Iasule, a venit Primavara! ep. 2
Raspunsuri - Pagina 10
ghinetz spune:
A facut cineva poze aseara? ca eu de asta am intrat, sa va revad....Sa revad copilasii...
ghinetz spune:

LA MULTI ANI, OCTAVIAN!!!!
Gabi, sa-ti traiasca toti baietii!!! Sa te bucuri de ei. Esti o mamica fericita!!!!
buli spune:
multumesc,Oana! 
cred ca farmacista aia o fi cunoscut vreuna dintre reactiile adverse.
si eu am mare incredere in doctorita noastra, dar tati a venit superstresat.
enfin, am evitat totusi metoclopramidul si are o supa chioara in burtica de la 2 pina acum.
ps- am vb cu tati care vine din urma - e bine ca stim cum sa-l vindecam![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
GabrielaG spune:
Anca, eu am dat la copii metoclopramid...sunt picaturi pentru copii...si n-au avut reactii adverse.E drept ca asta a fost demult...n-am mai avut pb in ultii ani. Cum zicea si Oana tb hidratat f bine...cred ca si Smecta e ok. Sau ceaiul de sunatoare, galbenele, menta... Va dorim multa sanatate si aveti grija de voi 

Mutumim de urari..maine taiem tortul...azi se joaca cu bakugani...si cu pista speciala pt ei. E fericit..sper.
Oana, poze au facut Gabi si Carmen ...dar cred ca nu sunt prin zona.
Spor la treaba,
Gabriela si baietii
buli spune:
ne-am luat cu ale noastre ...
Gabi, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucure!
adi69 spune:
LA multi ani Octavian!
Sa cresti mare si sanatos,sa ai o copilarie fericita si plina de bucurii !
Gabriela,ai baiat mare de acum...!!
Acusica adolescent..
Sa-ti traiasca!
adi69 spune:
Va doresc sa petreceti Sarbatorile Pascale alaturi de familie si de cei dragi iar Lumina Invierii sa va aduca liniste si pace in suflete si in case!
buli spune:
Matei a depasit momentul
pina la urma i-am dat numai hidrasec si a mincat 4-5 lnguri de supa toata ziua, dar asta nu conteaza.
multumim pt suport si s-aveti sarbatori fericite 
acu e tati la rind, ne-a rapus frate enteroviroza asta.
pastele asta ciocnim oua si le punem in frigider, papam doar gratar de pui, supa de legume si piine prajita :))
iulia-stefy spune:
La multi ani, Octavian!
Sa fii fericit si sanatos.
Fie ca Sfanta Inviere sa va aduca numai liniste in suflete, impliniri si multa sanatate. Sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi, plin de iubire si implinire! 

buli, si eu i-am dat Stefaniei Metoclopramid, la recomandarea pediatrei si era mult mai mica.... si a fost ok. Ma bucur ca acum e mai bine.
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
miki68 spune:
Hristos A Inviat!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com