Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Buna seara la fete! Ne-am intors si noi de pe drumuri, minunata zi a fost astazi! Am facut si cateva poze de primavara frumoasa www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-04" target="_blank">azi, in Herastrau. Nu se vede in poze, dar si eu l-am lasat pe Raducu fara caciulita, era mult prea cald.
In sfarsit s-a ridicat si grasunelul meu in picioare, linga pat, de unul singur. Ca asteptam de multa vreme momentul acesta ![]()
Nicole, nu stiam ca nu se gaseste Vigantol, ia sa fac si eu o tura pe la farmaciile din cartier sa fac un stoc mic.
Pup cele doua sis ale noastre si pe puii lor, sa nu mai aiba probleme!!
Lavinia, ce noroc ai tu cu asa un sot care bucatareste!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
vaaaaaaaaaaai, gabitza, superbe poze!!! la noi inca nu au inflorit copacii, nu chiar asa, oricum. azi chiar am vazut ca au pocnit mugurii copaceilor din centru. si infloresc si magnoliile... abia astept sa fie plin de flori si primavara si la noi!!!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
MsBB spune:
Am deschis calc cu gand sa va citesc nitzel inainte de culcare dar zic ca mai bine o las pe maine ca-mi e teama ca intra pe-o ureche si iese pe alta
.Mai bine las pe maine sa am mintea fresh ...aquafresh ![]()
Am asa o ... stare ... parca am beut
si jur ca n-am facut-o
, chiar n-am facut-o
....![]()
Am iesit azi in parc 
, apoi am fost cu o amica la un suc si o barfa
, iar in parc sa-mi recuperez sotul ZA NANNY si mandra. De bucurie ca ne-am revazut i-am oferit
la adapostul parbrizului
si am luat-o iar la trap prin orash
.
Shi daca n-a fost deajuns... acasa dupa ce am hranit mandra m-am apucat sa curat scaunul de masa si din una-n alta am ajuns sa fac bucataria lunaaaaa
. Sclipiceste tot tot tot!
Aragaz luna, chiuveta
si muntele Athos de vase ,maldar ce ma astepta cuminte
, faianta , gresia
... o placere
.Pot sa ma duc sa-mi
in bucatarie
imi vad reflexia shinny
!
Am imbaiat mandra
, am hranit-o si am parcat-o la somn... dar o aud comentand cu tati
.
Sper sa aiba mila si sa
pana dimineata. Maine intru in greva - nu fac nimicccc - zac!
Ba da , fac ceva , duc mandra la socrii si ne facem si noi di cap
!
Ah super tare! Cand faceam treaba prin bucatarie am deschis
, sa nu fiu doar eu singura cu gandurile mele si cum pe toate canalele erau numai emisiuni de umplutura... am lasat pe Mtv in speranta ca aud ceva
. Era insa o emisiune,Bune rele ? sau ceva de genul, o emisiune cu farse,oricum. O tipa juca rolul unei adolescente trimisa de tatal ei la ginecolog sa vada daca mai e fata tatii fata mare
. Tipa il abordeaza pe un individ, in jur de vreo 40-45 de ani, si-l roaga sa pretinda la
ca este ginecolog si sa sustinta varianta ei, cum ca este virgina. Accepta tipul, suna fata pe tatal presupus si ii spune ca este la ginecolog iar tatal de la tel cere sa vb cu ginecologul. Ei bine, sa fi vazut discutie ... cum tratata tatal la tel problema himenului
... cum il punea pe ginecolog sa-i jure ca fata e virgina

Saracul om numai stia pe unde sa scoata camasa.Cred ca l-au trecut cateva randuri de transpiratie in timpul conv telefonice ![]()
Mda, am la ce medita in noaptea asta
.
Gata s-a lasat linistea si la noi asa ca pun lacat la gura ... va urez NOAPTE BUNA!
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
aelita spune:
multumesc,fetelor,pt raspunsurile voastre in legatura cu Sofia.am sa merg acolo si intai am sa o pun pe Sofia sa imi arate unde s-a bagat ea si cine a suparat-o,apoi o sa ii intreb si pe ei ce s-a intamplat,si in functie de varianta lor ,discutam.Sofia si azi mi-a spus aceleasi variante,si cu zgaltairea dulapului si cu explicatia ei cum ca Sofia e dincolo de usi. nu pot sa imi dau seama ce usi...ma gandesc acum sa fi intrat cumva in vreo baie,bucatarie si sa se fi incuiat si sa fi strigat la ea sa deschida,si apoi sa ii fi dat la fund cand a iesit?
JADY-iti scrisesem un mail,prin forum,ca vad ca nu ai mesaj privat.madrid.am sa merg acolo si intai o pun pe Sofia sa imi arate unde s-a bagat ea si cine a batut-o.apoi am sa ii intreb si pe ei ce s-a intamplat .
ADRIANA eu am vazut intrebarea ta,dar nici eu nu stiu cu intravenosul...
LORICH 
MSBB haha ce conspect misto faci !
MAGNEtISM-asa e ,sunt monstri peste tot,si inca multi !!!inca nu am ajuns acolo,scot de la Sofia ultimele detalii![]()
gata??merge singurel?????? felicitari !!!!!
CUM MAI E MIRCI ???????
DESIREE-vrea piureuri sau bucatele ? daca a inceput sa prefere bucatele,fa o parte piure din ce legume vrei,si o parte bucatele,cum ar fi morcov mic mic sau dovlecel ,cartof,cubulete mici prin piure ,si orez asa intreg ,dar fiert bine .
asta doar daca vrea bucatele.avantajul e ca legumele pe care nu le agreaza sunt in piure si nu le simte.daca e inca la piureuri,nu e mult de facut,doar combinatii diverse in functie de ce ii place ei.
ce vezi ca nu ii palce,ii pui f putin,sa nu simta.
ou pe saptamana,si eu stiam parca de 1 sau 2? dar in lista pe care am primit-o de la pediatru scria ca sa facem pe rand o zi pui,o zi peste,o zi vita,si parca urma o zi ou..nu mai stiu daca mai urma ceva.deci ar cam fi 1 ou la 4 zile.
noi nu am apucat sa dam mult,ca abia incepuse si ii placea,si de o luna de cand nu a mai mancat nimic ...DOAR GALBENUS.desi zic ou,e doar galbenusul.albusul peste un an.
YLARI-asa e,aici cunosc copiii dupa caciuli![]()
eu la caciuli stau cam prost,avem cateva si alea cu urechile pe afara si subtiri .mai pun vreo gluga iarna.adica decembrie,ianuarie.ca in rest consider ca e deja primavara.in casa nu le pun caciuli nici iarna.ii culc dezveliti .eu cand zic caciuli,ma refer si la basscute ,si la bandana,deci cand zic nu pun caciula,nu pun nimic.
vigantolu ala se da sigur pana la 1 an,si daca nu s-a inchis fontanela,se mai da. cum stati cu fontanela?e mai bun vigantolul decat vitamina C,e diferit si mai important.eu ii pun picaturile in apa biberonului,cand sunt obosita rau pun de seara in apa biberonului,chiar ma gandeam o fi rau,i s-o duce efectul?daca nu se duce efectul,poate faci si tu la fel.pune vitaminele la vedere mereu in acelasi loc,langa ceva ce vezi mereu dimineata,spre exemplu langa cafeaua ta.sau langa biberonul ei,sau langa castronelul ei ,sau langa lingurita ,cana ei.si cand ii dai sa manance/bea,vezi si vitaminele si asa pui repede picaturile .
(eu puneam pastilele anticonceptive,cand luam,langa telefonul mobil,pe noptiera.dimineata cand il luam de acolo si plecam ,vedeam si pastilele.acum nu as mai aplica faza cu noptiera ca ajung copiii acolo.)
GABItA-cat de frumos e Herastraul !!!
NICOLE ce baiat cuminte ai !! cred ca au ramas musafirii masca !
CHINABULINA-cu piciorul covrig...numai eu stiu de cate ori am plecat cu pantofii lui in geanta !!!
si acum am prin genti pantofi de ai lui,ca schimb geanta,nu mai gasesc pantofii,iau altii...
doamna cu pantofii-n geanta !
pe Sofia niciodata nu am scos-o din casa desculta,in sosete,mi se parea aiurea rau sa scoti copilul fara incaltari,dar asta mi-a dat de cap !!!! COVRIG se face si eu ma chinui pana transpir si zic hai cu ei la geanta ca mai incercam pe drum ca imi ia o ora sa ies cu ei din casa !!!!!
acum ii dau des unii cu arici in loc de siret,sunt mai lati si se desfac mai mult pana in bot,iese limba de tot afara(a pantofului,nu a mea,desi...si a mea !)
LA MULTI ANI: EVA, ALEXANDRU ,IUNIA TEODORA, SILVIA-COSMINA si VICTOR STEFAN !!
ador numele IUNIA.
MSBB ce faza misto cu virginaaaaaaaaa hahaaaaaaaaaaa

bravo pt curatenie !!
ca mi-am adus aminte de bravo,Andrés azi nu a dormit ziua decat o juma de ora odata pt ca APLAUDA ! il apuca aplaudatul si se ridica .
doamneeeeeeeeeeee !!!!!
si eu nu i-am mai zis bravo de multe zile,nici nu i-am mai luat mainile sa aplaudam,i-a venit asa de-o data azi cand era pe perna ,s-a ridicat in cur si da-i si-aplauda si razi !
il puneam laloc,inchidea ochii,iar in cur la aplaudat !!!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
Bebeii toti sa aveti un somn lin !!!

Sa aveti o duminica minunata !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
cleo78 spune:
niatsa,
-le pt toaaata lumea!!
fetelor, in cateva zile incepem sa aniversam cupilashi de 1 an.
Cand a zburat timpul asta?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
E corect? Mandra
si io bantui ca fantoma prin casa
. Imi aseara sa doarma neintors si iata...Dar cine statea azi-noapte cu okii beliti pe tavan? MOI,JE,IO!
Sunt botzita la fatza de cat m-am foit tota noaptea ...![]()
... neatza si o zi buna sa aveti!
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
Lorich spune:
La multe lunite printesa (si nora) Iasminuta Sa fii sanatoasa, vesela si frumoasa!
La multe lunite frumoasa Ariana!
mai Simo chiar imi pare rau. Uite azi e programat Parcul Carol ! Dupa 12-13, asa!
Si ai dreptate cu secretia, poate trece singura, dupa ce trec toti mucutii (chiar, mai sunt muci?) si n-o sa mai fie nevoie de nimic. Oricum nu mai pune alt antibiotic in el! 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
La multi ani celor doua printese de 5, Iasmina
si Ariana aka Mufitza
!
Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase, fericite si norocoase!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
A facut oki si mandra mea, i-am dat un energizant
si acum s-a pus pe cercetat imprejurimile - daca so fi schimbat ceva de ieri
.
Tocmai am citit mesajul de la Aelita si ma gandeam ca asa sunt de uimitori coppii astia
. Asa am patit si eu cu Andra. Ii tot bateam din palme si ii ziceam bravo dar cand am vazut ca nu reactioneaza in nici un fel am lasat-o balta si mai faceam cand si cand . Intr-o buna zi s-a apucat singura de aplaudat de mai mare dragul
. Asa si cu
.
Creierul lor e ca un burete, absoarbe informatia si te uimeste nici nu stii cand cu ce au adunat ei acolo in capshoarele alea mici si frumoase
.
M-am intalnit intr-o buna zi cu o tipa care ma intreba cam ce stie fii-mea sa faca
. I-am zis ca recita, ca a scris o novela, ca seara la culcare isi canta "nani, nani puiul mamei"...
. In replica a inceput ea sa-mi insire cam ce facea fii-sa la 8-9 luni, cum arata ea
, cum arata putzi, cum arata rasaritul etc.
Odata ajuns acasa m-am pus pe treaba ... am purces sa-i explic bietului copil unde este okiu, unde este putza ...
. De fapt mint, o singura data i-am aratat okiul ca apoi m-am gandit eu in mintea mea blonda ca daca se trezeste intr-o buna zi fii-mea sa-mi arate
si cu ocazia asta mi-l scoate afara cu dejetelele ei mici? Asa ca m-am lasat pagubasa cu asta. Darrrrrr ii aratam ceva mai inofensiv : tablourile de prin casa, anumite jucarii etc.
La fel ca si cu aplaudatul, cand eu eram gata sa zic ca n-are fii-mea deloc spirit de observatie, ca nu baga in zeama tablourile ...veni ziua cand s-a transformat fii-mea in ghid
si mi-a prezentat, serioasa, ca intr-o galerie tablourile 
Hai ca m-am intinssssss , fug sa pregatesc micul dejun 
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste