Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 14
guzelnico spune:
Corect, Goldi!
Abia astept sa vad cum e sa nu te mai sacaie ovarele 9 luni, sa nu mai vezi rosu ... in chiloti tot atatea luni....Ar fi super!
Galliciana, nu te ingrijora prea tare din cauza ovarului neastamparat. Nu ai spus ca esti in ziua 3 CM? Ok, inseamna ca se rup toate ousoarele nefolosite. Vei fi "curata si uscata" pentru o noua incercare! Oricare ar fi aceasta
!
Soricico, iti taiem codita, noi, astea tinere, frumoase si destepte, de peste 35 de ani! Ne-ai uitat sau te-a "rontait" soricelul tau de curand ?![]()
Menics, te rog sa nu mi-o iei in nume de rau! Am trecut prin momente similare de 2 ori. Nu contest ca sufleteste ambii treceti prin momente grele. Dar el nu ar tb sa aiba atitudinea asta
. TU esti cea care ai trecut si treci prin cele mai mari suferinte, din toate pctele de vedere!
Repet, nu ma intelege gresit! Si eu imi iubesc sotul foarte mult, il alint si ii satisfac toate poftele. Dar in momente grele, tu tb sa fii cea pretuita, imbratisata, sarutata, sa ti se acorde maxima atentie, grija si dragoste!
Mai vorbim pe subiectul acesta. Asculta si sfaturile fetelor.

goldi spune:
Fetelor, fiecare reactioneaza diferit la stres si esec. Barbatii au o toleranta la stres mult mai mica decat femeile - este dovedit stiintific.
Adik, sunt mai ... plapanzi
. Pe sotul meu, il laud dupa fiecare spermograma, il compatimesc ca trebuie sa se "produca" la 8 dimineata sau cand are vreo intalnire importanta si trebuie sa vina la clinica in costum si cravata
ca un ginerica, in fine, il stimulez cat pot mai bine. Si mai mult chiar, nu il las sa vada nici macar sacosa de injectii pe care trebuie sa le fac la FIV ca precis incepe sa bazaie ca e periculos, ca sa mai asteptam, etc, de parca de asteptat imi arde mie !
Asa ca ... "zii ca el si fa ca tine" ![]()
Sa ne vedem noi cu bb, ca dupa aceea trec toate !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Si inca ceva : pt un barbat sanatos, care nu calcat in viata lui intr-un cabinet medical, chiar si o simpla spermograma i se va parea o intrega epopee la usa doctorilor.
Menics, eu zic sa vezi si partea buna, ai marele noroc ca problemele sotului tau sa se rezolve f bine si tu sa ramai usor insarcinata.
Nu cred ca sotul tau nu a suferit pt esec alaturi de tine, dar poate ca asa e felul lui de manifestare.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
guzelnico spune:
Goldi, ai multa dreptate in ceea ce spui.
Eu am incercat insa o alta abordare: comunicarea si implicarea. Este interesant sa citim pe net, sa discutam, sa cunoasca etapele procedurilor, sa mergem si sa intram impreuna la dr, sa asiste la consultatie si explicarea tratamentului. Ba chiar i-am spus ca nu pot sa-mi fac singura injectiile in burtica si ca am nevoie de ajutorul lui. S-a simtit f mandru!
Goldi, de ce tii secret sacosa cu "ingredientele" pt FIV? Ok, nu zice nimeni sa ti-o legi de gat (oricum e destul de grea) dar s-o pui asa "din intamplare" la loc vizibil si sa te asiguri ca e o sacosa transparenta, nu cred ca e irealizabil.
Calde imbratisari tuturor!
MayanMistica spune:
Buna ziua dragele mele
Sunt Alexandra , am aproape 39 de ani si ma chinui sa raman gravida , dar se pare ca bebe e capos si nu vrea sa apara.Cand am fost in Romania am cumparat Branca Ursului si acum dupa CM astept sa incep sa iau.Pe urma , d-zeu cu mila ..da eu tot sper , nu ma las.
Momentan locuiesc in Olanda impreuna cu iubitul meu si se pare ca l-am convins si pe el cu microbul numit bebeu.
Pana sa fim impreuna nici nu gandea la bebei , poate ca in casatoria anterioara nu s-a pus aceasta problema.
Dar daca la 44 ani i-am starnit interesul inseamna ca am reusit sa il fac sa inteleaga cat de frumoasa poate fi viata in mai multi.
Dece spun mai multi? Pentru ca eu deja am o fetita de 10 ani care locuieste in Romania si pe care o vizitam cand putem.Iubitul meu e foarte atasat de ea si nici nu vrea sa admita faptul ca ea n-ar veni vreodata sa locuiasca cu noi.
Deocamdata sunt la inceput pe forum dar as aprecia enorm daca m-ar invata si pe mine cineva cum sa pun poze.
Multumiri.
galliciana spune:
mayan, bine ai venit!!!!!
la fel pui pozele, prin photobucket!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
fetelor, am uitat sa adaug ca, mayan face niste torturi, bestiale, de-a dreptul!!! iti vine sa le mananci numai cand le vezi!!
pupici la gagici!!!

goldi spune:
Mayan, bine ai venit !
Galiciana, ce face ovarul cel naravas ? Cred ca se pregateste de o ovulatie babana luna asta 
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa!
goldi,ce sa faca........... deocamdata nu ma mai sacaie,
ieri a fost prima zi de closti, mi-a fost putin rau, dar, am adormit, si gata! da, poate aveti dreptate, fetelor, mai ales ca e stg, cel cu chist, si cel care se vedea la eco - cel mai bine - ca da roade!
ei,nu stiu ce sa zic.....
pupici la gagici!!!

goldi spune:
Si eu am luat clostilbegyt, fara reactii secundare dar si fara rezultat.
La voi se pare ca este mai bine.