Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, multumim pentru urari!!! Va pupam si va oferim o felie de tort! Sau un polonic cu ciorba (iar am facut, ha, ha si chiar imi place cum a iesit. Secretul era: pasiunea, nu puneam suflet inainte. Acum daca o fac ptr bebeluna, clar ca iese buna. Alta explicatie nu am.

Va multumim si celor care ne-ati urat sa stapanim sanatoase caruciorul. Sicer si bugetul nostru l-a cam depasit dar asta e, am hotarat sa il luam. Mi se pare superusor si de manevrat e un vis, ce sa mai. Drept urmare am iesit sa-i facem rodajul azi si am stat vreo 2 ore. Asa de cald era, ca i-am dat caciula jos la bebeluna, lucru care le-a oripilat pe mamicile din parc. Ce sa spun! Fetelor in Spania n-am vazut niciun bebe cu caciula si acum 2 saptamani era ceva mai rece acolo decat a fost azi la noi. Dar ce sa-i faci... mama cred ca m-ar porcai daca ar stii ca am tinut fata fara caciula. Cu chiu cu vai am convins-o sa nu-i punem caciula in casa. Spatarul de la carucior nu se lasa pe spate, dar nu ma deranjeaza ca nu e perfect vertical, e ok.
Pupam pe Mirci, sper ca e mai bine si ca va reveni in curand acasa. Pupi si Lauritei.

MsBB, subscriu, si mie imi plac postarile tale cu emoticonurile alea alambicate, ma amuz mereu. Pupici.

Desiree, iti transmitem si tie cateva raza de soare sa se mai incinga un pic atmosfera si la voi!

Ma duc sa fac bicicleta.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

,buna fetele....
ma pregatesc sa merg la lucru si am spus ca nu plec pana nu va salut ,
va salut pe toate un wek.cat mai placut va doresc,si fara batai de cap.

pt Mirci si Laura sa scape cat mai repede

Dolores ma bucur ca Patrik este mai bine,tinem pumni sa vina vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetelor, multumim pentru urari!!! Va pupam si va oferim o felie de tort! Sau un polonic cu ciorba (iar am facut, ha, ha si chiar imi place cum a iesit. Secretul era: pasiunea, nu puneam suflet inainte. Acum daca o fac ptr bebeluna, clar ca iese buna. Alta explicatie nu am.

Va multumim si celor care ne-ati urat sa stapanim sanatoase caruciorul. Sicer si bugetul nostru l-a cam depasit dar asta e, am hotarat sa il luam. Mi se pare superusor si de manevrat e un vis, ce sa mai. Drept urmare am iesit sa-i facem rodajul azi si am stat vreo 2 ore. Asa de cald era, ca i-am dat caciula jos la bebeluna, lucru care le-a oripilat pe mamicile din parc. Ce sa spun! Fetelor in Spania n-am vazut niciun bebe cu caciula si acum 2 saptamani era ceva mai rece acolo decat a fost azi la noi. Dar ce sa-i faci... mama cred ca m-ar porcai daca ar stii ca am tinut fata fara caciula. Cu chiu cu vai am convins-o sa nu-i punem caciula in casa. Spatarul de la carucior nu se lasa pe spate, dar nu ma deranjeaza ca nu e perfect vertical, e ok.
Pupam pe Mirci, sper ca e mai bine si ca va reveni in curand acasa. Pupi si Lauritei.

MsBB, subscriu, si mie imi plac postarile tale cu emoticonurile alea alambicate, ma amuz mereu. Pupici.

Desiree, iti transmitem si tie cateva raza de soare sa se mai incinga un pic atmosfera si la voi!

Ma duc sa fac bicicleta.

YLARI

nu esti singura. si io i-am scos caciula. romanu moare de grija kurului altuia.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Nicole nici sotzu n-a gasit vigantol din prima, dar a gasit la o farmacie remedio. Incearca si tu. Oricum, cat mai dam vigantolul asta? Eu mai uit sa il dau, mama e mai constiincioasa. Recunosc ca in schimb am dat vitamina c in fiecare zi la fata.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Doamnele din Bacau dar unde ati fost azi?Adriana(MSBB)am vazut-o de foarte,foarte departe si pentru scurt timp...nu am mai ajuns-o...tu Georgiana (CHINABULINA)am inteles acum de ce nu erai in parc.A fost o zi extraordinar de frumoasa.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Victoria a dormit super bine azi noapte, in schimb eu... cred ca ma paste o raceala, asa aiurea ma simteam toata noaptea si ma dor toate cele, muschi, oase, tot!
Victoria acu dimineata a dormit aproape 2 ore! Si eu dupa juma de ora dupa ce a adormit ma ptregateam sa se trezeasca! Acu i-am facut o omleta cu piept de pui si morcovi, papa asa de bine! De cate ori avem voi sa le dam outz/saptamana?

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

pediatra mi-a zis maxim 2 galbenushuri pe sapt. 1 zi pe sapt ficatel, 1 zi peshte, si restul carnita fiarta.
Am cetit si de 1 ou pe sapt.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Multumesc!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Am fost si noi azi in parc, maine plec, exact cum am prevazut in deplasare la Constanta, dar merg si tati si piciul cu mine, tati are treaba pe acolo, iar piciul va sta cu o prietene de-a mea si cu Rares baiatul ei de 2 ani.
A fost intreadevar o zi superba azi, ma pregatesc sa-i iau si eu piciului un alt carucior, asta nu mai e trendy casa zic asa, ne trebuie unul mai sport , asa ca o rog pe Ylary sa zica de unde l-a luat sau comnandat sa ne luam si noi, ca de meritat vad ca merita din plin toti banii.
tati gateste ca de obicei, a facut un strudel cu fructe de padure si acum baga niste frigarui, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce bine e, sunt ultrafericita ca am scapat de aceasta responsabilitate.Practic doar la bebe trebuie sa-i fac papa.Azi la plimbare m-am oprit si pe la farmacie si am aprovizionat piciul cu iurturi de data asta de la Organix sa vedem cum le primeste ca cele de la Humana ii plac teribil si mananca cu o pofataaaaaaaaaa.
Trebuie sa ma apuc un pic de curatenie sa mai dau din lucruri ca s-au strans o gramada si sa mai eliberez casa.
Eu stiam ca au voie 2 oua pe saptamana bebelusii, eu asa ii dau, insa nu si albusul iar ousorul trebuie sa fie fiert tare, ficatel i-am dat mai des ca a taiat doamna Ileana cocoseii aia tinerei de l tara si mi-a dat toti ficateii si inimioarele pe care i-am impartit in pungi la congelator si ii scot cate un ficatel si o inimioara pe care le fierb si i le dau in combinatie cu brocoli si cartofel sau alte legume, bona stie mai bine ea se pricepe!!!!!!!!!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_g

Doamnele din Bacau dar unde ati fost azi?Adriana(MSBB)am vazut-o de foarte,foarte departe si pentru scurt timp...nu am mai ajuns-o...tu Georgiana (CHINABULINA)am inteles acum de ce nu erai in parc.A fost o zi extraordinar de frumoasa.Va pup

tocmai ne-am intors din runda 2 de parc. pitica a si papat un iaurt pe banca . sper ca doarme bine la noapte, ca a mers azi pe jos de ne-a cocosat pe toti 3 (ca era si sora-mea cu noi si faceam cu schimbul)
si eu am scos azi caciula. de fapt de cateva zile fiica-mea si-o scoate singura; ba o mai si arunca pe jos... azi i-am pus sapcuta, apoi bandana, dar au rezistat fiecare cateva minutzele, pana si-a pus fiica-mea mainile in cap - la propriu - si le-a aruncat pe jos. sincer, nimeni nu mi-a comentat ca e prea dezbracata. ba chiar am vazut copilasi in tricouri cu maneca scurta...
cu adriana (MsBB) m-am intalnit putin, cat sa schimbe fetele doua vorbe si sa faca tati cateva poze. si andra era fara caciulita si intr-o dispozitie de zile mari. ca sa nu va zic ce poza la camera

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Am fost si noi azi in parc, maine plec, exact cum am prevazut in deplasare la Constanta, dar merg si tati si piciul cu mine, tati are treaba pe acolo, iar piciul va sta cu o prietene de-a mea si cu Rares baiatul ei de 2 ani.
A fost intreadevar o zi superba azi, ma pregatesc sa-i iau si eu piciului un alt carucior, asta nu mai e trendy casa zic asa, ne trebuie unul mai sport , asa ca o rog pe Ylary sa zica de unde l-a luat sau comnandat sa ne luam si noi, ca de meritat vad ca merita din plin toti banii.
tati gateste ca de obicei, a facut un strudel cu fructe de padure si acum baga niste frigarui, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce bine e, sunt ultrafericita ca am scapat de aceasta responsabilitate.Practic doar la bebe trebuie sa-i fac papa.Azi la plimbare m-am oprit si pe la farmacie si am aprovizionat piciul cu iurturi de data asta de la Organix sa vedem cum le primeste ca cele de la Humana ii plac teribil si mananca cu o pofataaaaaaaaaa.
Trebuie sa ma apuc un pic de curatenie sa mai dau din lucruri ca s-au strans o gramada si sa mai eliberez casa.
Eu stiam ca au voie 2 oua pe saptamana bebelusii, eu asa ii dau, insa nu si albusul iar ousorul trebuie sa fie fiert tare, ficatel i-am dat mai des ca a taiat doamna Ileana cocoseii aia tinerei de l tara si mi-a dat toti ficateii si inimioarele pe care i-am impartit in pungi la congelator si ii scot cate un ficatel si o inimioara pe care le fierb si i le dau in combinatie cu brocoli si cartofel sau alte legume, bona stie mai bine ea se pricepe!!!!!!!!!!!

Mami de Bogdanici Pogonici

Iubita, de la Miniblu din Baneasa! Avea multe culor, am uitat sa va zic, al nostru este roshu cu mov! Mie personal imi place foarte mult dar cel mai bine e sa il vezi si tu inainte, sa pui mana pe el, sa il pui pe bebe inauntru sa vezi ce si cum. Bafta!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich merci mult. Am sa vad cum evolueaza si daca mai patim am sa apelez la cunostintele tale. De cind am tot fost cu el la dri, la Grigore cu injectia si aspiratia e terminat, cind vede doctor il apuca plinsul. ABia l-a consultat tipa d ela Medlife. Am zis ca luam o pauza, sper sa reusim.Imi pare rau ca nu ne-am vazut prin Moghioros ca am iesit si noi, dar David fiind cu bicicleta am cautat locuri mai libere Ne vedem in curind la intilnirea de bebelusi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput