Iasule, a venit Primavara! ep. 2
Raspunsuri - Pagina 12
l_carmen2003 spune:
Cu devarat a inviat! ca sa rspund la subiect!
Bine v-am regasit.
LA MULTI ANI OCTAVIAN! - scuze de intarziere, dar dupa cum spuneam saptamana trecuta mi-am propus si m-am si tinut de cuvant ca sa ma tin departe de calculator cateva zile! Si am supravietuit cu succes!Asadar, sa cresti mare si frumos si sa fii sanatos is fericit! Gabi sa va traiasca baietii si, vorba Adrianei, nu l-as fi recunoscut pe Otto dupa atat timp! S-a inaltat frumos si e mai altfel, matur parca, e mare! Oricat a incercat Alex al meu sa il provoace s-a tinut deoparte cu un aer serios! Nu se punea el cu pustimea.. desi a arspuns frumos la intrebari.
- lui Otto nu tie!
Deci inafara de Gabi, Connie si Acvi eu nu stiu ce alte mamici de pe DC au participat... cine erau? Noi ne vom stradui sa venim si joi dupaamiaza.
In rest? am mancat ca spartii, sau asa pare, desi de fapt nu am mancat cantitativ mult insa dupa 6 luni de regim ni s-au micsorat stomacelele si parca a fost prea mult! si nici de stat pe acasa nu am prea stat!
Bine ca a fost frumos afara! Copilul s-a bucurat de miscare si de aer - am fost luni in Gradina Botanica si ieri de doua ori in Copou la lei... Caci ieir nu l-am dus la gradinita, daca am stat acasa am profitat si l-am tinut si pe el. Ce mai? O mini vacanta placuta.
O saptamanan frumoasa - ma rog, un rest de saptamana! - si numai bine.
adi69 spune:
Buna dimineata!
Daca Goanta e in Comanesti inseamna ca e aproape munte de acum..sau "muntea" cum spunea fiimea cand era micuta la dealuri..
Cu clovnul incearca la Gabi (gabrielag) sau Danna,poate au un nr de telefon.
Am uitat..
La multi ani pentru George !
Petrecere frumoasa la gradi!
Carmen,de ce ati tinut regim?
Danna_36 spune:
Connie, iti trimit pe PM un nr de tel pt clown, dar sa stii ca nu am vorbit cu el de mai bine de un an, nu stiu cu ce se mai ocupa. Apropo, fetele care mi-ati cerut nr lui pt Mos Craciun, ati reusit sa-l contactati? A venit?
buli spune:
Adi, sintem bine, multumim de intrebare 
ne-am facut bine la fix ca sa putem merge la serviciu![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
connie1974 spune:
Mersi Danna, am vorbit vine maine la 11.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
raluk_psk spune:
Buna fetelor....Hristos a inviat! Bine v-am regasit..Cum a fost vacanta? Am inteles ca a fost ziua unui baietel..
Octavian sa cresti mare si voinic si s-o asculti pe mami..noi am fost in plimbari de Paste..a fost fff frumos si david fff cuminte...voi? ce-ati facut in vacanta?
http://tanaramamica.wordpress.com/
iulia-stefy spune:
Poze de zilele astea... cu Stefy ..
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
GabrielaG spune:
Lacramioara, mi-a placut mult cozonacul framantat de Stefi, stiu ca povesteai zilele trecute... E o scumpica, sa va traiasca.
Raluk, am vazut locurile pe unde ati fost. Ar trebui sa mergem si noi, mai ales ca Octavian acum a invatat despre Stefan cel Mare si luptele cu turcii...ma rog e primul an de istorie adevarata...sper prin vara sa ajungem si noi.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Salutare si o
pentru doritori....
Carmen, multumesc pentru raspuns.
Gabi, multumim pentru aprecieri.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)