Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
chinabulina spune:
buna dimineata!
e din nou o zi superba la noi. tati e la munci, eu astept sa se trezeasca bebica sa iesim in parc... sa vedem cu cine ne intalnim, ca ieri am fost trio bacau - MsBB, elena_g si subsemnata 
am intrat mai mult sa vad ce mai face mirci. ii dorim multa sanatate si-l pupam cu drag 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Lorich spune:
Neata
Dani multam de cafea si pupic. Si link
Simo iertare, aseara n-am mai intrat, raspund acum. Noi suntem campioni la pus antibiotice in ochi, (la indemnul dr) cu si fara analize. Pus Nettacin, pus tobrex... la noi niciun efect. Ayway... zic sa nu aiba in corp niciun alt tratament, ca poate influenteaza secretia. Despre laboratoare...aoleu! Am facut si in locuri pe care nu le stiam (prin pediatra lui Robert) si in locuri pe care le stiam (la fostul meu spital), la o cunostinta de la laboratorul lui Gr. Alexandrescu... mai care de care mai diferita. Deci nu stiu ce sa-ti spun. Uite, daca ti se pare f grava problema cu ochiul, mergi la Dr. Ciubotaru, are cabinet la statia de metrou Er. Revolutiei, 50 lei consultatia. Noi ne-am dus la ea cu rezultat de pioceanic, ea a zis, ca "neah" si l-a tratat pe loc cu multe creme, picaturi, dar esentialul ca am scapat. Da-mi PM daca vrei tel pt programare.
Ne rugam in continuare pt Mircea, sa scape repde de chin.
Adriana p iti spun parerea mea despre intravenos - are actiunea cea mai rapida dintre toate - direct in sange - se asimileaza tot, nu risca sa piarda din antib prin voma/diaree si diferenta dintre intravenos si intramuscular, stiu ca zicea o dr., e ca ai pus branula si e mai putin dureros (si in cazul astora mici traumatizant) decat intepatura la 12 ore. Offfff.... am groaza, ma crezi?
Aelita gusta amar mi-a lasat povestirea! Oricum, am apreciat ce mama esti, cum ai stiut s-o asculti, fara sa-i influentezi adevarul (cica e f usor de influentat). Eu una as crede-o fara niciun dubiu, ceva rau i s-a intamplat acolo. O pupam pe Sofia si am mentionat ca ne e tare draga, da?
Pup, fug la omleta facuta de tati!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MsBB spune:
Stiu tot
!
Am fost in Germania si am vazut ca Patrick si-a luat in
usuletu' preferat , a interpretat
o sonata pt bunici
, a
in jiltzul mergator. Daca tot eram in Germania era pacat sa nu opresc sa ma servesc din bunatatile lui Miss
, sa admir gasca de 

. Am vazut ce activitati interesante au avut :
lupta pe sticla, rosul
per total
si
.
Am descoperit, ca un adevarat
, cum le-a bagat Cleo pe fete la idei
, ca n-are II ci doar insomnii de
.Am vazut ca are si fifi tare ingrijita
da' cam certareatza cu
.
Am descoperit ca Bianca de Bratafel e sociabila
dar nu-i prea lasa mult timp mamei de forumeala
.
Bellane
ca a gasit forumula ideala de frezare ![]()
Lilly sta mai mult pe afara, se rasfata la soare
Magdone cu nori deasupra capului
, uite un pic de soare [ raza soarelui sa va inveseleasca ]
. Simonix are in tolba vesti ...
si pt Esme sanatate multa!
Daca tot suntem la capitolul bolnaviori
si pe Mirci, Mati si toti
cu problemute.
YLARI a schimbat limuzina
, sa-l stapaniti si sa-l folositi sanatosi!
Alysh, Vecina isi fac planuri de
![]()
Inais are aceiasi dilema ca si mine
...daca vedeti pe cineva mergand cu scaunul de masa in spate ...sunt io care a gasit solutia la problema meselor in afara casei 
si pe Sofia care arata cum senora a batut
. Rapunsul meu instiga la violenta
mai senora 
Lorich
e gata => pofta buna!
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Danicris, parca Andrei nu avea in oki, nu? Spuneai tu ca are nite bubitze pe marginea pleoapei??Sau incurc eu. Matei are o secretie detul de nasoala(care se aduna e aduna si okiul e rou la interior. Dupa 2 pic de tobradex ieri la prinz si aeara, vad ca nu mai are nimic..Imi vine sa nu-i mai dau deloc, dar cred ca gresesc.. Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Nu, nu, avea secretie foarte urata, dimineata cu greu ii dezlipeam ochisorul, insa cu kanamicina i-am rezolvat problema. Dar repet : se unge pleoapa ca si cum i-ai da cu fard ca pe prospect scrie altceva.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Andrada79 spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Scriu pe fuga ca nici timp sa mananc nu mai am. Inais da e o mare vaca madam Marcu. Mi-a dat sa ii dau sumetrolim pana a doua zi a facut baiatul bubite m-am dus iar cu el si mi-a zis ca da are alergie la sumetrolim dar sa ii dau in continuare. Saracu copil l-am umblat numai pe la spitale ca in final sa apara restul analizelor. E infectie urinara cu E coli. Sunt varza de suparata ca da ajungem si noi la antibiotice si la branula. Va pup si pup si pe Mirci. Aseara la budimex era full de copii raciti.La Medlife la fel de asta si madam Marcu nici nu s-a uitat calumea la copil, are in cap ca e epidemie cu viroza asta si gata si Tiberiu are tot la fel dupa capul ei. Adriana la fel ne-a zis si noua doctora ca facem intravenos pt ca e mult mai bine asa decat pe cale bucala sa ajunga la stomacel. Va pup si sanatate multa la toti puiutii! |
MsBB spune:
Bun, pot sa respir si eu acum. Am
pregatita pt mandra, acum
asa ca mai torn niste apa si navighez
pe net ....
Andrada ! Mare jale cu doftori astia
. Un mare
pt Tiberiu, sanatate multa!
Confirm intalnirea
la nivel inalt a celor 3 mladite
si abia astept sa o repetam
.
Vecina, astazi sigur o sa te intalnesti cu o gramada de cunoscuti. Sunt sigura ca se va inghesui toata lumea din Bc azi in parc, cu asa vreme frumoasa e si pacat sa stai in casa.
Ai gasit ceva tentant? Low budget da' fara gandaci, da?
Ia sa ne si veselim nitel
, ca avem sarbatoriti : LA MULTI ANI Eva, Alexandru ( pe unde umbla oare mami a ta? de mult n-am mai vazut-o) si IUNIA TEODORA, SILVIA-COSMINA si VICTOR STEFAN ( chiar daca mamicile voastre nu au mai trecut pe aici) 

Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
Magnetism79 spune:
Neatza si de la noi , de fapt ziua ca e deja zi.
Fiu-miu mi-a confirmat ca e destul de precoce ca sa zic asa si uite ca azi a facut mai mult decat primii pasi!!!!!!!!!!!!!Cui toate ca primii pasi i-a facut acu ceva timp, de atunci nu s-a mai intamplatsinimic, dar acum 5 min a facut MAI MULTI PASI!!!!!!!!!
Si mai face ceva cand vrea ceva zice DAI DAI DAI!!!!!!!!!
Mami de Bogdanici Pogonici
Magnetism79 spune:
| citat din mesajul lui aelita sa va povestesc cam ce ma framanta pe mine... am dus-o pe Sofia acum cateva zile la un loc de joaca ,4 euro ora,am cumparat un bilet de vreo 10 ore,si o las acolo o ora jumate ca sa se mai joace si ea cu copiii si mai ales sa se catare pe acolo,stiti loc din ala cu bile.. cand ma duc sa o iau,in timp ce parcam masina,ea se urca pe ceva si incepe sa faca cu mana mami tati mami tati ,in manevrele parcarii ea nu mai vede masina si incepe imediat sa planga ! o ia o femeie de acolo in brate si ii arata ca parcam .intru repede la ea,mi s-a parut ciudat sa planga pt ca de obicei o iau de acolo tipand ca NU VREA acasa ! si ma rog de ea un sfert de ora sa mergem de acolo . ei,acum o gasesc morcovita rau,vine la minein brate(ea care fugea de mine acolo ca sa nu o iau) si se grabeste sa o incalt si imbrac si zice " acasa". intreb ce s-a intamplat,daca a plans si imi spune domnul de acolo ca spre sfarsit a obosit si au luat-o aici la topogan si s-a mai animat un pic... eu m-am mirat pt ca ea nu oboseste la copii si la joaca niciodata,mai ales ca dormise pana la 6 seara,si asta se intampla pe la 7.30. au luat-o la topoganul mic care stiam clar ca ei nu ii place pt ca e pt bebelusi,si e prea mic. o intreb usor usor cum a fost,daca e suparata...zice DA .cine te-a suparat? tot drumul tacea la intrebarea asta . pana la urma mi-a zis acasa ca a suparat-o "seniona"(señora),deci o femeie de acolo,probabil cea care a luat-o in brate la final. o intreb de ce a suparat-o señora si raspùnde " bataie a cur seniona". am lasat-o ,am intrebat-o iar de ce era suparata si daca a suparat-o cineva,fara sa ii pun eu cuvinte in gura ca sa nu o influentez,si imi raspunde de zeci de ori la fel,si pana la urma cu gesturi,se batea cu palma la cur si se uita in ochii mei si zicea " bataie a cur " !!! mie nu imi vine sa cred !! o intreb si azi.raspunde direct "bataie la cur". si ii zic "Sofia,arata-mi ce a facut señora" si ea pleaca in dormitor,eu dupa ea,si ea pune palmele pe usile dulapului si incepe sa il zgaltaie .eu nu stiam daca arata ceva,dar ea se uita la mine si zice " seniona" si eu zic " si tu unde erai?" si Sofia arata cu degetul spre inauntrul dulapului si zice " sofia aici" si intreb iar "si señora ce facea?" si Sofia zgaltaie iar dulapul si striga... vreau sa spun ca zilele trecute,dupa ce imi aratase bataie la cur,a venit la fel la dulap si zgaltaia si zicea "seniona" dar nu am luat-o in seama. acum se repeta si zice mai clar . eu am facut legatura,dulapul,cu plasele alea de la locul de joaca,m-am gandit ca Sofia a intrat cum intra mereu la jocurile alea de copii mai maricei,tuneluri,topogane,si una din femeile de acolo o fi zgaltait asa "peretii" aia de plasa si o fi strigat la ea sa iasa de acolo,ea sigur nu iese ca acolo au mai lasat-o si alte dati ,si s-o fi dus la final dupa ea si i-o fi tras la cur ????am facut legatura ca ei spuneau ca era afara din jocuri ,obosita(ea face asa daca e certata sau batuta-ma gandeam ca de vreun copil),si ca au dus-o ei la topoganul mic(unde ei nu ii place). nu stiu ce sa cred. sa isi inventeze atatea zile aceeasi chestie cu gesturi cu tot????la 2 ani ? nu stiu ce sa le zic data viitoare,oricum nu o mai las singura,imi pare rau ca am luat bilet pe mai multe zile crezand ca e ok. Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi . Sofía (2ian2007) Andrés (22mai2008) |
Draga mea, si nu te-ai dus dupa ea? Eu cred ca o mancam cu fulgi cu tot, la cina......................nu am cuvinte, uite ca si in tari civilizate se intampla chiar si cele mai oribile abuzuri fizice si verbale la adresa copiilor.Vezi cazul Frietzl, si inca mai sunt destui nebuni pe lumea asta..................
Niste monstrii................
Magnetism79 spune:
Sanatate lui Mirci, e tare nasol in spitalele din Romanica!!!!!!!!!
Speram sa te faci bine curand!!!!!!!!!!!
chinabulina spune:
v-am spus ca e o zi superba? soare, nu bate vantul, vreo 22 de grade... ce mai, o zi perfecta!!! am iesit in parc pe la 10 si ne-am intors acum jumatate de ora. plin orasul de copii mai ales. acum am hranit maimutza si am culcat-o (urla de oboseala in patut, dar vrea plimbata
). cand se trezeste o luam din nou la picior... o zi frumoasa sa aveti!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Sofía (2ian2007)