Iasule, a venit Primavara! ep. 2
Raspunsuri - Pagina 13
l_carmen2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 Carmen,de ce ati tinut regim? Adriana |
Ca sa normalizam - la sot - niste rezultate la analize, gen colesterol si trigliceride si ca sa dam vreo 5 - 8 kg, la mine si la el... Ce e enervant e ca eu am slabit mai putin decat el... bine per total am dat cam la fel insa intr-o perioada mai lunga de timp... pentru ca eu pacatuiesc cu ciocolata iar el mai bea cate o bere uneori, ma rog chiar cate o bere, dar se pune, pe cand eu mananc frate la ciocolata!!!!
Noi am facut o lista de dorinte, de obligatii de copil - gen spalat pe maini, vorbit frumos, etc - de lucruri care nu e voie sa le faca si de lucruri la care renunta daca e obraznic... Si am inceput sa le citim zilnic dimineata... la 5 obraznicii pe zi se taie cate cava din lista de dorinte subliniind si pe lista de lucururi la care renunta...
Aseara a fost obraznic, dar obraznic tare, si tocmai a renuntat la cea mai mare dorinta a lui de anul asta... Disney - vorba vine, ca am luat biletele din decembrie... si le-am platit la un euro=4.29, adica imi bag gheara in gat daca trebuie sa ma tin de cuvant si sa respect pedeapsa... chit ca eu nu cred ca am sa intru in parc...
Azi Alex are nu'sh ce concurs, si dupa masa tenis si e cam obosit... si imi spune: - mami sunt stresat. - De ce? - pai cu asa program... si mai vrei sa fiu si cuminte! - pai daca esti stressat stai acasa si dormi si te de-stressezi!!! - glumesti?! toti copii sunt stressati cand trebuie sa fie cuminti!!! si cine mai participa la concurs daca ar face toti asa? - nu esti cuminte... nu ma intereseaza cat esti de stressat pedepsele se dau pe puncte sa stii... - mami, asa as vrea sa fii tu copilul meu! atunci ai vedea ce inseamna sa primesti puncte!
O zi buna va doresc...
raluk_psk spune:
GabrielaG si eu astept momentul cand sa ma inteleg intr-adevar cu el si sa-l invat unele lucruri..dar pana atunci ne bucuram de fiecare clipa..Carpe Diem!!!
se merita sa vizitezi tot felul de locuri..data viitoare mergem in italia..noroc de soacra-mea..
o zi buna tuturor..
http://tanaramamica.wordpress.com/
Darria spune:
HRISTOS A INVIAT!
cu intarziere: La multi ani! sarbatoritilor de pana acum(nu nominalizez fiindca sigur omit pe cineva
) Sa fiti sanatosi si fericiti 
acvi spune:
Hristos a inviat!!
LA MULTI ANI,SARBATORITILOR DE AZI
!!!
LA MULTI ANI ,CALIN
!!!
Daca e joi e Carturesti!!!Sper sa nu intervina nimic si sa ajungem ..Alex abia asteapta,deja imi spune lucruri noi si subliniaza ca le-a invatat de acolo si ma bucur iar dupa ..au portia de Kidsland ,asa ca ajung cu ei acasa gata de culcare
!!!
Gabi
Ramonika spune:
la multi ani pentru toti cei/cele cu numele de Gheorghe, George, Georgiana, Geta si alte derivate... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
adi69 spune:
La multi ani celor ce poarta numele Sf Gheorghe!
Carmen,si a avut rezultate regimul?
Si eu am trigliceridele crescute..dar nu cred ca am vointa de a tine regim 6 luni...hmm..greu.
La ce ora e intalnirea la Carturesti?
Ce mai stiti de Adusca?Cum mai e cu sanatatea?Stie cineva amanunte? Stiu ca am citit odata ceva cum ca ar fi bolnava dar nu am amanunte.
Si de Liliana ,mi-e dor n-am mai "vazut-o" de mult pe la noi..
Nici Nora nu mai da pe la noi,nici Aime,nici Carmenp.
Ce-or mai face cei trei ieduti ai Gabrielei (Arama) sau micutul Loredanei sau veveritoii lui veve..?
Si astea-s doar cateva,o trecere in revista rapida.
Ce-or mai face si pe unde-or mai umbla?
buli spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!! 
Adi, pe site scrie ca la ora 18. incerc si eu sa ajung cu Matei.
a mai postat Sabina ceva interesant aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136408
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
l_carmen2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 La ce ora e intalnirea la Carturesti? Adriana |
La ora 18.
Si da, are rezulatte si crede-ma cand incepi sa vezi ca slabesti... il tii... ce e drept eu nu mai bucataresc atatea torturi ca inainte ca sunt prea tentante insa asta e...
Noi venim la Carturesti azi...
connie1974 spune:
Buna,
Multumim si
pentru urari, va dorim si noi toate cele bune.
Noi astazi am avut petrecere la gradinita, ca ziua lui e duminica si am zis ca mai bine facem ceva astazi. A fost frumos, mie mi-a placut, sper ca si lor. Sunt asa de scumpi si ordonati, am ras cand am intrat si ne-au vazut cu tortul, fara sa le spuna nimeni, s-au repezit spre scaune si s-au asezat sa astepte sa manance. Am avut si clownul, a fost OK, doar ca putin cam neadaptat la inceput la varsta lor, a intrat cu o voce cam puternica si unul dintre ei s-a speriat si am stat langa el tot timpul, ca doamna s-a implicat si ea in joaca lor ca sa iasa totul bine. Le-a facut baloane, ca la un moment dat erau toti langa clown sa le dea, nu mai aveau rabdare. Oricum va tine minte ca a avut si el petrecere la 4 ani, ca de ziua lui o sa facem doar ceva acasa cu bunicii si finii.
Uitati si niste poze, "calde":
http://s127.photobucket.com/albums/p126/connie74/?action=view¤t=lagradinita.jpg
Acasa i-am aranjat in sufragerie ghirlande si baloane, iar dimineata la trezire l-a dus sotul in brate ca era asa somnoros si a fost foarte incantat, mai ales ca a vazut cadouri cu legatura cu Cars, febletea lui.
Asadar, daca e joi, e Carturesti, asa-i?
Vad ca mai creste "gasca", ne vedem acolo.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre