita ca si-a mai dat drumul ca era salbaticut, chiar daca e atras mai mult de cei mari. O sa se joace el si cu copii mai mult. Vorbim mai mult joia viitoare, nu ca acum.
Mersi Ramonika de raspuns. O sa incerc sa vad ce iese, nu stiu daca la coafor sau acasa, ma gandesc.
Multa vreme buna si weekend placut. Pupici.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Acvi, vezi ce inseamna necomunicarea? Eu eram mamica cu Calin. Sa stii ca ti-am admirat baiatul, tare istet si cuminte. Nazbatia asta mica a mea ma taraie la citit povesti, ii place de Lavinia, ai vazut numai dupa ea era. Sunt multumita ca si-a mai dat drumul ca era salbaticut, chiar daca e atras mai mult de cei mari. O sa se joace el si cu copii mai mult. Vorbim mai mult joia viitoare, nu ca acum.
Mersi Ramonika de raspuns. O sa incerc sa vad ce iese, nu stiu daca la coafor sau acasa, ma gandesc.
Multa vreme buna si weekend placut. Pupici.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Adi, am admirat "outul"...e tare dulce. Noi mai avem pana invatam sa mergem... dar ma tem ca nu se agita si din cauza ca stie ca are cine s-o impinga.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaaa ... ce frumos, venim si noi

eu am lipsit ceva mai mult de-o sapt, se poate sa fi fost stirea chiar in perioada aia.
merci de info

cartile au fost adjudecate deja pe pm.

poti comanda pe site la adevarul, eu nici nu mi-am batut capul cu chioscurile.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna ziua la doamne.

N-am mai reusit sa intru in ultima vreme pe aici, imi place ideea cu intalneala la citit povesti.

Pot sa ma laud ca am fata la liceu . In clasa a V-a, dar tot liceu se cheama, nu? A fost pe la concursuri, a luat premiul III la Al. Myller si a fost admisa fara alte testari in clasa a V-a la Colegiul National. Suntem tare mandri si ea e tare fericita. Eu inca mai oscilez in mintea mea intre scoala la care era (22) si liceu, dar ea nici nu vrea sa mai auda de scoala generala...
Macar daca ar fi un mijloc de transport ca lumea, dar e varza transportul in Tatarasi si Dumnezeu stie cat o sa tina haosul asta.
Eu am plecat ieri pe la 11 cu un tramvai de la piata Chirila spre Centru si la intoarcere, peste vreo 2 ceasuri doar, deja nu mai circula tramvaiul spre Tatarasi, bagasera niste microbuze Cucu-Tatarasi Nord. Voiam sa ajung la Spitalul de copii si mi s-a spus ca nu, astea circula pe linia de tramvai. Deja ma consolasem sa merg pe jos bucatica dintre Neuro si Spital (nu e mult, dar eram obosita si mai si ploua), cand vad ca din Padurii microbuzul face dreapta si o ia spre Bucsinescu. Am coborat pana la urma la Policlinica, dar daca mie mi-a convenit, alti pasageri erau nemultumiti, ca ei voiau care la Dispecer, care mai incolo, la Doi Baieti, iar microbuzul intorcea la Telefoane... In fine, o mare varza... aveti grija in ce va urcati, ca multe mijloace de transport si-au schimbat traseul: 3, 13, 6 (care a mers in Tatarasi vreo saptamana(!), dar acum nu mai merge). Traeul lui 11 a fost rupt si el in doua o vreme, se mergea din bucati, microbuz intre Piata Chirila si Piata Doi Baieti, apoi tramvai spre Dacia. Acum au bagat autobuzul 11, fix pe traseul tramvaiului...

Si dupa ce miercuri am fost la festivitatea de premiere la National, joi d-ra mea s-a gandit ca prea suntem fericiti si e nevoie de o scuturatura, asa ca i s-a facut rau la scoala, aproape si-a pierdut cunostinta, au dus-o la cabinet si apoi cu salvarea la spital. Si-a rvenit, dar e inca internata, trebuie facute niste investigatii mai serioase, legate de niste antecedente mai vechi.
Si uite-asa ne "distram" noi.

Imi cer iar scuze la fetele care au pregatit pachetele si eu nu am ajuns sa le iau. Lasam pentru dupa Paste, nu va suparati pe mine!

Paste Fericit celor care sarbatoresc maine, si La multi ani! Florinelor/Florinilor si tuturor celor cu nume de flori, ce se serbeaza Duminica, de Florii!

Mergi la inceput

Paste Fericit celor care sarbatoresc maine, si La multi ani! Florinelor/Florinilor si tuturor celor cu nume de flori, ce se serbeaza Duminica, de Florii!

Dana, felicitari domnisoarei si multa sanatate.

Poze din martie 2009

Mergi la inceput

Noi prin casa.. pana acum am stat in bucatarie si m-am pregatit, ca imediat imi vin musafirii...
Stefy e nemultumita ca "bate vantu ulatu..." si nu putem iesi afara.

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Am intrat sa va salut, sa va ofer o fierbinte si sa va urez o saptamana usoara.

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Salutic,connie sa stii ca am avut o banuiala ca voi sunteti...am vrut la un moment dat sa te intreb dar mi-a fost jena...si ai vazut ca eram ca satelitul in jurul lui Timeea care nu avea stare.Eu vreau sa fac tot posibilul sa merg din nou joi,deci sigur atunci vom si vorbi.Pupici lui Calin cel dragalas..o sa-mi ramana in memorie cu intrebarea:"Dar de ce piratii nu fura si lucrurile urate??"

O saptamana frumoasa tuturor!!!

Gabi mami de Alex si Timeea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dana, felicitari pentru Magda si multa sanatate, sa petreceti sarbatorile in liniste.

La multi ani pt ieri tuturor floricelelor si florinelor.

Sa aveti o saptamana minunata,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput