Iasule, a venit Primavara! ep. 2
Raspunsuri - Pagina 8
l_carmen2003 spune:
Am fost ieri cu Alex la tenis.. profesorul a inceput sa le spuna neastamparatilor ca probabil mamele lor le dau cafea dimineata de nu stau locului!... Alex a raspuns, ca el nu bea cafea ci ca ia energizante! Sincer sa imi fi spus altcineva ca a spus asa nu as fi crezut,dar eram acolo!
Doamne ce bine imi seamana! Nu mai la prostii ii sta capul! Si el le da alorlalti idei si ii priveste cum le executa! Si zambeste ingereste! ca doar nu el e de vina! OFFF! Asa faceam si eu si ai mei erau ingroziti! M-au dat la scoala mai repede pe chestia asta!
In rest? Cum vine de al tenis mananca d erupe!
Ieri a fost si la niste prieteni care au broaste testoase si le tin intr-un bazin. Ei bine numai cu mana dupa ele a stat. Si de ce ii spuneai sa se linisteasca de ce se ascundea dupa bazin si iar le lua la scarmanat! Vai de carapacea lor de broaste! Nu le lovea doar ca le tinea de cate o labuta sau pur si simplu in palma si le studia... Si cand l-am intrebat ce face a spus ca el comunica cu ele!
Duminica i-am luat acvariu si pesti. Normal ca dupa ce l-am ascultat pe vanzator ce am de facut cu pestii respectiv cu acvariul ma gandeam ca mai bine ii iau caine ca e mai simplu. Adica daca nu aveam destula treaba acum am sa am! Saptamanal...
In fine, el e fericit, desi i-a murit un peste luni ceilalti sunt inca in formatie completa, ba as spune ca daca am reusit sa ucidem doar unul din douazeci si unu suntem tari! ca e prima oara cand organizam un acvariu... Stati pe aproape! cum se plictiseste de acvariu cum il donez!
Nu cred ca mai apuc sa intru pana sapatamana viitoare asa ca va urez ca Sarbatorile Pascale sa va gaseasca sanatosi si sa aduca in sufletele voastre liniste, si bucurii! Sa fiti fericiti impreuna cu toti cei dragi. Paste fericit!
raluk_psk spune:
buna fetelor...ne primiti si pe noi? eu sunt raluk si am un baietel de 10 luni...david..daca vreti sa vb cu noi sau de ce nu? sa iesim la o plimbare cu piticii...asteptam mesaje..v-am pupat si o zi frumoasa de primavara in iasi..

http://tanaramamica.wordpress.com/
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut, sa va ofer o
fierbinte si sa va urez o zi usoara.
Darria, sper sa-ti fie de folos. 
raluk, bine ai venit.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
raluk_psk spune:
multam pentru primire....noi ne punem pe treaba ca diseara plecam acasa la parinti..va dorim un paste fericit la toate..

Danna_36 spune:
Multumim pentru felicitari si urari, acum d-ra e bine. La inima, unde ne temeam noi, e OK, dar s-au descoperit niste nereguli la tiroida, de care nu stiam. Acum investigam in continuare, trebuie sa mergem la Spiridon, ca la Spitalul de copii nu au cu ce.
Vreau sa fac si eu un cozonac si o pasca, dar uite ca nu mai reusesc sa framant. Azi sunt inca pe drumuri, maine am musafiri, sambata trebuie sa ajung de dimineata la saocra, unde petrecem Pastele, sa fac mancarea. Asa ca am de ales: ori noaptea asta, ori maine noapte pentru cozonacit. Noroc ca nu fac mult.![]()
![]()
Bun venit, Raluca. (sper ca asta e numele
))
ghinetz spune:
Saluty.
Cum sta treaba? Merge? merge? gata cozonacii?
Lavinia mi-a trimis un mesaj azi, despre ce se va intampla in Carturesti in dupa-amiaza asta. Vi-l scriu si voua, sper sa ajungeti cu copilasii mai mari. E tare frumos ce se intampla, mie imi place. Stefan nefiind acasa...nu cred ca vin, numa' cu cel mic.
So...azi la ora 18 e seara povestilor si voi citi povesti din Biblie iar copiii vor desena oua de paste sau ceva de genul acesta...si le vom da copiilor quelque chose...asa ca poate poti veni si tu cu stefan si victor....
GabrielaG spune:
Raluk, bine ia venit printre noi...am intrat pe blogul tau, mi-a placut mult filmuletul cu bb mic, mic...care se rasuceste si pluteste deasupra apei...pana la urma e un fel de instinct de supravietuire...
Danna, spor la treburi si sanatate multa Magdei.
Lacramioara multumim de cafea...
Azi mai am un pic de smotruit si gata...Maine e ziua lui Octavian (Otto), implineste 11 ani...am baiat mare dar si problemele aferente sunt mari, mari...cat casa...Sanatos sa fie si el si noi...ca le descurcam pe toate.
Pupici si spor la treaba,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Super-super venim si noi Oana, ca la 17 45 termina tenisul... eu nu l-am adus niciodata ca traiam cu ideea ca e de la 17... Sa vezi ce o sa se bucure Alex ca se intalneste cu Stefan!
GabrielaG spune:
Oana...multumim...am uitat ca azi e joi...e superb, sper sa ajung cu amandoi baietii...ce ziceti, facem o intalnire asa, ad-hoc?
Pupici,
Gabriela si baietii
raluk_psk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabrielaG Raluk, bine ia venit printre noi...am intrat pe blogul tau, mi-a placut mult filmuletul cu bb mic, mic...care se rasuceste si pluteste deasupra apei...pana la urma e un fel de instinct de supravietuire... |
ma bucur ca ti-a placut..esti libera oricand sa lasi mesaje si pe blog..nu stiu daca e instinct de supravietuire...din cate stiu isi pierd abilitatea de a innota la scurt timp dupa nastere...dar se reinvata inca de la o varsta frageda..ar fi frumos sa fie in fiecare oras piscine curate pentru bebelusi..noi nu stim in iasi..dar oricum probabil nu ne-am permite..