Iasule, a venit Primavara! ep. 2
Raspunsuri - Pagina 17
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata.
De doua zile am declarat oficial ca ne-am imbolnavit de viroza, fiecare o duce in stilul propriu, adica sotul cu muuuuuuci multi si cu tuse, eu cu durere de gat si fara muci - inca. Cum eu de obicei o trag cel mai tare
... dar poate ca am facut ceva imunitate intre timp!
.
Alex are muci dimineata cand se trezeste si mai si tuseste cate putin de la muci, insa nu are gatul rosu, febra etc... iar eu cum sunt super exagerata il tin acasa de marti ca deh... il tin acasa adica nu il duc la gradi ca in parc la plimbare il duc insa nu il las sa interactioneze cu copiii.
Chestia e ca eu nu sunt obisnuita ca sotul meu sa fie bolnav si probabil asta ma panicheaza... si lui chiar ii place!!!!!
l_carmen2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 Fetelor,multa sanatate! M-am intalnit astazi cu domnul antrenor de karate,dl Florin si mi-a spus ca a inceput antrenamentele de innot. Ptr cine e interesat,se face innot la Hotel Capitol . Si ptr cine vrea amanunte,am un fluturas,cu preturi,orar,locatie,insa ptr ca nu stiu cum sa-l pun aici,il trimit pe mail cui doreste. Adriana |
Noi vrem amanunte, dar pune-le te rog pe adresa de gmail sau de yahoo... nu aici, ca nu prea ma uit la mesajele din mesaje private.
Multumim si poate ne vedem acolo.

Si sa nu it, un week end frumos tuturor!
adi69 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Lacramioara,la innot se primesc copii de la 5 ani.
Carmen,in aceeasi situatie sant si eu.
Sotul care se imbolnaveste din doi in trei ani acum o trage urat,de doua zile.
Asnoapte s-a mutat in sufragerie sa-si poata sufla trompeta fara sa deranjeze...si nu mi-e bine sa-l stiu bolnav si sper sa nu ne molipseasca.
Cred ca am sa cumpar iar niste oscilococcinum sa luam preventiv vre-o saptamana,doua.
Ce parere aveti despre posibila pandemie de gripa porcina?
V-ati interesat care este medicamentul cu care se poate trata?
Am inteles aseara la stiri ca deja sant cazuri in Spania si Franta.
connie1974 spune:
Cristina, asta e ce mi-a dat dr. am mai cautat pe net, dar cum remediile astea homeopate sunt individuale, e destul de greu sa te iei dupa ce a luat altcineva. Iar treaba nasoala e ca eu chiar nu stiu nimic despre homeopatie, acu incerc sa mai gasesc informatii si sa citesc.
Cred ca azi nu ne vedem la Carturesti ca e mucos micul. I-am pus aseara in nas, o picatura de activator de aloe, de la Forever, la recomandarea dr. homeopate, ca mi-a zis de zinc pliculete si nu am gasit si am sunat-o. Si a zis sa ii pun de asta (chestia e ca nu mai stiu daca 1 ml sau 1 picatura in fiecare nara
, ca ma intreba si Calin diverse in timp ce vorbeam), asa ca am zis ca ii pun cate 1 picatura, mai bine mai putin decat prea mult. Totusi efect a avut ca dimineata dormea cand am plecat si l-am auzit respirand binisor.
Vremea vad ca se face urata, ca asa astept sa merg la iarba verde sau macar sa stau undeva pe o banca sa iau aer. Dar sper sa fie frumos, ca maine avem liber, poate, poate iesim la un gratar.
Pupici si sanatate. Stati departe de viroza. Si de gripa care sper sa ajunga cat mai tarziu la noi sau deloc.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
herra spune:
din pacate am vazut prognoza cu ploaie vineri, sambata si duminica.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
GabrielaG spune:
Eu incerc sa traduc ce a scris anca...sau poate nazdravanul:
deci:"uraaa....am scapat de la serviciu....de maine e o minivacanta, plec repede...imi vine sa-l tai cu drujba pe sef...cant de bucurie ca maine vom petrece, voi fi in al 9-lea cer, vom vedea caseta de la craciun, cu mos craciun si voi observa pe una din ele o faza pe care n-am bagat-o de seama...oare ce-o fi....imi vine sa rup gratiile pentru ca nu-mi dau seama. Voi intra un pic si pe DC, voi fuma relaxata o tigara, voi canta, voi face un gratar, ce mai vom fi bucurosi cu musafiri sau nu...dar totusi la sfarsit cineva va iesi cu maseaua umflata...dupa o zi asa superba ma asteapta un dus, ne vom gandi la un BB mic sau cum era Matei BB si ne vom uita pe poze sau vom face poze...."
Ma opresc aici..cine vrea sa continue...va poftesc...
Anca ne va spune maine ca s-a distrat copilul jucandu-se cu iconurile...
Va doresc multa sanatate, iar maine si in wk-end sa va distrati.
Pupici,
Gabriela si baietii
PS. Ca tot n-am apucat sa va spun de Matei, ieri n-am reusit sa-i luam exudatul...dar totusi a primit "diploma de curaj"- locul 2(pentru ca a stat la luat sange pt analize). La intrebarea cine e mai tare: el ca a primit diploma, sau vecina noastra si colega lui, care a facut exudatul fara sa se planga a raspuns: eu, ca eu am diploma si asta conteaza. Deci la fel cum e in societatea noastra...din pacate...hartia conteaza, nu ce stii sa faci.
buli spune:
Gabi,
supersimpatica interpretare
, taman ce voiam sa intru sa sterg "opera" - dar acum nu mai pot :))
sa stii ca eu am insistat la laborator si mi-au dat bat din ala sa ii iau eu exudatul lui Matei acasa. mie mi s-a parut la vremea respectiva cam barbara ideea de a-l tine nemincat, nebaut pina la 9-10.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
pentru cine nu a baut-o inca....
Va dorim distractie placuta in minivacanta.... si plecam....
Adi, multumesc pentru raspuns.
buli, de ce sa-l stergi? Mie, chiar mi-a placut....
Gabi, el se adapteaza la vremurile astea mai bine decat noi. Un
pentru el... Mi-ai transmis si mie din euforia ta.... 
Stefy acum isi consulta calutul si il intreaba: " esti speliat?....nu iti fac nimic.... doar ascultat un pic..."
Eu alerg intre Stefy si pus rufele ei cu Vanish... sa scot petele. Azi sunt libera.... Vreau sa mergem pe la 10 la Bucium la padure sa culeg flori de paducel... ca daca incep ploile se scutura.... Iar daca o sa fie vremea... urata o sa ne mai prajiturim putin.....Daca o sa fie bine... poate mergem la gratar.....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
GabrielaG spune:
Lacraniuoara, tocmai am savurat cafeaua....delicioasa...multumim.
Anca...ar mai fi de interpretat...multe, multe...dar pana la urma..ne alegem cu caramizile in cap...dupa o cursa cu broaste testoase...
Eu azi am smotru...dar...maine poate ne relaxam un pic, ar fi suuuper...sper si eu.
Va doresc o zi frumoasa si relaxanta,
Gabriela si baietii