Sunt amanta
Raspunsuri - Pagina 43
kay spune:
je va love, sa moara Tantza !!!
ma duc sa-mi hranesc prietenul de seara, un soarece
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/apel - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Liliana82 spune:
Eu propun sa descoasem amantele acuma pana nu o iau la goana sa ne spuna si noua ce zic amanti lor despre sotii? si care e motivu pentru care cica nu divorteaza ? ( ca faza cu copilu eu cred ca e asa de fatada ca sa le inchida gura) partaj ceva? Tare sunt curioasa ce motive inventeaza...(amanti)
kay spune:
liliana, mai bine muta mobila...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/apel - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Liliana82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay liliana, mai bine muta mobila... ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/apel - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Nu am voie sa fac efort! Am interdictie de la medic Mobila pica pe capul lui taica miu sa o mute...
conchita spune:
citat din mesajul lui Liliana82 Eu propun sa descoasem amantele acuma pana nu o iau la goana sa ne spuna si noua ce zic amanti lor despre sotii? si care e motivu pentru care cica nu divorteaza ? ( ca faza cu copilu eu cred ca e asa de fatada ca sa le inchida gura) partaj ceva? Tare sunt curioasa ce motive inventeaza...(amanti) |
ba eu motivul cu copilul e singurul pe care il consider valid.
ciudat ca tie ti se pare o bagatela...
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui kay liliana, mai bine muta mobila... |
Nu poate, ca-i gravida....hmmm
Liliana82 spune:
pai conchita nu ai vazut si tu pe forum cum unii au plecat fara sa le mai pese de copii .. Asa ca daca tot amanta e marea iubire...copilu nu ar trebui sa fie o problema... Eu cunosc un cuplu cu copilu de varsta mea adica 26 de ani.. care nu divorteaza cica pentru copil (ea maritata si la casa ei) ... Pe dracu partaju e buba ..... Mai degraba partaju cand nu se vor mai alege cu nimic si logic,... fara bani si amantele ii vor parasi...