Iasule, a venit Primavara! ep. 2
Raspunsuri - Pagina 14
GabrielaG spune:
Am ajuns si noi acasa de la karate si tot asteptam impresii de la Carturesti...cum a fost?
Ce s-a facut astazi?
Pupici,
Gabriela si baietii
buli spune:
pfii ... sintem obositi c-am fost pina-n egipt
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
La multi ani, Calin!
Va ofer o
fierbinte si va urez week-end placut, ca noi plecam la bunici la pranz.... Ne vedm ... luni.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
l_carmen2003 spune:
Bine v-am gasit... Dupa cum m-am exprimat in mai multe randuri, aveam o nedumerire privitor la obligativitatea orelro de religie. M-am intalnit ieir cu Elena si ea m-a luminat dupa ce a intrebat o o profesoara de religie - care cred ca m-a fulgerat cu privirea si m-a excomunicat sigur din gandurile ei!!! - ca daca parintii se declara liber cugetatori copii nu fac religie! Nu sunt obligati sa participe la orele de religie! Noi cel putin asa vom face.
Ca am sa-l impartasesc in continuare lunar si ca isi va face rugaciuena seara si ca am sa ii citesc eu despre Noul Testament si am sa-i explic ce nu intelege, e altceva dar nu vreau sa invete ca Dumnezeu e rau si razbunator. Ci, dimpotriva, ca e bun, iertator si peste tot si in toate... Combinam ceva din Zen cu Crestinismul si mai vedem noi, astfel incat sa inteleaga ca trebuie sa fii bun si curat si indurator si etc... In principi OM.
Ieri la Carturesti s-a povestit despre Egiptul antic, despre care Alex stie doar ca era condus de faraoni si ca faraonii erau inmormantati in piramide... asa ca a fost fascinat de povesti. Aseara m-a intrebat cat inseamna 5000 de ani. Si ma apuc sa ii povestesc si ii explic despre Imperiul Vechi, cel de Mijloc si Imperiul Nou si ii dau inainte cu Nilul - aaa stia si despre Nil si crocodiliii de Nil - etc. La care copilul dupa ce ma asculta rabdator ma intreaba: acum 5000 de ani egiptenii stiau de dinozauri? Adica pana la urma totul se rezuma la dinozauri... Ce intelege el de cat inseamna 1000 de ani sau 1.000.000 sau 250.000.000 de ani? ce e aia? dar dinozaurii traiau acum 5000 de ani?
In fine, eu mi-am facut datoria... si mi-am batut gura... Stie in schimb despre daci si romani si despre barbari...
I-am strecurat cate ceva si despre ce a facut biserica si cum s-a institutionalizat si despre Evul Mediu si de ce e considerat Evul Mediu ca Evul Intunecat... Asa sa stie si el cate ceva... Sotul meu mi-a spus ca ii bag prostii in cap,dar mai bine prostiile pe care i le bag eu decat ale altora! Cel mai tare l-a deranjat cand i-am spus cat s-a pierdut din cunostinte din cauza bisericii si cum erau persecutati oamenii de stiinta. Mi-a spus ca nu i-ar fi placut sa traiasca pe vremurile alea...
Pa, un week-end placut.
l_carmen2003 spune:
Cum nu mai intru pana luni pe DC, LA MULTI ANI CALIN!
sa cresti mare si cuminte si frumos si sanatos si sa ai o copilarie fericita si sa iti bucuri parintii!
Cony sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea de copil pe care o aveti!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
fierbinte.... ca trebuie sa-mi revin.....
Ne-am adunat si noi acasa. A fost un week-end... super. Suntem franti de oboseala toti trei, dar a meritat. Am fost plecati la soacra mea, unde sta si cumnata mea cu nepotul care e cu 4 luni mai mic decat Stefy si duminica la sora mea unde Stefy s-a jucat cu nepoata mea de 9 ani.... A fost... super incantata si la soacra unde a avut cu cine se juca si la sora mea....la fel. Cu nepotul au fost vreo doaua incaierari.... de la jucarii, ca ce ii trebuia unuia ii trebuia si celuilalt.... dar s-au rezolvat usor si cu bine.... Nesperat de bine. Stefy a cedat fara rugaminti, doar i-am explicat ca e mai mic.... a cedat pana si cand s-au incaierat de la papusa ei adusa de iepuras.... ceea ce n-am crezut ca va face.
Cu Dara, nepoata, insa.... a lovit-o de vreo doua ori si s-a suparat.... s-a dus si i-a cerut scuze.... ca si cealalta tot copil e, chiar daca e mai mare....Dar s-au jucat asa frumos.... A chinuit pisicile.... a fost... La Barlad am fost cu amandoi la gradina zoologica.... vai ce au mai facut si pe acolo.... si in parc la leagane..tobogane..... Pacat ca s-a terminat....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
connie1974 spune:
Carmen, Lacramioara multumim pentru urari. Noi nu am mai ajuns joi la Carturesti, ca a dormit pana tarziu, a fost emotionat la gradinita. Ieri am avut finii in vizita si apoi am mers la ziua fetitei care s-a nascut o data cu el si a fost foarte frumos. Dar iar mi-a racit. De azi noapte e tare ragusit, cu nasul infundat si mi-a si zis ca il doare gatul. I-am lasat diverse siropuri sa ii dea bona, sper sa nu il apuce iar ca nu mai stiu ce sa ii dau. Azi vreau sa ii fac programare la homeopat, am vorbit si cu fetele de la petrecere care si-au dus copii dupa raceli repetate cu pneumonii si sunt ok. Chestia e ca ele nu ii mai duc la gradinita, ceea ce nu am cum sa fac. dar o sa vedem. Va urez o saptamana usoara.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
Ramonika spune:
bre, da n-ati zis nik de cutremur, ati simtit ceva au ba? ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika bre, da n-ati zis nik de cutremur, ati simtit ceva au ba? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com |
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com