Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 15
galliciana spune:
mey,la mine au fost rezultate, dupa cum spune dct, au fost cate 1-2 grasunei pe acolo, dar, doar atat..... sa vedem acum.
eu ma gandesc, totusi, ca nu se sparg....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
goldi spune:
pai nu faci si pregnyl ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
galliciana spune:
nu, nu mi-a dat inca, sa vedem ce va vedea la eco, acum.....
pupici la gagici!!!

goldi spune:
Daca ovocitele nu ar eclata, s-ar transforma ulterior in chisturi.
Probabil ca nu este cazul si de aceea nu ti-a recomandat.
Pregnylul este bun si pt ca fiind Hgc, pregateste uterul pt nidare si implantare, de aceea se recomanda uneori in saptamanile mici de sarcina.
Eu as insista.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
galliciana spune:
mda, pai tocmai asta e, m-am pricopsit deja cu chist....
oricum a spus ca vom schimba tactica, acum, dupa Paste..
vom vedea....
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
Bun venit printre noi, Mayan!
Buna dimineata, harnicutelor!
Ma bate gandul ca luna aceasta (pauza de la FIV) sa incerc sa depistez cu mai multa precizie momentul ovulatiei si sa 'muncim' cu drag si spor. Poate iese ceva mic si viu. De aceea chiar azi voi cumpara un test de ovulatie.
Am insa cateva intrebari pt voi, fete dragi:
1. Pentru ce luati voi closti?
2. Se poate face IA fara stimulare ovariana?
P.S. Galliciana, de unde stii ca Mayan face torturi bune? Butonam salivand spre albumul de foto .... sperand ca macar sa vad bunatatile dulci .... dar nu am gasit nimic!
bebenov spune:
Mayan Mistica, bine ai venit si sa treci cat mai curand la gravidute. Am luat si noi branca ursului si napraznic si sa stii ca au dat rezultate. Dupa jumatate de an de tratament am ramas insarcinata (din pacate a fost extrauterina din alte motive). Aveam cam un an jumate de cand tot incercam...fara rezultat si plantele astea fac minuni. Mai am doua luni de recuperare dupa care ne apucam si noi din nou de munca. Sa nu uiti sa iei acid folic.
galliciana spune:
ahhhhh, scuze, am uitat!![]()
fetelor, aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136617
si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136629
si veti vedea si REZULTATELE!!!!

sorry, dak am fost off topic....
pupici la gagici!!!

soricica spune:
neata dragelor, azi vad ca sunteti foarte matinale si active.
sper ca n-am pierdut cafeluta
.
mayan bine ai venit
si mutla bafta.
guzelnico, am citit undeva ca se poate face inseminare fara stimulare daca stai bine cu ovulatia.sper sa nu ma insel, am sa caut si iti trimit daca gasesc ceva.
va pup pe toate
ps: 
gospodinele galli si mayan.
menics spune:
neata, am aparut si eu un pic, va multumesc tuturor pt sfaturi pt pareri, si nu stati linistite ca nu ma supa, doamne, de ce?
oricum m-am inarmat cu rabdare pt 2 luni, am avut o discutie, si i-am explicat ca are timp la dispozitie sa-si faca ordine in ganduri si sa-si ordoneze sau stabileasca prioritatile... deci, mai astept, oricum nu e cazul acum... voi lasa sa vina totul de la sine, si cu vin si cu tinute sexy, bla bla... tot tacamul.
faza este ca acum nu mai stiu cum este cu ovulatia... astept CM urmator... si defapt controlul de pe 8 mai ...