Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 3
pussi spune:
cum n-am barbat.. stau pe net pana merg sa-l recuperez de la aeroport.
nici eu nu gatesc miel, dar de Pasti mergem la bunici..
bb cu ascultatul depinde ff mult de copil, eu am procedat la fel cu amandoua si sunt total diferite. Eni da manuta, dar incearca chiar daca cu o secunda inainte ea imi arata ca nu e voie. Ana nu da manuta, e independenta, dar cand am spus "nu e voie si explicatia de rigoare" intelege si asa ramane si peste o luna!
victo da, a fost foarte cald azi!
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
si iasmi imi da manuta cand ii spun si mai ales cand trecem strada si mai asculta si ea cateodata cand ii spun ca nu e voie, uneori chiar imi spune ea mie (si tot face,,,,) dar e asa neastamparataaaaaaaaaaa...............:(......anco, cu maria cum e??? ca ele se aseamana!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
oana8188 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi copii vostrii va asculta?? adik dc le spuneti sa nu mearga acolo, sau sa va dea manuta...?? eu stau si am gandesc uneori daca o sa se cuminteasca/astampere vreodata,,,,,,, _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Vaaaai ce m-ai loviiit!!
Don'soara mea STIE EXACT unde are voie si unde nu are; drept urmare, se uita la mine cu ochi maaaaaari, in timp ce pune manuta pe manerul de la dulap, eu ii zic ca nu e voie, ea deschide totusi, nedeslipindu-si ochii din ai mei si tranteste usa de cade varul de pe pereti, iar ea nici nu clipeste.... dupa care pleaca
Aaaaa si nu vrea nicicum sa mearga de manuta, zilele trecute s-a trantit pe jos in mall, ca ea nu vroia sa mearga cu mine si a inceput sa urle isteric... am aplicat si eu metoda "nu te bag in seama si faci cum zic eu", am luat-o in brate, ca nu vroia nicicum sa mearga si am plecat mai departe fara sa ii zic nik - NU NEGOCIEM CU TERORISTII!!
Nu-i lasati steluta sa cada!
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oana8188
Vaaaai ce m-ai loviiit!! Don'soara mea STIE EXACT unde are voie si unde nu are; drept urmare, se uita la mine cu ochi maaaaaari, in timp ce pune manuta pe manerul de la dulap, eu ii zic ca nu e voie, ea deschide totusi, nedeslipindu-si ochii din ai mei si tranteste usa de cade varul de pe pereti, iar ea nici nu clipeste.... dupa care pleaca Aaaaa si nu vrea nicicum sa mearga de manuta, zilele trecute s-a trantit pe jos in mall, ca ea nu vroia sa mearga cu mine si a inceput sa urle isteric... am aplicat si eu metoda "nu te bag in seama si faci cum zic eu", am luat-o in brate, ca nu vroia nicicum sa mearga si am plecat mai departe fara sa ii zic nik - NU NEGOCIEM CU TERORISTII!! Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007 www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra Nu-i lasati steluta sa cada! |
si iasmi face dinastea.... nu tot timpul, avem momente si cand ne intelegem super si ma asculta dar uneori......simt ac nu mai fac fata, ca nu o mai pot stapani...
nu sunt singura care simte asta, nu??? hai incurajati ma!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Roxxy80 Pai asta e contradictia si la mine. Matei e super nazdravan, nu sta locului o clipa, deci e departe de tipul copilului timid. Lui ii ia cam 10-15 minute sa se obisnuiasca cu o persoana noua. Ideea e sa nu-l bage in seama la inceput ca sa poata el sa-l studieze bine . |
Si Amira se rusineaza cand vine cineva la noi,se uita la persoana respectiva dintre picioarele mele. Si da,daca nu sare pe ea cu intrebari si pupaturi isi revine repede...
Ea se mai rusineaza si cand face cate o chestie gen cantat (ma rog,nu cu voce de primadona ) ,dansat...si eu ma bucur si o felicit. Se rusineaza,se intoarce cu spatele si baga capul intre umeri...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi petro, nu stiu cum sa iti explic.....cum se fac nici atat ca le cumpar. poate te ajuta miha!! |
Pogacelele is un un fel de saratele ,doar ca se pune branza de vaci in compozitie.
Pogacele (reteta bunicii )
250 g faina
250 g branza de vaci
1 pachet unt/margarina
1 ou
chimen,susan sau mac
Se framanta faina cu branza de vaci si untul/margarina.Adaugi sare dupa gust.
Intinzi aluatul de 1 cm grosime si decupezi forme cu un pahar
Oul il bati bine si ungi fiecare forma,apoi presari chimen,susan sau mac.Coci circa 20 de minute.
am si eu o intrebare (intrebarea zilei ): iasmi mananca multe cereale , pufarini (pe post de bobo), inafara de faptul ca ingrasa pot fi daunatoare???? mananca si mancare, deci nu ii afecteaza pofta de mancare. |
Si Amira mananca cereale. Multisoare. Isi ia castrinelul din dulap si vine si-mi arata catre locul unde sunt si zice: "eale".
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
miha, si sunt ok, nu???
_
Vasari spune:
Lavi, si la noi la fel e! Avem perioade in care ne intelegem foarte bine, iar uneori parca nu o recunosc. Poate si eu am zile in care nu ii acord cata atentie vrea, sunt obosita... cine stie. Am observat ca in zilele in care gatesc mai mult, adica mancaruri mai complicate, nu mananca nimic. E un fel de protest.
Cu plansul si trantitul pe jos am ajuns la apogeu cand a fost mama mea pe la noi si desi am fost non-stop cu ea, a primit si a dat atentie si bunicii, iar asta se pare ca a nemultumit-o pentru ca automat nu am mai petrecut noi doua la fel. Acum rar de tot mai face asa, cand are zile mai grele, dintisori sau altele.
Miha, ce mai face Robert? Sunteti mai bine?
Noi astazi ne-am intalnit in Herastrau cu Roxana si Ionut. Ea a mai incercat sa intre pe forum, dar nu-si mai stie parola. Sa speram ca o va recupera iar si va pune una mai usor de tinut minte.
Cateva poze aici http://picasaweb.google.com/alina.buciu/MariaSiIonutHerastrau#
S-au jucat foarte frumos, s-au alergat si s-au ascuns unul de altul... A fost o dupa-masa foarte placuta! Nu au mai folosit jucarii, am stat intr-o zona cu iarba si s-au jucat singurei.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
alina, m-am mai linistit, se pare ca mai sunt neastamparati ca a mea!! in cercul de juniori (ca nu mai sunt bebei ) e printre cele mai neastamparate, dar sa o si laud nitel, e singura care vorbeste asa frumos... nah ca n-am putut sa nu o laud putin!!!
super pozele!!!ce smecherel e ionut si ce freza faina are!!! imi pare rau ca nu e si roxana in poze sa o mai vad!! transmite i salutari!! ce scumpa e maria cand se incrunta!!!!!
_
popbianca spune:
buna seara...!
a adormit si iubita mea fiica....
pipote si inimi eu nu mananc...ficat nu i-am mai dat de vreo6 luni....miel probabil ca va primi si ea...aaa ... parca a servit la borcan...dar oare o fi fost miel sau iepure?!nu ma stiu
victo...operatiunea sortat haine tre' sa o incep si eu....nostalgic moment!il tot aman
bb, sunt situatii in care nu ca nu ma asculta...dar nici nu ma aude...si sunt situatii in care reactioneaza conf cerintei...o alta chestie: cand am inceput sa o duc in parc,o dadeam jos din masina si pana imi luam eu de-acolo una alta ii ziceam "stai"si statea frumos langa masina ...acum nu mai are efet...o zbugheste catre parc...concluzia:cand nu cunoaste ,asculta ...unde e familiarizata nu//crede-ma ca nu esti numai tu in situatia asta....cred ca toate mamicile trec prin asemenea momente...
oana8188....asta da deviza!nici eu nu ma las induiosata de lacrimi ...o iau pe sus si gata...am plecat...fara prea multe explicatii(ca se incurca in ele si nu mai pricepe nimic)
acum va urez o noapte linistita!!!(in special mamicilor cu treziri in program)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia