Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
chinabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Ylari, da-ne detalii cu carutul care l-ai luat...un link, pliz o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
cleo, asta e caruciorul lui ylari: http://www.amazon.com/Quinny-01474mnd-Zapp-Mandarin/dp/B000U1XHD6
edit: am culcat copilu' (dupa ce l-am spalat). copilu' nu vrea sa doarma, isi canta, chiuie si rade in camera ei. atata timp cat n-o da in plans, toate bune si frumoase. eu frec netu' poate gasesc un loc low budget sa ne facem vacanta. dar low budget rau de tot

georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt
aelita spune:
MISS hai ca in 2 luni ii mai creste un pic motuletul.si voi luati motul? ma gandeam ca tu figi de de-astea![]()
nici noi nu avem cine stie ce par,ca eu l-amtuns lanr 1 cu masina de tuns,dupa botez,la 5luni jumate,ca ii intra in ochi si in rest avea numai goluri pe unde ii cadea.
daca intr-adevar ii iei motul si nu era gluma
nu illegi daca nu ai ce,il tine asa cu mana si taie si il bagi intr-un plic,ilpastrezi acolo amintire.eu asa am de la Sofia,la ea nu a taiat mot,nasii au zis ca taie un pic din par,cam ca la botez,asa un centimetru ,si pus direct in plic.nu stiu daca si la fete se taia,dar mie mi s-a parut distractiv.
vreau sa spun ca e o frumusete David,cum alearga el cu ochisorii aia vioi !si tu ai o voce superba .
DESIREE da,e frumoasa si rochia cu verde pe jos,deci una din astea doua
:cea de la craciun,si asta ultima.
si ai mai pus poze cu mandruta,cat de frumoasa e si ce bine ii sta in verde !
YLARI te pup si sa te impaci repede cu iubi ,si sa nu va mai certati !
(citesc ca intre timp v-ati impacat,prin mail,asa ca impacati-va si fata in fata
)
MS BB-
| Citat: |
| mai, fii-mea e singura care sta cu placinta la fara probleme? Io tre sa fac pe si sa miros la ei sa vad daca e ceva nou si-n plus pe acolo . N-are nici o treaba cu asta, sta bine mersi asa de-mi vine in gand ca-i place, ca-i tine cald si moale . Ce cupchil insensibil am ! Unde mai pui ca s-a intamplat odata sa intru in camera ei, unde se juca cu taica-su si sa ma loveasca un miros in moalele capului de ma luase cu leshin si tati relaxat ma intreba da' ce?miroase a ? Mie-mi muta nasu' din loc dar el pesemne avea sinusurile obturate |

Cand o incalzesti,devine iar ciorba,racitura
GABItA te rog frumos,as vrea si eu parola si contul,cred ca mi le-aimai dat si nu le mai stiu .
DOLORES ce bine ca i-a trecut relativ repede !!!! acum sa va recuperati
!LORICH of,mititelul,cu buza lui umflata

BRAtEFEL ma bucur ca sunteti bine,poate vii mai des sa ne mai povestesti de Bianca desteptica si frumoasa !
CLEO hahaaaaaaaaa ce tare e cu pisica si cu crema !!!!!

CUM E MIRCI ???????Sanatate multa va doresc !!! cum asa,si pneumonie si anemie ??? of...cat de greu trebuie sa le fie !! Laurita

sa veniti repede acasa !!!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
sa va povestesc cam ce ma framanta pe mine...
am dus-o pe Sofia acum cateva zile la un loc de joaca ,4 euro ora,am cumparat un bilet de vreo 10 ore,si o las acolo o ora jumate ca sa se mai joace si ea cu copiii si mai ales sa se catare pe acolo,stiti loc din ala cu bile..
cand ma duc sa o iau,in timp ce parcam masina,ea se urca pe ceva si incepe sa faca cu mana mami tati mami tati ,in manevrele parcarii ea nu mai vede masina si incepe imediat sa planga ! o ia o femeie de acolo in brate si ii arata ca parcam .intru repede la ea,mi s-a parut ciudat sa planga pt ca de obicei o iau de acolo tipand ca NU VREA acasa ! si ma rog de ea un sfert de ora sa mergem de acolo .
ei,acum o gasesc morcovita rau,vine la minein brate(ea care fugea de mine acolo ca sa nu o iau) si se grabeste sa o incalt si imbrac si zice " acasa".
intreb ce s-a intamplat,daca a plans si imi spune domnul de acolo ca spre sfarsit a obosit si au luat-o aici la topogan si s-a mai animat un pic...
eu m-am mirat pt ca ea nu oboseste la copii si la joaca niciodata,mai ales ca dormise pana la 6 seara,si asta se intampla pe la 7.30.
au luat-o la topoganul mic care stiam clar ca ei nu ii place pt ca e pt bebelusi,si e prea mic.
o intreb usor usor cum a fost,daca e suparata...zice DA .cine te-a suparat? tot drumul tacea la intrebarea asta .
pana la urma mi-a zis acasa ca a suparat-o "seniona"(señora),deci o femeie de acolo,probabil cea care a luat-o in brate la final.
o intreb de ce a suparat-o señora si raspùnde " bataie a cur seniona".
am lasat-o ,am intrebat-o iar de ce era suparata si daca a suparat-o cineva,fara sa ii pun eu cuvinte in gura ca sa nu o influentez,si imi raspunde de zeci de ori la fel,si pana la urma cu gesturi,se batea cu palma la cur si se uita in ochii mei si zicea " bataie a cur " !!!
mie nu imi vine sa cred !!
o intreb si azi.raspunde direct "bataie la cur".
si ii zic "Sofia,arata-mi ce a facut señora" si ea pleaca in dormitor,eu dupa ea,si ea pune palmele pe usile dulapului si incepe sa il zgaltaie .eu nu stiam daca arata ceva,dar ea se uita la mine si zice " seniona"
si eu zic " si tu unde erai?" si Sofia arata cu degetul spre inauntrul dulapului si zice " sofia aici" si intreb iar "si señora ce facea?" si Sofia zgaltaie iar dulapul si striga...
vreau sa spun ca zilele trecute,dupa ce imi aratase bataie la cur,a venit la fel la dulap si zgaltaia si zicea "seniona" dar nu am luat-o in seama. acum se repeta si zice mai clar .
eu am facut legatura,dulapul,cu plasele alea de la locul de joaca,m-am gandit ca Sofia a intrat cum intra mereu la jocurile alea de copii mai maricei,tuneluri,topogane,si una din femeile de acolo o fi zgaltait asa "peretii" aia de plasa si o fi strigat la ea sa iasa de acolo,ea sigur nu iese ca acolo au mai lasat-o si alte dati ,si s-o fi dus la final dupa ea si i-o fi tras la cur ????am facut legatura ca ei spuneau ca era afara din jocuri ,obosita(ea face asa daca e certata sau batuta-ma gandeam ca de vreun copil),si ca au dus-o ei la topoganul mic(unde ei nu ii place).
nu stiu ce sa cred.
sa isi inventeze atatea zile aceeasi chestie cu gesturi cu tot????la 2 ani ?
nu stiu ce sa le zic data viitoare,oricum nu o mai las singura,imi pare rau ca am luat bilet pe mai multe zile crezand ca e ok.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
jady spune:
buna fetele...
in primul rant trimitem un pupic lui bebe mic si LAUREI,sa va ajute DUMNEZEU sa scapati cat mai repede
Miss ce scump e feciorul asta mai !!! si ce chefuri mai trageti voi
....o intrebare la care a 4 masa solida te referi de la 10 luni???
cleo fifi a ta e mortala cum se uita ea la pisicuta aia mai ...imi doream sa fiu prezenta sai vad figurile...
mai citesc si va mai scriu,eu acu juma de ora am ajuns de la munca si nu mai am somn
jady spune:
mai aelita cred ca esti cu inima in 4 dupa ce tia povestit SOFI faimoasa señora ,cred ca abia astept sa o vezi ...oricum cerei explicati,cu ce drept???in final nu miai spus de unde esti!!!
Danicris spune:
Neata fete dragi. Va invit la
.
Ieri n-am mai apucat sa intru, am stat vreo 4 ore juma' pe-afara, a fost o vreme superba, ne-am dat in leagan, pe tobogan, am cunoscut cativa copii ... a fost minunat. Sper sa tot avem zile de-astea frumoase.
Pe de alta parte, n-am mai avut timp de dereticat prin casa, sper sa se trezeasca baietii mei mai tarziu sa pot face curat si mancare.
Ia sa vad voi ce-ati facut ca am ceva de citit.
MsBB, nici Vladucu nu e deranjat de placintutzele de la fund.
Doloress, am vazut pozele cu baiat frumos. Ii transmitem un
si urari de sanatate.
Lorich, pupam buzica lui Robert. Eheee, cate de-astea vor mai fi, tocmai imi povestea o tipa ca fiica-sa a luat in cap tot ce se putea prin casa, colturi de mobilier, usi, pereti, etc. Brrrrr.
Desiree, bine ca ati scapat de constipatie ca e de rau cu toxinele in organism mititica. Cu ce ati reusit pana la urma ?
Miss, ce-mi place sapca lui David !!! Nu mai vorbesc de modelul ce-o poarta ... va frange inimi cu siguranta.
Cleo, da' s-a cremuit nu gluma. Si-a dat pe picioare, stie ea ca trebuie sa le faca frumoase, bravo Mara.
Simonacip, groaznic ce povestesti de Mircica. Ii dorim multa sanatate si putere Lauritei sa treaca peste povestea asta. Cand Ducu a avut secretie la ochisor i-am dat cu Kanamicina sulfat 1% ungunet oftalmic (pt. copii) dar atentie, numai pe pleoapa, ca si cum l-ai farda. I-a trecut in 2 zile.
Inais, sunt mai multe asemenea vile, le gasesti aici : http://www.plaja.ro/neptun/ Eu am cautat sa aiba bucatarie unde sa pot pregati papa pentru Vladuc, pe mine asta ma intereseaza in principal.
Aelita, eu nu cred ca inventeaza, mergi sa ceri explicatii, nu o lasa pe senora, pai cum sa o bata !!!
Cleo, ma simt tradata, ce faci, dormi ??? Si cafeaua ta ? Era asa bunaaaaaaaaaaaa !!!
Am fugit la trebi. Sa aveti o zi insorita ! 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
cleo78 spune:
niatsa,
. Am adormit la 2. Deci 5 ore si ceva de somn. De fapt ash fi adormit mai devreme, dar cand eram pe punctu de a adormi, cineva s-a apucat sa se miorlaie...
edit: acum am cetit de senora lui Sofia lui Aelita...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Mirosul de
m-a tras de nas incoa
...
Neatza Dani,Cleo si restul fetelor
si un weekend minunat sa avem
.
Doarme mandra asa ca ma invart pe aici
... sper sa revin, ma apuc de recuperat 
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Se anunta un weekend superb
Cleo,lasa-l pe tati azi babysitter si tu fa-ti somnul de pranz
Intrebasem si eu de ce se recomanda asa usor antibiotic intravenos - vad ca nu raspunde nimeni
/nu stie nimeni - nu-i nimic, nu era urgenta, eram doar curioasa, sa stiu cum reactionez, in caz ca ne aflam si noi intr-o situatie asemanatoare
Ii dorim insanatosire grabnica lui Mirci si pupici Lauritei!
Miss, fain ca v-ati simtit bine, va doresc sa mai repetati, poate prin rotatie, e sigur pt. toti copii si parinti, frumos
Doloress, ma bucur ca Patrick e mai bine. Si intra-devar f. inspirata poza cu bagajul lui cu ursulet
Ylari, sa stapanesca bebeluna sanatoasa caruciorul! Si mie imi place mult Quinny. e un carucior bun si frumos. Multi pupici
pt. lunitele Evei!
Aelita, aiurea faza cu batutul la FUND.
In locul tau, data viitoare cand as merge as trage-o la raspundere pe seniorita aia si as ameninta ca fac reclamatie.
o zi cat mai frumoasa
Adriana
simonacip spune:
Neata dragelor.
Ma scuzati ca nu mai fac conspect insa v-am citit, va multumim iar pentru urarile de insanatoire. Am vb cu Sis azi, o sa-l lase pe Mirci cu soacra la dr si vine i ea acasa sa se spele, etc.
Adriana, ma gindesc ca se pune branula ca a nu mai treaca antibioticul prin stomacel, ficat, etc. Adica i e da injectabil si decit sa-l intepe de 0 ori ii baga branula. EU stiu o fetitza care de la antibiotice a facut ulcer. La 3 ani, a stat maica-sa(colega de-a mea de sv) cu ea in spital citeva luni, i-a intrerupt serviciul...Vomita cu singe mititica, vai de ea.
Cleo, fluimucil fiole dc gasesti, s-ar putea unele farmacii a mai iba. Mie mi-a dat sa-i fac 1,5 fluimucil cu 2,5 ser. Sa nu te sperii ca fluimucilul miroase cam uritel.
Da, din pacate are antibiotic si cortizon Tobradexul.Stiam, de aceea prima oara m-am ferit de el dar am vzt ca nu merge doar cu ser. Trebuie sa gaesc sa-i fac o secretie de oki neaparat. La oftalmolog n-am ajuns, tre sa merg.
Danicris, parca Andrei nu avea in oki, nu? Spuneai tu ca are nite bubitze pe marginea pleoapei??Sau incurc eu. Matei are o secretie detul de nasoala(care se aduna e aduna si okiul e rou la interior. Dupa 2 pic de tobradex ieri la prinz si aeara, vad ca nu mai are nimic..Imi vine sa nu-i mai dau deloc, dar cred ca gresesc..
Aelita, poate ar trebui sa mergi si sa vorbesti cu senora, sa-i spui ca din vina ei copilul nu mai vrea acolo, ce s-a intimplat..Poate iti da vreo explicatie..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"