Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lorelix, felicitari! Sa ai noua luni minunate si bb sanatos!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_81 spune:

Anaconda,Magdita multumesc mult!
Am cautat aseara o ora analizele si nu le-am gasit.
O sa ma uit pe analizele facute la Fundeni sa vad ce mai am de facut
Magdita mie la a doua sarcina abia la 8 sapt mi-a putut vedea sarcina si era bine atunci(la 9 s-a oprit in evolutie). Asa ca la tine la 6 sapt eu nu cred ca are cum sa se vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Buna dimi...dragele mele!!

Magdita..BB creste frumos...asa ca nu-ti face atatea probleme...e mai timid si nu vrea sa apara la pozat....Abia astept sa-i auzi inimioara luni.Tin pumnii stransi,stransi.

Ana...felicitari pt BB albastru....aveti de cautat nume de baietel...sarcina usoara in continuare.

Lorelix...mai simplu nu se putea......felicitari din suflet...sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii!

Ieri am fost la Dr Iosup....ne-am revazut minunea...creste frumos...am aflat si ca o sa avem FETITA...deci e BB roz cu pamponele!!Sotul a fost un pic dezamagit,baga mana in foc ca e baietel...oricum a zis ca pana nu face si baietel nu se lasa.Pe parcurs sigur ca o sa se obisnuiasca si cu ideea ca o sa avem fetita.
Trebiua sa intru si la Dr. T. dar se aglomerase rau si nu am mai avut rabdare sa astept...ma duc azi sa-i arat rezultatul de la Dr. Iosup.

Va pup pe toate...la cat mai multe liniute rosii pare luna aceasta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_81 spune:

Felicitari Kristinuta(se pare ca esti tiza mea) si eu tot fetita vreau dar daca e baiat nu ma suparsanatos sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Am uitat sa va intreb....mie in timpul tratamentului cu Diphe mi-a cam cazut parul....apoi si-a revenit,iar acum a inceput iara sa cada intr-o veselie ,cu toate ca stiu ca in timpul sarcinii nu cade ,ci dupa,in perioada alaptarii...la voi cum este,sau cum a fost?

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lorelix felicitari pt sarcina , sa ai noua luni de vis si sa ne ti la curent
Kristinuta felicitari pt fetita! sa fie sanatoasa si sa stea in burtica pina la 40 sapt. Si o sa vezi ca sotul se va obisnui cu ideea si o va iubi ca pe ochii din cap, asa a fost si cazul fratelui meu, acum nu ar schimba fetita cu nici un baietel din lume. Si sunteti tineri si aveti tot timpul sa faceti si baietei
Magdita
FelixTamy,Elly Sarah Lilisor
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Kristinuta, felicitari pentru pamponele .
Legat de caderea parului, mie de obicei imi cade primavara si toamna. In timpul tratamentului cu diphe, m-a avertizat Georgi ca dupa ultima injectie ei a inceput sa ii cada parul, asa ca am luat-o din pripa dupa a doua injectie : am inceput sa ma dau cu o lotiune regeneranta de la Farmec, pe baza de petrol, vitamina e, ulei de ricin, fff buna. Insa acum nu o mai folosesc, pentru ca mi-e teama pentru bebe din cauza petrolului, insa ma dau cu ulei de masline de fiecare data inainte sa ma spal pe cap, stau 2-3 ore. Nu stiu daca are legatura cu hidratarea radacinilor, insa 100 % il hidrateaza pe toata lungimea.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

gata fetelor am scapat,am facuto si pe asta.
pentru fetele cu sterilitate inexplicabila e bine sa faceti laparo iar daca dr nu va zic cereti voi asa cum am facut eu.
eu am pierdut multi ani pana la laparo in care imi spuneau ca nu avem nimic si sa mai incercam dar realitatea a fost alta.
mi-a gasit endometiroza pe care au curatato si cand ma duc la fire imi da si tratament.imi vineca puteam rezolva mai demult problema. revin maine cu amanunte ca nu pot sa stau pe scaun mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Kristinuta , felicitari ptr pustoaica ! Cum se vede la eco ...ca e fata ?? Daca ai vreo poza sa postezi , chiar vreau sa vad...!

Lorelix , felicitari !!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

felicitari mihaela,
chiar la tine ma gandeam, sa te strig sa zici ce-ai facut. D-ne ajuta sa fie totul bine si sa urmezi fetele gravidute( pe cele roz si albastre). Numai ptr toate fetele

Mergi la inceput