Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Iar o zi frumoasa - si noi am profitat ieri din plin. Am vazut pozele lui Gabitzam din Herastrau, e superb cu atatea flori, da noi ne-am gandit sa schimbam locatia si m fost la Palatul Mogosoaia, e f. frumos acolo - va recomand sa mergeti- o sa pun si poze cu piticele fericite jucandu-se in iarba, cu pietricele, la copacei.
E si o cafenea/restaurant si am stat la soare la o masa, baut ceva, pitice cuminti - un vis ce mai!
Si Annika a stat fara caciulita, era asa calddd
Multumesc de raspus. ref antibotic intravenos - sper sa nu ajungem pana acolo.
Da, si eu ma gandesc ca deja luna asta avem pitici ce vor implini un anisor -- ce a mai trecut timpul....
si apropo
Cand ne intalnim?
E bine miercuri, 15 aprilie in PARC (daca e vreme urata la noi)???
Ca PARC - m-am gandit la Cismigiu pt ca e central si se poate ajunge din toate colturile Bucurestiului relativ repede
La multe lunite sarabtoritilor zilei de 5 (Iasmina, Ariana)!
Plimbare Palatul Mogosoaia
Adriana
MsBB spune:
Uff si doar am vrut sa incep cu asta ...
Iasmina si Ariana 

Sa fiti sanatoase, frumoase sunteti deja, sa va bucurati de toate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca 

Mamicilor ... la apel, hai cu un suc , o pufarina ...
, sa ne distram, sa ne veselim, fete mari sarbatorim 
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
cleo78 spune:
MsBB, deci venim de la lectiile de pian, cu Motzart avem de furca, dar la Luceafarul stam f. bine, il stie aproape perfect ![]()
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Neata dragelor.
Lorich,
noi azi mergem la nasi ca sa discutam detalii despre party ca uite mai sunt doar 3 sapt si noi n-am stabilit nimic...Vad ca okiul e bine, am continuat totusi trat..am zis sa fie 5 zile totusi...altceva nu mai bag nimic in el, iti dat seama. Nu mai are nici mucuti aproape deloc..Colargolul asta a fost minunat..
Totusi tuseste inca..habar n-am de ce ...dar pt ca tusea apare mai ales la efort o pun pe seama alergiei...
Gabitzam superbe pozele din parc..ce de flori frumoase!
Am vb cu Sis, Mirci e plictisit de nu se poate, are bubitza la nas de la atita scos mucisori si chinuit bietul pui. Tuseste inca...iar astia nu vor sa le dea drumul luni...cica abia marti poate...greu..
Ylari, ti-am vizionat caruciotul, e f misto, m-as plimba si eu in asa fololiu![]()
Va pup fetele
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
La Multi ANi Iasminutza si Mufitza, sa fiti sanatoase si cuminti ca frumoase sunteti amindoua!!!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Adriana, frumoase poze cu fetele in iarba
. CU intilnirea eu zic ca e ok in principiu. Sanatosi sa fim si sa fie vremea buna. locatia e perfecta
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
YLARI spune:
LA MULTI ANI IASMY SI ARIANA!!!! SANATATE, VESELIE, BUCURIE VA UREZ!!!
Simonacip, merci de apreciere. De unde ai cumparat colargolul, ca eu n-am gasit cand a avut bebeluna muci.
Aelita, da stiu ca sun foarte diferite vigantolul de vitamina c, doar vroiam sa spun ca nu am fost asa constiincioasa cand a fost vorba de vigantol, ci mai mult m-am ocpat de vitamina c.
Cleo, ce tare faza cu Luceafarul!!!
Noi ne-am hotarat sa plecam mai devreme dincolo ca sa profitam cat mai mult la pranz de vremea frumoasa, vreau sa o duc in parc sa o batzai in leagan! O sa-i fac si pozee! Abia astept.
Imi pare rau ca n-am sa ajung si eu cu bebeluna la intalnire. Lasa ca vine vara, om veni si noi o data!
Ma bag la dush!!!
Ciao Ciao fetelor, sper sa mai scriu si in cursul saptamanii. Daca nu, pe weekendul viitor!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
iulia83 spune:
neatza fetele 
in sfarsit am si eu timp sa scriu, ca de cand cu vremea asta frumoasa, stau numai pe afara. ieri l-am sarbatorit pe nasul nostru, am fost la curte, aerul de munte a facut minuni asupra fetii, a dormit neintoarsa toata np
am venit ffff tarziu, am facut baita amandoua apoi nanic de voie.
acu ma rugai de ea sa ma lase si pe mine sa-mi beau cafeaua, apoi papam si iesim iar. cred ca o sa mergem pe la ai mei la tara..sa vedem.
am citit aseara in zig-zag, ca ati scris cam multicel asa ca scriu ce am retinut, nu dati cu rosii 
in primul rand,
la multe lunite sarbatoritilor de ieri si azi, am citit despre grasuna de EVA
bravo YLARI, ai bebeluna frumoasa foc
. felicitari pt cartus, e superb, sa-l folositi sanatoase.
CLEO, am vazut pozici cu Maruca cum sperie ea matza si cum se da cu crema, ai o strengaritza acolo, cred ca-i matza speriata de moarte pe acolo 
AELITA, daca fata zice si repeta intr-una de seniora care a lovit-o, trebuie s-o crezi. nu cred eu ca inventeaza. ceva s-a intamplat. eu zic daca o duci acolo s-o tii supravegheata, ca pana la urma nu poti s-o privezi de distractia de la locul de joaca doar pt ca s-a intamplat asta. n-o mai lasa singurica sau daca ti se pare ceva aiurea cu femeia aia, urmareste-o mai de la distanta. poti s-o si intrebi ce s-a intamplat, insa nu cred ca va recunoaste ea, asa ca mai bine, las-o deocamdata.
Multa sanatate pt MIRCI, ne rugam pt el
sper sa se simta mai bine.
am vazut ca se discuta despre babute bagacioase. am si eu una de zis: vineri, era asa cald, incat era parcul full de mamici cu bebici, am mesr si noi si ne-am asezat putin sa asteptam alte 2 mamici care mai intarziau. intre timp, fata s-a plictisit in carut si cum am oprit, am scos-o sa o pun sa mearga pe jos. era asa de cald, incat mi-am dat gecuta jos, am ramas in maneca scurta. fata imbracata cu body, bluzita din bumbac mai grosut asa si un sarafan lung pana sub genunchi, dar nu genul de sarafan in bretele si gen maiou mai lat fara maneci, deci ca si cum peste bluza/body ar fi avut o vesta din blug (si ala destul de gros) si cu strampanel grosut. o pun sa mearga, fata isi trage caciulita din cap. o las asa, ca pana la urma nu-si trage ea caciula de nebuna din cap, probabil ii era cald. si mergem noi asa, facem ture pe acolo, eu cu dureri de sale, ca inca n-am inaugurat hamul ala, sunt in dubii. buuun, se apropie 2 femei, o bona si o bunica, fiecare cu cate un copilas, baietel, respectiv fetita, la un an si putin..lauda fata ca e frumoasa, intreaba cat are, lauda ca merge bine pe picioare pt varsta ei, etc, din una in alta, ajungem la "inevitabila " discutie: e prea subtire imbracata, de ce nu-i pun caciula, etc...dar inainte sa spun cu ce erau imbracati copilasii aia saracii: "trening gros, d-ala cu hanorac, cine stie cate boarfe or fi avut pe dedesupt, geaca de iarna groasa pe ei, caciuli d-alea dublate frate si esarfa la gat!!!!" bai, cred ca saracii de-abia mai respirau. am zambit frumos si am luat o figura de-aia de atotstiutoare
zic: doamna, atata vreme cat mie mi-e bine si cald in maneca scurta, atata vreme cat o verific la manute, spate, piept si este calda, ba chiar fierbinte, pt ca face miscare, nu sta pe loc, e foarte bine. n-o infofolesc sa transpire, sa nu se simta bine in parc, sa nu se bucure si ea de caldura. plus ca daca transpira, sub un morman de haine e si mai rau pt ea, ca asa cresc sansele de a raci mai tare....au ramas mute. apoi am plecat cu fata ca ea nu vroia sa stea la dfiscutii, m-a plimbat de mi-am rupt spatele. stiti care a fost rezultatul? cand ne-am intors in acelasi loc, copilasii erau fara gecute pe ei!!! s-or fi gandit si ele ca am dreptate si le-au mai dat un strat jos...sunt o eroina!!!
hai ca revin, ma duc sa refac semnatrura ca de cand am in gand si nu mai reusesc. profit ca-io fata linistita ![]()
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 MsBB, deci venim de la lectiile de pian, cu Motzart avem de furca, dar la Luceafarul stam f. bine, il stie aproape perfect o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
si stiu si cine o poate medita pe Mara la pian
. Chiar asa, ce mai face micutul Patrick? Doloress, ai legatura
Bey - eu nu ma mai uit la pozele voastre ca mor de ofticaaaaa , sunt verde si ofticoasa rau
Ce parcuri faine aveti voi acolo
si Palatul Mogosoia e
. Super poze!Mda, las' ca ma duc eu astazi in minunatul nostru parc si admir eu peasanti nostri care scuipa seminte, vorbesc numai in metafore si epitete , ma duc sa ascult cantecul
ciorilor, sa privesc rolleri si
cum fac slalom printre
si
! Nu va e ciuda ?
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08) Andra creste
Andrada79 spune:

IASMINA ANA-MARIA
, ARIANA ELENA
Multa sanatate la toti puiutii si mamicile bolnavioare. Fetelor e groaznic cu branula. Saracutu acum a inceput sa se obisnuiasca dar vrea sa traga de ea, i-am pus o sosetuta pe manuta dar tot vrea sa suga soseta. Noroc cu suzeta!