Sunt amanta

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

[quote]citat din mesajul lui olguta12

Conchita- de cand te astept pe batatura. Noroc cu Martie, mi-am pus increderea in ea, si am dat o fuga sa schimb apa in acvariu.
Si vin inapoi si aflu ca Fat Frumos e... TATA lu' Fat Frumos. Deci...pe vremea cand TU- Natasha, aveai 14 ani(sau 15 sau 16- depinde dupa ce informatii ne ghidam), Tata lu' Fat Frumos umbla dupa tine la minunata virsta de 31, 32 sau 33 de ani. Misto asaaaaaaaaaaaaa. Are "talente" de pedofil, cumva? Iarta-ma, dar ca un barbat la 31-32-33 de ani sa fie atras de o COPILA este pur si simplu dizgratios.
Spui ca parintii lui stiu despre tine. Parintii tai stiu despre el?
Si ce parere au? Ei oameni putin mai in virsta- ma refer si la parintii tai si la parintii lui. Toata lumea este fericita pt... fericirea ta?
Tre' sa dau dreptate fetelor care au spus ca intr-adevar esti o victima. EL este cel ce si-a incalcat juramantul si promisiunea de a fi fidel si cinstit fata de sotia si copilul lui.
TOTUSI...nu pot intelege cum poti iubi un om care minte si inseala cu atit de multa usurinta. Prin simplul fapt ca te tine pe post de amanta, nu iti acorda respectul ce ti se cuvine. Atit timp cat te iubeste cu adevarat, si doreste sa aiba o viata langa tine, daca intr-adevar nu-si mai iubeste sotia, nimic nu l-ar impiedica sa divorteze.
Murdaria si lasitatea si-o ascunde in spatele scuzelor de doi lei "nu pot s-o las pt ca ma lasa in basanaul gol"... ar trebui sa te dezguste, nu sa te atraga asa un barbat.
Si ca sa-ti mai spun ceva- am fost in situatia ta.
Stii cat a durat? 2 SAPTAMANI.
El casatorit- fara copii. Mai MIC decat mine cu 7 ani(!!!). Il cunosteam de cand era copil. Am fost cea mai buna prietena a sorei lui. Pesemne s-a amorezat de mine "in taina". A urmat un "atentat" esuat la o relatie, era mult prea tinar, prea imatur.
M-a gasit pe Internet dupa 12 ani(!!!), a inceput sa-mi scrie emailuri siropoase, de am pic drept in poponet. Nu-mi venea sa cred cat de mult ma iubeste, ma adora omul asta, dupa atit amar de vreme. Cat a suferit el in taina pt mine!!!
S-a aprins rau de tot flacaul, si eu pe langa el. S-a dus si acasa, si i-a spus nevestei(casatorit de 5 ani, intr-o casnicie in care nu sint decat "colegi de apartament") ca vrea sa fie singur pt o perioada, ca se simte nesigur pe situatie, este nefericit in relatia lor, etc etc. Sotia lui este intr-adevar un om foarte rece, egoist, lipsit de dulcegarii sau duiosie. DAR.. EL s-a insurat cu ea, nimeni nu l-a obligat, nimeni nu i-a pus cutitul la gat.Oricum... raspunsul ei a fost "pai eu sint fericita!". Importanta era fericirea EI, nu a LOR. Pesemne ea stia despre mine- din trecutul lui.. si i-a spus... "daca o sa incerci sa ma parasesti pt EA, n-am sa ma las batuta cu una cu doua..o sa-ti iau TOTUL". Vrei sa stii in ce consta totul??? Trei masini vechi pe care le avea pe batatura-toate aveau nevoie de reparatii majore- si o pisica in virsta de 18 ani, care dealtfel era pisica sotiei.
Pt asta a renuntat la mine- 3 carutze si o patrupeda.
DAR... VITA am fost EU, ca am avut timp de minciunile si declaratiile lui siropoase, lipsite de merit sau atentie.
Asa ca, daca par rea si "neflexibila", crede-ma ca sint. Imi pare rau sa mai treaca si altcineva prin ceea ce am trecut eu. Numai ca "amorul meu ghebos" a durat doar 2-3 saptamani.
Si sincera sa fiu, ma bucur cat de repede mi-a dovedit ca este un lash si un mincinos. As fi suferit mai mult daca s-ar fi "lungit" idila.
Ai grija de tine

Tocmai d'asta am intrat aici,sa invat din experienta unor fete mai mature ca mine:) Ai dat dovada de foarteee mult curaj , intr'adevar. Probabil k eu sunt mult prea slaba. Sau,sa ma critic,ma complac asa in situatia asta. Nu stiu.. Mai devreme spunea cineva k este batran la 40 de ani.Well refuz sa cred k o persoana(femeie sau barbat) se poate numai batrana la 40 de ani. Nu nu nu! Nu se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Anna23- Dansatoarea- Iubita-Femeia Sexy si Fermecatoare- o neagra cat Casa Alba pt 'mneata si talentele pe care dovedesti ca le ai .
Nu esti demna nici macar de mila. Esti...esti... n-am cuvinte(bine, as avea eu cuvinte, dar imi e frica si jena de cartonase)
Mai bine ai merge pe www.sexysingles.com(sau un site oleaca mai "picant"). Acolo ti-ai gasi interlocutoare mai aproape de maretzia si calibrul domniei tale.
Inca o data... raman fara grai.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE


POVESTEA DREI PISHCOT


Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

mda, a scris...asteapta sa moara sotia...groaznica fiinta esti!
numeri zilele? o vorbiti de rau? accepti ca el sa se mai si vaiete?

si ala te ia de nevasta? o fi el la fel de .... ca tine, dar prost nu-i, eu te-as arunca a doua zi dupa pomana. Cum sa iau pe una ca tine? una care a pandit moartea alteia ca sa fie ea fericita?

sincer, nici saliva nu mi-as da-o pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anna23

@sanzi ana...ei nu mai au viata de cuplu,si nu este o minciuna de-a lui,nu mai poate fi vorba de relatii intime intre ei...deci nu sufar gandindu-ma ca el trebuie sa "presteze" la nevasta...Acasa doarme cam 2-3 nopti pe saptamana,ziua este ocupat cu afacerile...In cei doi ani de cand suntem impreuna,a fost plecat in vacanta cu familia de 2 ori,cate o saptamana....in schimb au fost muuuulte weekend-uri petrecute cu mine la mare ,la munte etc...Deci mai degraba ea ii simte lipsa decat mine...
oricum dragele mele sotii,eu va parasesc acum...pentru seara asta cel putin...Eu ies cu iubitul meu in club,cu el,fratii lui,prietenii lui de familie...in calitate de iubita lui...niciunul din ei nu ma considera amanta lui....Va las pe voi cu distractia voastra de vineri seara,forumul DC,la cat mai multe posturi dragele mele,in timp ce sotii vostri sunt cu alta sau se uita la Dansez pentru tine si se gandesc ce n-ar da sa aiba si ei o Iulia Vantur...Partea asta mai acida,agresiva,cum vreti sa ii ziceti a fost pentru cele 2-3 frustrate pe care le-am vazut pe aici...In rest,celorlalte,fie ele pro sau contra amantelor,le doresc o seara cat mai placuta si sper ca acestea din urma sa nu se simta incluse in prima categorie!

Distractie placuta anna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Olguta, dar chiar crezi ca merita sa pui la suflet asemnea mizerii? In caz ca postarile Annei sint adevarate (ca e si asta o boala sa-ti inventezi o viata "palpitanta") oricum nu merita nervi si jigniri. DIn pacate oamenii nu se schimba decit extrem de rar, in rest sint produsul educatiei si a atmosferei din familie. Si din pacate scursurile ramin scursuri indiferent daca se intilnesc cu Maica Tereza sau alti oameni speciali care incearca sa le arate ca se poate trai si altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Vedeti voi, sunt amante si amante....Una e Natasha, cu totul altfel este Anna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

vorbeau fetele la alt subiect asemanator despre solidaritatea feminina - nu mai stiu, simali, flaviuta sau chiar tu olguta? uite ca exista, desi io mi-am ras in barba cinic cand le-am citit, zicand "ce naivitate!". am trait s-o vad si pe-asta: nevestele solidare cu amantele. in sensul bun al cuvantului. daca mai era nevoie de inca o dovada cat de pacat este ca o femeie sa provoace atata suferinta unei alte femei.

Natasha, scumpo, nu esti batran la 40 de ani, dar pentru o copila ca tine, esti super batran. iubitul tau iti mananca tineretile, luandu-ti ce ai tu mai bun si mai frumos si lasandu-te cu restul, adica durerea, dezamagirea, singuratatea, sperantele inselate. nu zic, ca si daca ai avea un iubit de varsta ta si te-ai casatori cu el, nu e garantat ca ala te va iubi toata viata numai pe tine. dar macar ati porni la drum de pe pozitii egale in onestitate si atitudine. nu am sa intru in amanunte despre experienta mea, pentru ca stiu ca nu te-ar ajuta cu nimic. eu sunt eu, tu esti tu, experienta nu e transmisibila. tot ce pot sa-ti spun e ca trebuie sa fii sigura mie-n suta ca totul se plateste pe lumea asta, si inca extrem de fair. dragostea nu scuza totul in ochii Celui care a lasat-o pe lume sa ne faca mai buni, nu mai caini (chiar si din inocenta) cu semenii nostri. iti doresc sa vina ziua aia pentru tine cat mai repede in care sa alegi sa suferi numai tu, pentru ceva timp, dar sa nu mai provoci suferinta unei femei si-unui copil cu dragostea ta pentru un barbat care nu va merita pe niciuna. nu-l cunosc, dar numai faptul ca a corupt o minora si ca nu divorteaza PENTRU BANI, e suficienta informatie pentru o minte rationala.

Olguta, pai la cauze nobile sa lipsesc io, mah? pic-pic. :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Vedeti voi, sunt amante si amante....Una e Natasha, cu totul altfel este Anna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha_Pisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Vedeti voi, sunt amante si amante....Una e Natasha, cu totul altfel este Anna....
Nu inteleg ce vrei sa spui... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

ma mananca:)

La inceputul oricarei relatii femeia si barbatul se intalnesc la anumite ore - intalnire prestabilita in prealabil - fiecare vine imbracat si aranjat la 4 ace. O vreme isi povestesc intamplari din trecut pe care-l romanteaza pe ici pe colo, despre vise, despre cat de buni sunt si o sa fie. Plus cel mai important isi spun, sinceri, ca ei nu vor fi nicioadata ca "altii".
Vine nunta, sau doar se muta impreuna. El care era un cocos cateodata se dovedeste ca este doar un tip normal care uita sa faca lucruri, se scarpina, sforaie, in trening arata mai rau decat in costum...ea la ciclu este cu fundul in sus, ii mai apare si cate un cos, gateste bine si mananca cu pofta=pune 2-3 kg , dar ce conteaza ca ei se iubesc. Vine copilul sau trec anii. El care la inceput parea un leu se dovedeste un miel, nu repara in casa ce trebuie la timp, nu face des gesturi romantice...ea este obosita, nervoasa pe nou job si cateodata la ciclu nesuferita.
Toate relatiile se rutineaza, este normal, dar seara cand te pui in pat langa omul tau ti-e drag si te gandesti ca nu ai putea trai fara el.

Vorba fratelui meu orice soseta cand este noua este ok dupa care face scame. Asa-i si cu sotul/sotia ...nu poti sa ramai soseta noua tot timpul, imposibil oricat de mult ai vrea asta.
Si tu /voi amantele, in timp veti deveni ceva vechi pt ca asa-i normal si atunci ce veti face?
Gata , am terminat cu acest subiect ca m-am intins prea mult, ma duc sa ma ocup de vechiul meu sot :)

www.de-azi.ro
poze familia mea


inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput