Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96
Raspunsuri - Pagina 13
tutidana spune:
Salutare fetelor,elly_me am incercat sa-ti trimit un PM dar nu merge,activeaza-ti Pm
Magdita incearca sa nu te mai gandesti,fii optimista si totul va fi ok.
lorelix spune:
Buna seara fetelor!
nu stiu daca va mai amintiti de mine, sunt Lorelix.Am fost astazi la Tutu, am un bb de 8 saptamani.
dar nu stiu cum sa postez photo aici. poate ma invatati voi!
Am ramas natural, fara tratamentul pentru endometrioza..asteptam sa vina rushii..si nu au mai venit.
Va doresc si voua acelasi miracol.
Va pup si sa auzim numai de bine!
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
simonia spune:
jasmine, eu cand am fost la tutunaru, l-am intrebat despre glera,ca nu prea este si ca folosesc o crema cosmetica(lapte)oarecare pentru lubrefiere si a spus ca nu are nici o importanta. si cand am ramas insarcinata, tot aceasta crema foloseam.
despre acel sirop s-a mai vorbit undeva pe forum, dar parca avea alta indicatie. la mine am observat ca-mi creste cantitatea de glera de la branca ursului extract. ai incercat-o?
bun venit noilor fete ,,, tuturor!
aerlilian spune:
Lorelix,felicitari din tot sufletul,draga mea!Sa ai parte de noua luni minunate si de un bebe sanatos!Dar crezi ca scapi asa usor?Povesteste-ne mai mult!Cum s-a intamplat minunea?
Ana ,felicitari pentru puiul tau!Te-am visat!Erai foarte burticoasa si foarte zambareata!Sunt convinsa ca esti foarte fericita,chiar daca in adancul sufletuluitau vroiai fetita!Va veni si ea,ai sa vezi!
Elly,nu ma mai lauda atata,scumpa mea!Sunt departe de a fi un exemplu...Ma straduiesc,si eu,sa fac ceva bun pentru mine!Nu te mai justifica pentru fericirea pe care o simti!Bucura-te de asta!Probabil ca stii tu sigur ca de acum incolo ai sanse mari!Iar moniorizarea te sfatuiesc sa o faci si luna aceasta.De regula,se spune ca prima luna dupa laparo este cu sanse mari.Si apoi,daca Dumnezeu hotaraste sa-ti dea un bebe,ti-l da si in post.Eu cred ca pentru noi,partea aceasta a postului (cea trupeasca) este iertata!Bafta multa!
Sarrah,iar ma superi?Ai hotarat tu ca nu e nici luna asta...De unde stii?Ai prestat la greu,ai speculat momentul...poate ca o sa fie,nu?Tu astepti deja cm...Te ciufulesc daca mai gandesti asa!
Eu am depasit z24 si nu mi-a venit inca.Ceea ce ma face sa cred ca dereglarea a fost numai de la creieras.Acum si daca imi vine,e normal,pentru ca asa mi-a venit mereu.Dar poate nu mai vine,nu?
magdita spune:
Neata iubitele,
Lorelix, felicitari inca o data, sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebelus sanatos. Vreau detalii : cat avea sacul embrionar si cat avea embrionul, ca banuiesc ca s-a vazut si embrionul. Intri pe tratament de sustinere? Ce ti-a mai zis dr.T?
Elly, ma bucur ca esti bine, psihic si fizic. In curand o sa fii si mai bine, cu bebe on bord.
Lilisor, semn bun ca inca nu ti-au venit rushii, poate nu mai vin deloc si primesti testul cu II de la iepuras mai devreme .
Coca, bafta multa maine la histero .
Tutidana, multumesc pentru incurajari .
Cris, cum gasesc lista de analize, o postez aici.
Pup toate fetele si o zi minunata va urez .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea
magdita spune:
Cris, mai jos gasesti listuta :
Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs
Pusichet draga, i-mi pare rau ca nu te-a trimis nimeni sa faci analizele, pentru a depista pierderea sarcinilor. Deobicei doar dupa 2, 3 sarcini oprite in evolutie se recomanda acestea analize:
ANALIZE IMUNOLOGICE FENOTIPARE LIMFOCITARE A CELULELOR T,B SI NK
anticorpii anti ADN ds
ANTI B2GP1 IGG
ANTI B2GP1 IGM
ANTICORPI ANTI BETA 2 GLICOPROTEINA
ANTICORPI ANTI MICROZOMIALI TIROIDIENI (Anti TPO)
ANTICORPI ANTICARDIOPILINI IGG
ANTICORPI ANTICARDIOPILINI IGM
ANTICORPII ANTIFOSFOLIPIDICI
ANTITROMBINA III
AP
APCR V:R
APTT
CD 19+5+
CD 56+
FACTORUL II
FACTORUL V (LEIDEN)
FAN (Factori anti-nucleari)
FENOTIPARE LIMFOCITARE CELULE B,T SI NK
FIBRINOGEN
FR (factor reumatoid)
HEMOLEUCOGRAMA
HERPES SIMPLEX
INR
LUPUS ANTICOAGULANT
PROTEINA C
PROTEINA S
PT
R APTT
SCREENING PT TROMBOFILII
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
Vin cu niste corecturi si ulterior o sa vin si cu completari dar mai am ceva de lucru la lista.
ANALIZE IMUNOLOGICE FENOTIPARE LIMFOCITARE A CELULELOR T,B SI NK
anticorpii anti ADN ds
ANTI B2GP1 IGG
ANTI B2GP1 IGM astea doua inseamna exact urmatoarea:
ANTICORPI ANTI BETA 2 GLICOPROTEINA
ANTICORPI ANTI MICROZOMIALI TIROIDIENI (Anti TPO)
ANTICORPI ANTICARDIOPILINI IGG
ANTICORPI ANTICARDIOPILINI IGM
ANTICORPII ANTIFOSFOLIPIDICI
ANTITROMBINA III
AP
APCR V:R (Leiden)
APTT
CD 19+5+
CD 56+ sunt cuprinse in prima (cu NK)
FACTORUL II = protrombina
FACTORUL V (LEIDEN) se ai cheama si APCR V:R
FENOTIPARE LIMFOCITARE CELULE B,T SI NK = prima
FIBRINOGEN
FR (factor reumatoid)
HEMOLEUCOGRAMA
HERPES SIMPLEX
INR
LUPUS ANTICOAGULANT
PROTEINA C
PROTEINA S
PT
R APTT
SCREENING PT TROMBOFILII este alcatuit din 5 dintre analizele de mai sus
Am facut lista asta la repezeala acum ceva timp dupa ce am pierdut a doua sarcina, intre timp am mai primit si alte analize asa ca acum lucrez la o varianta imbunatatita cu toate analizele, denumiri exacte precum si locul unde le putem face... poate chiar si in ce bani.
Va pup si revin cand termin. Ma chinui de o saptamana, dar asta pentru ca am studiat fiecare analiza in parte si vreau sa iasa si sigure si ieftine in masura in care se poate. sursa "Endometrioza", postat de Crissis_81
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Minunea mea
anaconda2 spune:
:)) Magdita , mi-ai luat-o inainte . Tocmai gasisem si eu lista , am copiat-o si vroiam s-o postez .
Deci , cam astea ar fi analizele , poate nu toate trebuiesc facute...dar sunt unele chiar f importante .
Mai mult ptr cele care au pierdut sarcini .
Oricum , eu am selectat cateva dintre ele , care ar merita obligatoriu facute .
ANTICORPI anti ADN ds
ANTICORPI ANTI BETA 2 GLICOPROTEINA 1
ANTICORPI ANTICARDIOPILINI
ANTICORPI ANTIFOSFOLIPIDICI
ANTITROMBINA III
FACTORUL V LEIDEN
APTT
FACTORUL II
FIBRINOGEN
HEMOLEUCOGRAMA
INR
LUPUS ANTICOAGULANT
PROTEINA C
PROTEINA S
14 +
magdita spune:
Ana
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Minunea mea
lalitica2000 spune:
lorelix, multe felicitari. Sa ai parte de o sarcina usoara, un bebe sanatos. Am si eu o intrebare pentru tine. La cate luni dupa laparo ai ramas insarcinata?
lilishor, sa dea Doamne-Doamne sa se lase cu II liniute luna asta.
elly, tare ma bucur pentru optimismul tau. O sa vezi ca, ca aceasta atitudine vei reusi cat de curand.
lorelix spune:
aerlilian...cum sa se intample minunea?
ca o minune!
incetasem sa ma mai gandesc la acest lucru..si am prestat la greu..ca si in celelalte luni..si uite asha s-a intamplat:)
eu am facut laparo in septembrie, asteptam un telef de la tutu ca sa incep un tratament pt combaterea endometriozei..dar nu ..m-a sunat..
cam asta este pe scurt povestea :):):)
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!