Iasule, a venit Primavara! ep. 2
Raspunsuri - Pagina 15
GabrielaG spune:
La multi ani si de la noi, Calin!!! Sa cresti mare, frumos si sa aduci bucurii parintilor
..(Scuze pt intarziere...)
Am simtit cutremurul...adica io personal nu...doar sotul, care era intins in pat.
Carmen, iti trimit un pm.
O saptamana superba, e foarte frumos afara.
Maine tb sa-i fac lui Matei exudat...si niste analize...au caz de scarlatina in gradi. Sper sa nu fie probleme.
Pupici,
Gabriela si baietii
adi69 spune:
"Sunt si eu o ieseanca ratacita prin Banat. Imi caut o veche prietena si cred ca este "belnicol". Ma poate ajuta cineva sa intre in contact cu ea?. Va multumesc"
Asta spunea "lusam" la un subiect mai vechi.
Carmen i-a dat in link insa cred ca a gresit ceva ca o ducea tot acolo unde era.
So,Gabi fosta Ciobanu,te asteptam pe aici...
Apropo,am avut si eu o colega care se numea asa si am vazut ca varsta e apropiata..cine stie.
Cat despre cutremur,io nu l-am simtit,eram la baie ma chinuiam sa-mi prind cumva parul(am mers la o cumatrie sambata seara) si ma pomenesc deodata cu sotul cu copil in brate in usa baii...ca a fost cutremur.
Bineinteles ca i-am dat cu flit,m-a adus la tv sa aud ce discutau pe realitatea ..sa-i dau crezare..si m-a trimis sa ma uit pe geam sa vad oameni agitati cu telefoanele la urechi...hihi.
Da noroc ca n-am simtit caci cred ca faceam infarct..la cat mi-e de frica de cutremure.
Azi am stat in casa,am o durere de cap,oki,sinusuri ,ureche ...nu-s ce am patit.Da-s terminata,umflata toata pe la oki si nici inelele pe degete nu se mai misca.
Am stat ieri juma de zi pe afara,la gratare si ne-a batut putin vantu-n nas,o fi de la asta?
Trebuia sa fac mancare,doua feluri azi si eu nici n-am dus copil la gradi..n-am scos nasul pe geam..o fi cald ca eu am inghetat de frig,am stat cu patura pe mine toata ziua...si am mancat fructe..
Sa vad cum pacalesc si barbatu cu ce mancare ca n-am chef deloc sa misc un pai.
Asa,am primit un mail de schimbare de adresa de la Izi Welt,semnat Welt Ioan,am vazut prin adrese si cateva ale unor fete de pe aici,stiti cumva cine este? Cristina herra,Gabi Gasner,Carmen_L,Cristina Palmirah,ralnied..?
adi69 spune:
Am uitat...batranetile..
La multi ani Calin!
Connie,sa fiti fericiti si sanatosi sa-l puteti creste asa cum va doriti !
GabrielaG spune:
Da chiar Adi, si io am primit de la Izi welt ....cine o fi?
Am patit sa am si eu mainile umflate dimineata, de abia miscam inelele pe ele, dar se desumflau dupa o ora.
Nici eu nu l-am dus pe Matei la gradi azi....maine merg sa-i fac exudat si analize..mi-e asa de mila de el, cand stiu ce tipa si plange....uffff...
Pupici si sanatate multa,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si
pentru doritori...
Gabi, multa sanatate lui Matei.... poate nu e si la el. Tinem puminii sa iasa bine analizele.
Stefy aseara se plimba cu manutele sub brat....Eu zic....Da-mi si mie cartea.... iar zice...."nu pot mami, am mainile ocupate"...

Si tot aseara... eram afara cu ea si cu inca o fetita.... si au umplut amandoua o sacosaica cu pietre.... Apoi se ruga de mami sa o duca acasa ca e prea grea......
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
connie1974 spune:
Buna,
Adriana, Gabi multummim.
Si sanatate sa aveti si bafta lui Matei la exudat. La noi e greu pana il ducem la laborator, sa il convingem ca nu are voie sa manance si sa bea. Dar nu ca i-ar fi foame sau sete, dar i-a intrat in reflex sa ceara atunci cand nu are voie.
Noi inca ne luptam cu mucisori si raguseala, m-am uitat in gatul lui, dar nu se vad puncte puncte albe, eu de astea sunt ingrozita. Incerc sa merg cu el diseara la dr. Silvia Vasile sa incerc si varianta homeopata.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
connie1974 spune:
Trebuie sa imi fac unghii frumoase ca am in mai intalnirea sotului. Imi puteti recomanda un salon unde ati facut si e OK? Am vazut ca fac si la Maviov si la Moldova Mall, dar am vazut doar pliante. Si mi le-as face mai devreme sa ma obisnuiesc cu ele. Acu ma documentez ca vad ca sunt mai multe metode si cum nu mi-am facut pana acum extensii, sa nu fiu chiar in necunostinta de cauza.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
adi69 spune:
Salutare!
Eu mi-am mai revenit insa simt ca recidivez cand ma gandesc ca tre' sa stau la bucatarie sa fac mancare ..
Constanta nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Gabi,poate nu are nimik,oricum n-am mai auzit de mult de scarlatina..
l_carmen2003 spune:
Adi, Gabi etc, de la mine va vine atentionarea... probabil a dat froward in lista lui la toate contactele... cine stie...
Gabriela ti-am raspuns si ti-am trimis cred ca si fisierul... Eu intru rar pe DC logandu-ma asa ca daca vrei ceva lamuriri atentioneaza-ma sau scrie-mi pe adresele stiute...
Pa va las, o zi buna
GabrielaG spune:
Carmen, multumesc mult ...

Azi am fost cu Mac la analize...la sange a stat...desi l-am tinut, ma rog a mers repede, dar pt exudat, nu exagerez am stat de la 8,30 la 11. Am intrat de vreo 5 ori in cabinet...ca sta...si tot a plans, ca-l doare, ca ii e frica, ca nu deschide gura...etc...Maine il trimit cu tatal lui, ca eu nu mai rezist psihic...am pierdut 3 ore in care trebuia sa fac o gramada de chestii...asta e...
Pupici si o zi excelenta,
Gabriela si baietii