Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96
Raspunsuri - Pagina 15
coca1978 spune:
Fetele cine a facut histeroscopie pentru desfundarea trompelor stiti cam ce sanse am sa se poata rezolva? Prin laparoscopie nu sa putut desfunda una din trompe .Maine am programarea si sant stresata sper sa fie bine speranta moare ultima pentru.
magdita spune:
Mihaela, recuperare cat mai usoara ! Imi pare rau sa aud din nou de endo, insa e bine ca ai descoperit-o si ca o tratezi.
Coca, tinem pumnii maine la histero, sa fie o reusita desfundarea trompei. Stiu ca Pamy_ggg si Vally, gravidutza noastra prin FIV, si-au desfundat cate o trompa prin histero. Ne gandim la tine si ai toata increderea ca va fi bine.
Madutz, iti tinem pumnii maine la eco, sa vii cu vesti bune despre ghiocel.
Aditu, Felicic si toata gascoteca
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea
bellla77 spune:
Draga Cris 81 sfatul meu ar fi sa-i spui dc Matei ca este a 2 a sarcina pierduta si sa-i ceri sa faci o serie de analize ptr a vedea motivul pierderii.
Eu asa am procedat.Mi-a dat o serie de 9 analize pe care le-am facut la IDS.Mai putin proteina s.M-a costat in jur de 5 milioane.Daca vreuna din astea 9 nu ies bine o sa fac si genetica.
.
elly_me spune:
Salutare fetele
Azi am fost sa-mi scoata firele.
Le-am scos si sunt super ok- nu m-a durut deloc cand mi le-a scos.
Imi mai supureaza incizia de sub buric.
Azi voi sta in pat linistita.
Mi-a spus ca de luna viitoare- dupa ce imi va veni- sa ma duc la el in Z10 (dar si cu spermograma sotului)
ACum va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum procedez cu spermograma- la dr.Matei nu am facut si nu stim cum se "deruleaza actiunea".
Sotul a facut acum 1 an si jumatate la dr. Cocei spermograma si nu a fost stralucita: toate caracteristicile ok, cu exceptia nr. de spematozoizi = 7 milioana (limita min. 20 milioane)
Nu a facut niciun trat pana acum- sper sa nu se fi inrautatit.
Noi am plecat de la premisa ca eu sunt "buba" si ca din 7 milioane o fi unul mai iute.
INSA- va aduc vesti proaste.
Dr.T era fffffffffffffffffffff suparat azi- rau de tot.
Colegii lui de la spital il saboteaza- probabil mor de ciuda ca are multe paciente si este foarte solicitat.
Drept urmare- au inceput sa-i puna bete in roate- a spus el ca i se va interzice sa mai faca atatea laparoscopii.
Nu mai are voie sa faca laparo.
Probabil doar cu acordul lui "Balaur".
Sper sa reuseasca sa gaseasca o portita si sa-si faca treaba in continuare.
PACAT- asa este in Rom.
Daca vezi ca unu'i mai bun decat tine da-i in cap.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
11_dye spune:
Elly_me, pentru spermograma trebuie sa iei legatura cu dr Matei. Cred ca cel mai bine este sa o faci la clinica lui T, eu una am aversiune fata de IDS.
Dupa recoltare (in conditii net superioare celor de la IDS) se asteapta cam o ora, o ora si jumatate pentru rezultat.
Costul este de 150 RON la clinica (la IDS nu mai stiu).
Spune-mi daca ai nevoie de tel dr Matei.
Sotul meu, la prima spermograma, facuta la Giulesti prin 2007 a iesit cu astenoteratospermie, in 2008 la IDS cu normospermie - mobilitate redusa compensata insa de numar.
Iar acum, in februarie, este de-a dreptul campion! Asta pentru ca a luat multi-maca si tribullus terestris.
Concluzionand, chiar daca sunt probleme cu sotul (e drept, nu foarte grave) se pot rezolva!
Mai trist este pentru noi - suntem in parametri ... si degeaba!
Va imbratisez pe toate
kristinuta13 spune:
anaconda2......nici eu nu mi-am dat seama deloc cum de e fetita si am revazut azi de 10 ori toata ecografia de la Dr Iosup.Te rog, spune-mi cat a costat triplu test ca am vazut zilele trecute ca ai postat ca l-ai facut deja....ce harnicuta esti....trebe' programare??
magdita...adrianaady
Azi am intrat si la Tutu ,mi-a dat sa fac Triplu Test la Genetic Lab(Ghencea),sa continui cu omega3 2/zi si in plus magne b6 4/zi.
14+
tutidana spune:
Buna fetelor.
Mihaela recuperare grabnica si sa se lase cu 2 liniute cat mai curand.
INSA- va aduc vesti proaste.
Dr.T era fffffffffffffffffffff suparat azi- rau de tot.
Colegii lui de la spital il saboteaza- probabil mor de ciuda ca are multe paciente si este foarte solicitat.
Drept urmare- au inceput sa-i puna bete in roate- a spus el ca i se va interzice sa mai faca atatea laparoscopii.
Nu mai are voie sa faca laparo.
Probabil doar cu acordul lui "Balaur".
Sper sa reuseasca sa gaseasca o portita si sa-si faca treaba in continuare.
PACAT- asa este in Rom.
Daca vezi ca unu'i mai bun decat tine da-i in cap.
Asta nu-i buna deloc,colegii lui ar trebuisa se straduiasca mai mult sa ajunga la asemenea performante,nu gasesti asa peste noapte un dr ca T.Sunt indignata ca are asemenea colegi,i-as impusca Sper sa apuc sa fac operatia la dr T,daca nu ma duc cu colegi lui.
tutidana spune:
11_dye ai facut spermograma la cabinet la dt T(daca am inteles eu bine)??Si noi trebuie sa o facem,mi-a dat un nr de telefon cu 999la sf,sa inteleg ca este al dr Matei?
kristinuta13 spune:
Fetele....am uitat sa va spun ca l-am auzit azi pe Tutu vorbind la telefon despre o aparitie la Tv,maine,pe 10 apr....apoi m-am uitat aici si am vazut postarea lui Luca http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135981
14+
anaconda2 spune:
Asa e , chemati-va rudele , vecinii si prietenii , ptr ca apare dr nostru azi la TV, pe B1 , la ora 11 !!!
Kristinuta , nu trebuie programare . Costa 150 lei . De la Manastirea Casin , 10 min cu masina , o iei direct spre Ghencea pe linia tramv 41 . E o cladire mare pe dreapta - Ghencea B Center- ,la etajul 3 .
14 +