Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 8
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Neata fete dragi. Va invit la .Desiree, bine ca ati scapat de constipatie ca e de rau cu toxinele in organism mititica. Cu ce ati reusit pana la urma ? Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
Mersi de cafea. Yammy
Pana la urma am reusit dupa vreo 2 borcanele de prune...
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui chinabulina v-am spus ca e o zi superba? soare, nu bate vantul, vreo 22 de grade... ce mai, o zi perfecta!!! am iesit in parc pe la 10 si ne-am intors acum jumatate de ora. plin orasul de copii mai ales. acum am hranit maimutza si am culcat-o (urla de oboseala in patut, dar vrea plimbata ). cand se trezeste o luam din nou la picior... o zi frumoasa sa aveti!georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt |
la noi e frig iar, sunt 7 grade, cu vantul se simte la minus 1 grad... brrrrrrrr. Ieri a plouat toata ziua, of!
VREM VARAAAAAAAA!_
Victoria Isabella

Victoria_mami spune:
Fetelor, voi ce mai faceti papa la bbi??? Ca eu sunt in mare pana de inspiratie...
_
Victoria Isabella 
Nicole1980 spune:
Am citit despre Mirci ca este internat. Off prin ce trec si mami si bebe…Doamne ajuta sa se faca bine repede.
Eu ma mandresc cu baiatul meu care isi face singur de lucru.
Aseara am avut musafiri. El a stat singurel in sufragerie si s-a jucat, iar noi toti in bucatarie, unde am facut un gratarel , am baut un pahar de vin si am vorbit.
La 10 l-am culcat si nu s-a mai trezit pana dimi la 7 cand i-am dat lapticul s-a jucat putin in patut si s-a culcat din nou pana la 10.
Si musafirii au fost uimiti ca nici nu s-a cunoscut ca e copil in casa, mai ales ca si eu am stat tot timpul cu ei.
Mai fetelor eu nu mai gasesc vigantol, cica e criza…..si ce fac ?????????????
Desiree – am admirat rochitele, toate imi plac, insa pt petrecere cea cu floricele rosii
Miss – ce poze dragute ati facut. Felicitari pt somnic 
Simoncip – bine ca ne mai dai tu vesti despre SIS. Ma bucur ca Matei e bine si nu are nimic.
Ylari – ce carucior frumos, de fifita mare….
Aelita- sigur a patit ceva de a fost asa marcata Sofia si ei la varsta asta sunt asa de sincere…. Imi place cum ai procedat cu ea sa-ti spuna….
Ms BB – ce haioasa esti in postari…imi face o deosebita placer sa te citesc Pup Andra
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
chinabulina spune:
si-acum astept copilu' sa se trezeasca
... daca mai doarme mult se duce si soare si caldura si tot
. dar uite asa mai citesc si eu despre copii cuminti ca david de nicole. auzi, sa stea sa se joace singurel, fara sa tipe dupa mami
si a mai si dormit neintors. copil model!
v-am spus ca fiica-mea a reinceput trezirile la ora 3 (ora 2 "pe vechi"). parca si robert de simonix are aceeasi ora de trezire, nu? sau iar incurc borcanele? si azi-noapte a urlat de la 3.15 pana la 3.56 (ca ma uit la ceas cand incepe si cand termina
). am luat-o in brate, ne-am asezat pe canapea si ne-am jucat, ne-am gadilit, i-am cantat, ne-am pupat... apoi iar a urlat. cand am vazut ca se freaca rau la ochi, am pus-o in pat. cred ca vecinii mei se muta in curand daca o mai tine mult asa (si ce m-as bucura!!!
). am adoptat tactica nesimtitului: o las sa urle. ca n-o tine mult, 5 min, pana adoarme...
mda, bat campii pe aici, dar trece timpul mai repede si poate se trezeste
. aaaa, am mai descoperit o metoda s-o incalt (fiica-mea e cu piciorul-covrig): deschei sireturi de tot, bag putin ghetuta, incerc sa-i indrept putin talpa cu degetul sub ea (cum am invatat de la aelita
), apoi o pun in picioare sa se tina cu mainile de patut si ii asez mult mai usor ghetuta (ca ma ajuta si greutatea ei si gravitatia). iar ea are treaba cu barele de la patut si uita de picioruse, sa le mai tina covrig 
ma duc sa vad daca s-a trezit. ma plictiseeeeeeeesc!!! vreau afara!!!!!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Victoria_mami spune:
Victoria a dormit super bine azi noapte, in schimb eu...
cred ca ma paste o raceala, asa aiurea ma simteam toata noaptea si ma dor toate cele, muschi, oase, tot!
Victoria acu dimineata a dormit aproape 2 ore! Si eu dupa juma de ora dupa ce a adormit ma ptregateam sa se trezeasca! Acu i-am facut o omleta cu piept de pui si morcovi, papa asa de bine! De cate ori avem voi sa le dam outz/saptamana?
_
Victoria Isabella 
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Victoria a dormit super bine azi noapte, in schimb eu... cred ca ma paste o raceala, asa aiurea ma simteam toata noaptea si ma dor toate cele, muschi, oase, tot! Victoria acu dimineata a dormit aproape 2 ore! Si eu dupa juma de ora dupa ce a adormit ma ptregateam sa se trezeasca! Acu i-am facut o omleta cu piept de pui si morcovi, papa asa de bine! De cate ori avem voi sa le dam outz/saptamana? _ Victoria Isabella ![]() http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02 |
pediatra mi-a zis maxim 2 galbenushuri pe sapt. 1 zi pe sapt ficatel, 1 zi peshte, si restul carnita fiarta.
Am cetit si de 1 ou pe sapt.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Ne-am intors din plimbari. Am urmat exemplul unei mamici scumpe, care in fiecare we e in alt parc si azi am fost si Moghioros, m-am intalnit cu o colega de serviciu, am stat de vorba, Robert s-a jucat cu tati pe la pomi, a mers prin iarba, pacat ca s-a terminat bateria de la camera, ca parca erau momente kodak. Cand ne-am intors a papat 250g piure cu ficatel, un record pt el.
Andrada off...deci era infectie urinara cu E Coli? Cum Dumnezeu a facut asa ceva???? Nu se poate da pe gurita, trebuie iv? 
Sanatate multa! ![]()
Nicole pupam baiatul cuminte!
MsBB da, esti super haioasa si citesc cu drag orice ai posta! Poti sa incepi sa postezi ceva economie politica sau limba japoneza, ca tot citesc 
La multe lunite Eva, bebelunika
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Andrada79 spune:
EVA DENISA
, ALEXANDRU
, VICTOR STEFAN
, IUNIA
, SILVIA
LORICH crede-ma ca nici eu nu stiu de unde infectia asta. Din pacate pe gurita ar fi mai nasol pt stomacel. In seara asta ne pune branula, sper sa fie totul bine si sa treaca astea 7 zile cat mai repede!

.