Iasule, a venit Primavara! ep. 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Adevarat a inviat!

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Intru cam rar sa va salut, spre rusinea mea, , dar chiar si asa mai e inca o zi de Pasti asa ca din toata inima vreau sa va urez un Paste fericit si luminos. O primavara frumoasa si sa fiti iubite!!

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Hristos a Inviat!
Sper ca ati avut un Paste fericit.
Noi am fost plecati din Iasi si am umblat dintr-o parte in cealalta, parinti, neamuri, prieteni asa ca mai mult pe drumuri am fost.
Dca vreti sa vedeti puii la Carturesti, pun un link.
http://s127.photobucket.com/albums/p126/connie74/?action=view¤t=carturesti1.jpg
Sunt vreo 6 poze.
si o sa il vedeti si pe Calin pe "munte", acasa la bunici a urcat pe dealul Goanta si era tare incantat ca a fost in excursie cu rucsacul de la Iepuras.
http://s127.photobucket.com/albums/p126/connie74/?action=view¤t=excursie5mic.jpg
Pupici si o saptamana buna.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Adevarat a inviat!!

Anca,cum va mai simtiti? Sotul cum a trecut peste enteroviroza?

Gabi,cum a fost petrecerea lui Otto? Si tortul?

Constanta,sa va fie de bine plimbarea de Paste,unde anume e dealul Goanta?
Am vazut pozele sa-ti traiasca flacaul!

M-am uitat si la pozele de la Carturesti,am recunoscut doar pe Octavian,m-am uitat si dupa MAtei dar n-am recunoscut(!!),pe Calin,si pe Alex a lui Carmen..in rest n-am recunoscut.....concluzia?
Trece timpul ca nebunu'....
Si ce marisori cu totii, si ma refer la cei pe care i-am recunoscut..

Ma duc sa incerc niste poze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adevarat a inviat!!!

Si noi am fost plecati pe la rude si am revenit in Iasul insorit.
Va multumim mult pt urari......a fost frumos...tortuletul a fost de la cofetaria ANA...si astazi am mai avut o bucatica la cafea.

Connie, multumim pentru poze...
Adi, in stanga lui Octavian e Matei, dar e mai mult cu spatele, iar in dreapta lui Octavian e Alex a lui Carmen, apoi Alex a lui acvi, apoi Calin.

Pupici si sa aveti si astazi o zi superba..noi astazi vrem sa ajungem, in Copou, ca Matei vrea sa invete sa mearga cu rolele.

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Gabi,nu m-am exprimat bine,am recunoscut pe Alex a lui Carmen,pe Octavian si pe Calin,n-am recunoscut pe Matei si m-am uitat atenta..de Alex a lui Gabi ..ce sa mai zic..

Noi am fost ieir in Copou cu rolele,azi avem balet,nu mai plecam nicaieri.

Am pus poze noi incepand de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Hristos a inviat!

In febra cozonacilor nu am mai apucat sa intru sa va urez Sarbatori fericite, apoi am plecat la soacra mea, unde am si petrecut primele doua zile de Paste...
Ma bucur sa aud ca Matei al Ancai e bine si ca Otto a sarbatorit frumos, La Multi Ani! si din partea noastra!

Noi ne-am bucurat de gradina si de primavara, fetele au stat numai pe afara. Azi a reinceput scoala, ne-am intors la ale noastre si implicit acasa.

Magda vrea si ea role, am vazut in Carrefour, dar as vrea sa vad si alte magazine. Stiti cumva daca mai exista magazine specializate pe articole sportive in Iasi? Sau voi de unde ati cumparat rolele/. De mentionat ca Magda poarta 39 la picior, deci cred ca ne orientam la role de adulti, nu?

Mergi la inceput

Noi i-am luat rolele din Carrefour,au fost(sau or mai fi?) la promotie.Nu-s cine stie ce bunatati insa ptr incepatori merg.

Plecam la balet,papaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Dana, role cred ca mai gasesti la magazinul cu biciclete si alte chestii pentru sport din zona Garii. De acolo mi-am luat acum cativa ani bicicleta, ce sta acum uitata printr-o magazie, ca daca m-am apucat sa invat la batranete, am cazut si nu mi-a mai trebuit. Si am vazut si la Selgros, cele mai ieftine 60 si ceva de ROn si la Metro erau iar multe.
Adi, Goanta in Comanesti, de acolo suntem noi de loc. Si multumim
Acu am si eu o intrebare. Stiti cumva de unde pot inchiria un clovn? As vrea sa duc la gradinita joi, ca al meu pui e si George si am zis ca ar fi frumos. Nici doamna nu cred ca ar avea nimic impotriva.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte si va doresc o zi frumoasa si linistita.

Am vazut pozele de la Carturaresti si mi-au placut mult. Noi suntem prea mici, dar imi spuneti si mie unde e? Nu radeti de mine va rog, dar chiar nu stiu unde e. Multumesc.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput