Iasule, a venit Primavara! ep. 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Saltare!

Si o fierbinte pentru cine doreste....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna,
Gabi, dar ai rabdare fantastica daca ai reusit sa stai 3 ore. Dar el cum a rezistat fara mancare si apa atata? Al meu numai si pentru ca i-ar fi foame cred ca ar sta. Oricum i-am facut exudatul si la Praxis si la Medicarom, foarte repede a trecut. I-am mai luat si la spital si l-a apucat plansul inainte, desi dr a fost foarte draguta, dar i-a trecut. Tinem pumnii sa poti sa ii iei repede.
Noi am fost aseara la homeopat si mi-a dat Sulphur. Ceea ce m-a pus pe ganduri a fost ca cica s-ar putea sa ii fie foarte rau dupa ce ii dau. Fie dupa o zi, doua, o saptamana etc. Sa faca febra, acu am mai citit pe net ca cineva a luat si a vomat rau dupa. Adevarul este ca m-a intrebat dr daca am curaj sa incep tratatmentul. Dar ce sa fac, sa tot stau cu el cu raceli cum e acum? Ca nasul nu trece sub nici o forma, muci la greu si mai si tuseste. Oricum am sa ii iau tratamentul si ii dau de duminica eventual, macar sa nu ii dau pe raceala asta.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

CRISTOS A-NVIAT!

Constanta - si eu am folosit sulfur destul de mult, dar ce concentratie?
nici nu mi s-a spus si nici nu am observat vreo reactie super-nasoala...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Noi nu am folosit remedii homeopatice insa ne folosim de tincturi cu succes... astea cica sunt fitoterapie nu homeopatie! Adica poti bea si cafea!
Suntem raciti toti. A inceput Alex luni seara cu nasul infundat dar nu f serios si a inceput sa si tuseasca de la ei, ca rosu in gat nu are... Pe mine si pe sotul meu ne doare gatul, sotul e si mucos eu inca nu...
Pe Alex nu l-am dus nici ieri si nici azi si nu stiu daca il duc nici maine la gradinita daca mai tuseste... de fapt nasucul e curat dar are cred in sinusuri ceva nu imi explic... am reluat la folosire pompita si ne doare capul... azi i-a curs si sange din nas din cauza asta cred, am reusit sa desfundam o nara f curata dar cu care nu putea respira!

Pa si aceti grija de voi! Circula o viroza super stupida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Cristina, e vorba de sulphur 200, sa ii dau cam 3-5 zile, 3-5 bobite dimineata inainte de masa. Mi-a spus ca s-ar putea sa ii creasca temperatura, sa nu ii dau antitermice decat peste 38.5, pana atunci cu impachetari si leacuri babesti si sa o sunam. Mi-a mai recomandat calciu si zinc de la un magazin chinezesc cred, ca ieri am fost, dar era inchis, Tiens din Pacurari. Calciu sa il bea, iar zincul, in combinatie cu ser sa ii pun in nas. Asadar voi nu ati avut reactii adverse. Dar i-ai dat cand era racit, sau era sanatos?
Carmen, sanatate la toti!

Constanta si Calin

Mergi la inceput

Adi, multa sanatate.

Constanta, sunt tare curioasa cum reactioneaza Calin la medicament.... Ca si eu m-am cam saturat de muci. Deocamdata noi ii tratam cu Coryzalia... tot homeopat. Multa sanatate lui Calin.

Carmen, multa sanatate lui Alex si voua... Vezi ca daca raceala e mai veche... Eu am patit si azi... de la o raceala mai veche, m-am trezit cu un cheag de sange in servetel.... Si din cauza ca am sinusurile infundate, ma doare capul....

De aici, poze din ultimele zile.... din plimbarea la bunici...

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Fetelor,multa sanatate!

M-am intalnit astazi cu domnul antrenor de karate,dl Florin si mi-a spus ca a inceput antrenamentele de innot.
Ptr cine e interesat,se face innot la Hotel Capitol .

Si ptr cine vrea amanunte,am un fluturas,cu preturi,orar,locatie,insa ptr ca nu stiu cum sa-l pun aici,il trimit pe mail cui doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Multa sanatate celor bolnaviori! Intr-adevar, aveti grija cu viroza asta, e groaznica noi ne chinuim de 3 saptamani sa scapam, asta dupa ce s-a complicat bacterian si am ajuns in spital, cu antibiotic! Iar acum, taman ce ne-am intors, puiul a facut iar febra 39 ... tratam cu oscillococcinum si echinacea si cred ca daca mai pomeneste cineva de antibiotice in fata mea fac o criza

Mihaela - mami de cuminte

Mergi la inceput

Salutare!

O ... un ceai.... pentru doritori...

Noi pe afara.... la joaca... acum stie ca vrea la tobogan, sau la leagan.... si mergem unde vrea ea. Pentru mine uneori e foarte obositor, ca parcurile nu-s chiar aproape de casa.... dar cand o vad cat e de fericita.... imi trece.... Aseara am traversat tot cartierul sa mergem la tobogan.... in zona noastra nu e parc cu tobogan.... Si am venit acasa.... pline de praf.... de la tobogan... dar era asa de fericita.... A... si sa nu uit... cea mai fericita a fast cand a scos bani din pusculita si si-a cumparat singura inghetata.... pentru care deja a facut o pasiune...

Adi, pe mine m-ar interesa de la ce varsta primeste copii la inot.... ca as vrea s-o duc, dar unde am gasit, varsta minima e 4 ani si noi avem aproape 2 si jumatate....

mihharo, si eu reactionez la fel cand e vorba de antibiotic....Stefy a ajuns in perfuzii din cauza Augmentinului.... multa sanatate lui Albert.

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui connie1974

Cristina, e vorba de sulphur 200, sa ii dau cam 3-5 zile, 3-5 bobite dimineata inainte de masa. Mi-a spus ca s-ar putea sa ii creasca temperatura, sa nu ii dau antitermice decat peste 38.5, pana atunci cu impachetari si leacuri babesti si sa o sunam. Mi-a mai recomandat calciu si zinc de la un magazin chinezesc cred, ca ieri am fost, dar era inchis, Tiens din Pacurari. Calciu sa il bea, iar zincul, in combinatie cu ser sa ii pun in nas. Asadar voi nu ati avut reactii adverse. Dar i-ai dat cand era racit, sau era sanatos?
Carmen, sanatate la toti!

Constanta si Calin

cand era racit, dar nu am dat nici o data si din nici un remediu comcentratie asa de mare.

multa sanatate!

sanatate si voua, Carmen! si celorlalti bolnaviori!

uf, eu credeam ca am scapat de viroze!

PS: la Carturesti este aglomerat de obicei? sau numai cand ploua afara?
ca eu am in continuare fobie de locurile cu multi oameni (=multi virusi care se combina -> in mintea mea)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput