Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetelor,

Nu poate inregistra nimeni emisiunea? Pls . tare mult mi-as dori sa o vad, numai ca sunt la serviciu . Le-am instruit pe mama si pe soacra-mea sa se uite si dupa aceea sa-mi povesteasca.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Buna dimineata!

Tutidana, eu am un numar de telefon cu alta terminatie pentru dr Matei. Din cate stiu eu, dr T are tel cu 999 la sfarsit. Sau poate este un telefon de la clinica, unde te poti programa. Daca ti l-a dat T, banuiesc ca pentru asta ti l-a dat!

Bafta!

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana, buna ideea cu you tube . Pe mess nu stiu daca merge, ma gandesc sa nu fie prea mare .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

http://www.pbxtelecom.ro/ fetelor incercati aici sa vedeti emisiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Buna fetele,
Ce veste rea ne-a dat elly. Mai ales celor care n-au facut laparoscopia inca.
Elly, dr Matei este o bomboana de femeie. Trebuie sa vb direst cu ea (tel cu ...880). Ea face spermograme la CFR2, IDS, si cabinetul dlui Dr. Cred ca si pretul difera in functie de unde o faci. La IDS in august a costat 90lei.Eu una am avut impresia ca nu are un program stabil(nici ea nu stie unde va fi decat de pe o zi pe alta)asa ca o s-o suni de mai multe ori si sigur v-a intarzia.Oricum, asteptarea merita, e rabdatoare si profeionista.
weekend placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

noi am facut spermograma la clinica nu la cabinet si din ce stiu eu nr cu 999 e de la clinica si cel cu 880 e al dr Matei personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna gagici!
Am fost azi la fire, insa pt ca am intarziat, n-am apucat sa vb cu T decat prin mesaje. Firele mi le-a scos dr. Dutu. Important e ca nu mi-a mai gasit niciun balaur prin burta si pot sa ma relaxez pana la FIV.
Si dupa
Va pup!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Tamaryllys am si eu o intrebare pentru tine si Elly ca voi ati facut laparo de curand:pe voi va trezit din anestezie imediat dupa operatie sau va-ti trezit voi la reanimare ?cand sa dus efectul anesteziei???????
sa va povestesc cum a fost la mine ca eu cred ca era sa dau coltu.
eram tot in sala de operatie cand mam auzit strigata si nu pricepeam ce au cu mine ca aveam impresia ca nici nu se apucasera de operatie. dupa ce ma-m trezit au plecat cu mine spre reanimare si nici nu au apucat sa faca cativa pasi ca am inceput sa fac urat....horcaiam rau de tot si nu puteam sa respir deloc,eu trageam aer in piept dar nu ajungea.cred ca si asistenta sa panicat si ma intreba mereu ce am sa spun ce imi lipseste,abia am reusit sa articulez printe horcaieli ca nu am aer si in secunda urmatoare mau intors iar in sala de operatie si mi-au pus masca de oxigen. dupa ce mi-am revenit mau dus la reanimare, mi-au pus iar aer prn niste furtunele in nas care din cauza ca ma manca nasu in timp ce ma scarpinam am reusit sa il scot si iar am inceput sa horcai si sa fac urat. am pus furtunul la loc si mi-am revenit.
nu a vrut nimeni sa imi zica ce sa intamplat si nici ce au gasit eu intrebam de zor dar nimeni nu ma baga in seama.
intrebarea mea pentru voi e asa ati patit si voi sau cu mine chiar sa intamplat ceva si nau vrut sa imi zica??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Pe mine m-au trezit din anestezie in sala de operatii si, intr-adevar, am avut ceva pb, in sensul ca ma inecam si nu reuseam sa-mi revin. Dar asta a durat putin, cateva minute (suficiente insa ca sa tin minte si sa-mi pun ceva intrebari), apoi am ajuns la reanimare unde am revenit treptat si normal la parametri functionali.

Nu cred ca este in regula ceea ce ti s-a intamplat, eu nu am patit nimic la alte 5 interventii chirurgicale, facute cu anestezie generala.
Probabil ca esti alergica la vreunul din componentii din injectii, si, pe viitor ar trebui sa tii cont de lucrul asta, pentru ca se poate face chiar soc anafilactic ...

Recuperare usoara iti doresc

Mergi la inceput

pai da de acord cu tine dar la care sa fiu alergica ca nu mi-a zis nimeni nimic,am intrebat dar nu mi sa raspuns fiecare isi vedea de treaba.
eu atat imi aduc aminte ca mi sa parut asistenta panicata si zicea ceva de genu vedeti ce sa intamplat iar un bracandier ia raspuns cu o intrebare "ce sa intamplat?"

Mergi la inceput