Aspirante optimiste peste,35 ani(17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va
am aparut si eu, desi v-am citit mai devreme, nu am avut timp sa intru...
eu ma refac dupa al doilea chiuretaj, fir-ar sa fie, sambata m-am dus la control si pt ca mai ramasese ceva m-a bagat iar tot cu enestezie locala...
maine m-as apuca de treaba daca as avea voie, dar din pacate problema este si domnul meu, parca-i lovit cu leuca, zau,
'ma si bufneste plansul cat de slabi sunt barbatii sau unii dintre ei, zau , al meu a dat bir cu fugitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

draga mea, menics, am citit pe undeva .... imi pare rau! sincer!
cat despre domnul tau, lasa, eu cred ca isi va reveni!!
e mai rau ca ai intrat si a doua oara la .... iti vei reveni si tu, incet-incet! te rog sa nu mai plangi, esti constienta ca, nu rezolvi nimic,nu?? te doare, stim....dar, fii optimista, pt ca va veni si ziua cea fericita curand!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

mona,am aparut la "raport" .

Soricica, tanara, frumoasa,desteapta, in lupta cu 5 kile pe care nu reusesc sa le dau jos nici in ruptul capului,1 inseminare nereusita si cu o recomandare catre FIV.

fetele, noutati nu prea am.maine soarecul merge iar la dr pt o ecografie ( va reamintesc ca urologul ne-a recomandat direct FIV).
noi am zis sa mai incercam totusi 1,2 poate chiar 3 inseminari (acum sa vedem ce zic si dr).

guzelnico, multumesc mult de tot pentru informatii, esti o dulce .

menics, nu dispera, toate ne-am confruntat la un moment dat cu problema ta, asa sunt ei mai ..."sensibili".

eu propun sa incep incetisor sa ne organizam pentru mare intalnire a aspirantelor optimiste de 35 de ani, tinere, frumoase, destepte, soricute, cu sotii lor ..."sensibili" ce va avea loc la vara.

timpul zboara si cu sau fara , vreau sa ne vedem.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fetelor, imi cer scuze. Am avut o ratacire.
Citesc mesajul meu anterior si nu-mi vine sa gred ca eu am zis asa ceva.
Din contra est de preferat a se accepta donatia de ovule si doar apoi a se pune prob adoptiei.
Guze, sunt mai mult inconstienta decat curajoasa, dar inca sunt optimista.
Inca o data, scuze pt postarea mea idioata de mai inainte.....
pupici

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va multumesc fetelor pentru incurajari ,
eu stiu ca-i greu, dat mi-a dat cu ceva in cap cand mi-a zis ca el nu mai incearca si nu mai umbla prin medici... zau spuneti-mi voi ati patit asa ceva? adica a umbla prin medici a insemnat o spermograma si a luat tratament si ca urmare, intr-o luna jumate am ramas insarcinata... zau nu stiu cum sa procedez, adica in loc eu sa fiu cea rasfatata si cocolosita ca vorba aia am trecut prin ce-am trecut, eu de fapt trebuie sa fiu tare, diplomata si sa am grija f mare ca el sa revina la ganduri mai bune, eu explodez zau... credeti ca exagerez? vi se pare normal?? eu nu stiu ce sa mai cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Hai si eu ...
Goldi, tanara, desteapta, frumoasa si cu o gramada de kile in plus care s-au indragostit de mine si nu vor sa plece, desi le-am amentintat si cu o liposuctie - la raport stau cam prost, fiindca am un ghinion teribil, de fiecare data cand trebuie sa iau startul la FIV apare ceva si o aman .
Asa ca nu mai spun nimic pana la prima injectie, ca altfel iar ma amana dr la calendele grecesti.
Deocamdata stau, iau omega 3 si t-ra de zmeur (mai mult pt moral) si citesc DC.

Cat despre barbati naravasi ...ho-ho-ho ...am unul acasa care ma capiaza uneori, dar cu rabdare, incet-incet, fara sa-l bat la cap si fara sa il presez prea mult, il aduc pe calea cea buna.
Lasand gluma la o parte, numai cine se loveste de infertilitatea asta nenorocita, stie cat este de stresanta si de frustranta lupta.
Singurul meu regret este ca sotul meu nu doreste sub nici un chip adoptia

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Menics, dragutza, nu am citit povestea ta, dar cred ca daca ii dai ceva timp seniorului si nu-l mai sresezi cu "actul" , isi v-a reveni.
Cumpara niste chiloti noi...sexi, si niste vin rosu bun si niste branza cu mucegai ( ca merge bine cu vinul rosu). Incita-l si apoi fugiiisa umble el dupa tine.....
Fii si tu ca printzesele ranite in aripa. Te mai "impiedici" din cand in cand.....

Oricum o alta idee ar fi sa te gandesti la ceva care-i place lui mult ( pasiunea lui ) si te alaturi si tu unei zile petrecute in felul in care i-ar place lui sa o petreaca.
De ex , al meu e mort dupa scufundari si avioane. na ca de scufundat nu ma apuc eu , dar i-am rezervat o ora de zbor , evident cu pilot instructor alaturi. Si a fost super, si mi-a ridicat statuie...vreo saptamana (doar).
E important sa le dam atentie mai mult...la urma urmei ...ei sunt copii.....iar noi cele care tre' sa fim mature....asa e natura bat-o vina.
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Dar crede-ma ca toate trecem prin asta din cand in cand.

Soricica,eu chiar te rog sa mergi la croitoreasa sa-ti faci o toaleta noua ceva pt intalnirea din vara....sper sa-ti trebuiasca una de "gravida"
hai ca bat campii.
pupici

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

apropo, de discutia legata de donatoare, noi ne gandeam la un moment dat de ia cu donator si nu am vrut sa aud nici in ruptul capului.ori e la nostru,ori infiem, dar soarecul a venit cu cateva argumente( cum ca el nu vrea sa ma priveze de cele 9 luni, ca abia asteapta sa imi faca toate poftele, sa imi pupe burtica, sa ma rasfete, sa ma ajute sa ma dau jos din pat cand nu o sa pot, sa vina la spital...si toate cele)si intr-un final m-a convins.
acum am zis ca inca luptam cu ia,cu iad, poate cu fiv, luptam cat putem sa avem ingerasul nostru, dar daca nu o sa fie luam in calcul si adoptia.
acum sunt mai optimista ca niciodata si am o presimtire de reusita , trebuie sa apara minunea si la noi.vorba aia, speranta moare ultima.
asa ca fete dragi, anul asta sunt convinsa ca o sa reusim cu toate,trebuie.
dupa intalnirea din vara, o sa va propun si una la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

auzi, mona, dar fara chiloti nu se poate???
soricico, multumim de odisee!!! sper sa se prinda la toate!!
hello, goldi,blondi, tanara, frumoasa si desteapta!!
apropo, ma cam sacaie un ovar, asa vrea ellllll....
as putea sa ii fac ceva??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Da, ameninta-l ca-l bagi in repaus vreo 9 luni !!!!!

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput