Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
Buna fetele. AM citit foarte pe fuga.
Va multumeste SIs tuturor, va pupa si ii e dor de voi, de afara, biata de ea
Mirci are pneumonie interstitiala, anemie si un suierat asmatiform. Biata SIs era cam terminata. O tin cel putin pina luni. Saracutza de ea se plictisea, bb voia sa-si scoata branula, of Doamne...si cind ma gindesc ca trebuia sa ne vedem azi si sa ne plimbam...Saraca, avea nevoie si la toaleta si n-avea cu cine sa-l lase pe bb..
Mor de ei ce mila mi-e...
Am fost si eu la Medlife cu bb, am dat 900.000 degeaba. CIca nu are nimic, sa-i fac aerosoli cu fluimucil si sa-i pun colargol...
Deci n-am facut nimic, dar ma rog, vorba lui SIs, bine ca ai dat banii degeaba si ca e bine bb. Dar oof, a facut iar secretie la oki. Nu mai inteleg nimic. Dar stiu ca sunt bune niste analize din cind in cind, ca stim cum stam. Tre sa le fac si eu copiilor.
SImonix, FLuimucilul nu s emai gaseste nici la noi...nu se mai importa..parca tu nu gaseai in Be..
V-am citit foarte pe fuga, voiam sa-i spun CHineibulina sa tina gogoasa pe regim totusi. EU cind a avut Matei rotavirus tot asa mi-a facut o zi cu pauza iar apoi numai moale moale, din ce in ce mai moale, nu inteleg sistemul. Dar oricum better prevention. N-am reusit sa vad pozici de Patrik si de MsBB, dar am sa recapitulez mai pe larg.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Simonix spune:
Simona - noi am gasit Fluimucilul ala in Belgia, nu mai sunt in ruptura de stoc, chiar nu se gaseste in Ro ? Sa incerc sa iti fac rost de el si sa il trimit ??? Nu stiu cum reusesc fara reteta ... scrie-mi daca iti trebuie. Imi pare rau de vestile despre Laura ........... nu am cuvinte !!!! O pupmult si ii urez SANATATE
trebuie sa fug
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
simonacip spune:
oo, merci mult Simo, esti o scumpa, eu mai am 3 fiole si-mi ajung
. Dar merci ca te-ai gindit sa ne ajuti
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
Lorich spune:
Simona ne rugam sa se faca repede, repede Mircisor bine, mi se rupe inima cand ma gandesc la scumpul pui si la biata Laura!
Si voiam sa-ti spun ca n-ar fi rau sa faceti o analiza la secretia de la ochi, dar numai daca stiti un laborator de mare incredere, ca noi in 4 locuri faceam, 4 antibiograbe diferite, plus tot felul de microbi, dintre care si pioceanic !
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
simonacip spune:
Lorich, ai mare dreptate. Cind merg sa-i ia secretia nu tb sa fie sub medicamentatie, sau n-are importanta? Ca eu i-am dat iar tobrex, se inrosise rau okisorul si era plin.La ce laborator sa-l duc? oare miine e deschis pe undeva?ai idee?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
YLARI spune:
Pupam pe Laurita scumpa si pe Mirci pe manutza cu branula. Oooof, sa dea Dumnezeu sa treaca repede.
Am cumparat si noi carucior Queeny Zapp, mi s-a parut cel mai ok, se misca super, fata de hardughia ailalta.
Pe maine fetelor, mii de pupici.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
chinabulina spune:
simona, multumesc de sfat
. si te rog sa-i transmiti laurei ca ne gandim la ei, ne rugam sa se faca mirci bine repede si degraba 
ylari, fain carucior v-ati luat. la noi ala depasea cu mult bugetul, dar queenny e dintotdeauna preferatul meu
. sa-l stapaneasca grasa dulce sanatoasa. intrebare: se lasa spatarul pe spate pentru un somnic? ca tanti de la miniblu de la noi n-a stiut sa-mi arate
si ce culoare are?
cleo, mortala fifi a ta cremoasa. ti-am lasat si un comentariu ca nu m-am putut abtine (asta ca sa nu crezi ca-i vreun ciudat care-ti vizioneaza pozele; doar ciudata de mine de pe contul lui tati
)
ma duc sa culg gogoasa. noapte buna!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Alysh spune:
Hello fetele,
Azi i-am luat lui Vlad primul cadou pt Iepuras: pinguini care urca pe tobogan si se arunca in apa. Avand in vedere ca ii place la nebunie in baie cu ta-su am zis ca-i jucaria cea mai potrivita. Multumec de idee Gabitzam!
I-am luat si lui tati o camasa frumoasa de la Debenhams. Off, ma gandesc cat de mare e familionul si uite ca anul asta n-o sa fac fatza cu cadouri, cel putin nu asa cum faceam in alti ani......probabil surioarei mele o sa-i dau niste bani iar celorlalti ciocolatele.
Lorich, DAnaH, Desiree, MsBB, multumesc de raspunsuri ref la dependenta lui bebe fatza de mama.
Vlad n-are nici o treaba ramane cu oricine, nu plange dupa mine. Pb e cand suntem doar noi doi acasa....Stiu ca e doar un episod, nu se poate altfel.
Mi se rupe sufletul pt Mirci, ma rog pt el!
Lilly, da , multumesc, a facut primii pasi, dar de-atunci n-a mai progresat. Nici eu nu-l grabesc deloc.
Magdone
Miss, frumos mai e fi-tu! Ptiu! Si eu vroiam reteta, saru'mana! Ma bucur pt noptile bune!!!
Cam atat....noi suntem singurei ca maine avem zi de curatenie si tre sa incep usor , usor sa invat pt sesiunea care se apropie cu pasi mareti. 
Turbez de dorul lui Vlad. Cat de usor mi-era inainte sa ma despart pt o zi de el si cat de greu mi-e acum....
Ah, Cleo, nu scapi de mine. Repet aici mesajul
Cleo,am vazut pozele, sunt DEMENTIALE, abia asteot!!! noi o sa stam la Santa Sussana...am vazut ca si voi ati stat la LLoret, parca sunt f aproape, cum procedati? Luati trenul dimineata si plecati spre Barcelona? La cat e ultimul tren? Noi ajungem la aeroport in jur de 22,30, ce posibilitati avem sa ajungem la hotel? GAsim fructe de mare din belsug? Avem demipensiune...MAi da-mi si mie sfatuiri, please, please!!
PS: Sa stii ca Vlad sta f bine la capitolul digestie datorita tie: ii dau lapticul un pic diluat asa cum mi-ai sugerat si de atunci n-am mai avut nici o pb...mereu am vrut sa-ti spun si am uitat

Vlady
inais spune:
Seara buna!
Am stat toata ziulica la curte.
Iasmina a explorat tot (catel, coada pisicii
, florile muuulte, copacii infloriti), daaaaaaar nu a vrut sa pape
. In scaunul de masa face ea podul, dar papa in final. In deplasare nu. Mda...trebuie gasita o solutie pt ca nu vreau sa-mi petrec vara alergand spre casa la ora mesei! 
Vreau sa urez (cu intariziere si scuzele aferente)
pentru Iustin!! Tanti mama lu' pretendentu' canadian, ne scuzati da?? Sunt cam amnezica asa...
Ma bucur ca celelalt pretendent (aka Patrick) si-a revenit
. Ii dorim sedere placuta in Germania in continuare. Vazut poze si niste bunici taaare indragostiti si mandri! Si un carucior MacLaren smecheros! ![]()
Cat despre Mirciulica bolnavior ce sa zic!! Is perplexa. Cum Dumnezeu in 2 zile (de cand au inceput muculetii si pana au ajuns in spital) s-a ajuns la pneumonie???!! Horror!
Noi am fost acolo ca sa zic asa. In ianuarie cand a facut bronsiolita Iasmina, a fost de fapt o tactica a pediatrei ca sa nu o luam razna. Ne-a zis ca e la granita dintre bronsiolita si pneumonie interstitiala. Cand ne-e vazut ca ne-am albit, a cotit-o. A zis ca totusi e bronsiolita!! 
Noi totusi am tratat-o acs. Avem noi oroare de spitale si punct. Ca si atunci cand a facut indigestia. In fine...cert e ca trece.
Simona da-i Laurei un pupic si asigur-o ca o sa fie super ok. Mai ales ca e in spital si urmarit. Noi acs faceam 13-14 pana la urmatoarea vizita a pediatrei care o asculta la plamani.
Foarte socata sunt de aspectul cu anemia. Am tot zis ca sun pediatra si ii cer trimitere la niste analize de bilant si am tot amanat. Las' ca sun luni! 
Danicris parca tu spuneai de nu stiu ce cazare la Neptun. Poti pleeeeeeeease sa-mi dai mai multe detalii??
Esme sper ca sunteti mai bine acum. Si tu si Lorelei. Va trimitem un
si o
sa va descreteasca fruntile!
Ylari sa stapaniti sanatosi caruciorul!
Vazut poze cu David de MissP si prietenii lui si nu am decat o observatie: Al nostru e cel mai frumos!!
Notat reteta de salata! 
Bratafel bine ca ai mai dat pe aici! Vad ca te-ai mai relaxat cu mesele Biancai. Tin minte mesajele tale cu gramaje si ore...de simteam ca-s mama denaturata rau de tot ca nu mai stiam nici cate grame mancase Iasmina la masa precendenta!
Bravo voua ca stati la aer. E si pacat sa nu profitati in zona aia asa frumoasa!
DanaH imi pare rau de tot de noptile astea...albe si cu plansete. Si cand mai ai si job a 2-a zi...
Simona sigur nu e relevanta analiza secretiei dupa tratament. Insa nu stiu sa zic cat timp trebuie sa treaca. Dr. tre sa stie, insa. Pupam Mateiasul bolnavior! Uoooooooooffff!!
Inchei aici!
Noapte buna sa aveti!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

cleo78 spune:
alysh, si io repet raspunsul:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh CLEOOOOOOOOOOOOOOO, iti pusei bre cateva intrebari ref la Barcelona. In capitolul trecut pe la pag 20 sau 19. Mor de curiozitate sa aflu raspunsul. Daca nu le gaseti ti le mai pun o data. Sar'mana Vlady |
stai ca nu am cetit. am sarit post-u tau. Pe langa ca sunt rea, senila, mai sunt shi chioara.
ghata, am gfasit. Chioara. NU am cetit sa fi scris tu pe acolo... citesc din 2 in 2.
Deci voi o sa stati in Santa susara. Asta e cam la 30-50km de Barcelona.
.
deci de la aeroport este la 30min tren care coboara la metrou in statia Barcelona Sants.
Este si centru de informare turistica acolo, si oamenii sunt amabili. http://www.barcelona-tourist-guide.com
http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/maps/barcelona-metro-map.html
De aici, schimbati linia de tren, catre Santa Susara, care e direct pe plaja. Pt lloret, trebuia sa ajungem pana in Blanes(vreo 2 statii dupa santa Susara)
Din blanes- autobuzul asteapta fiecare tren, pana la Lloret
http://www.lloretdemar.org/from-barcelona_1062_3_19_0_1.html
Din ce stiu eu, trenurile sunt din ora in ora, ba mai des, de la 5 dim pana la 10 seara.
Nu am facut naveta catre barcelona. Am avut concediu 12 zile, 5 zile am stat in Barcelona, la statia M. Paral-lel, care e la 3-5min de Rambla, strada lor principala. Apoi 7 zile in Lloret.
Oamenii sunt f. amabili. Mai amabili decat in Roma...asha mi s-a parut.
Acum vad ca ajungeti la 22 30. Nu stiu ce sa va zic cu transportul catre hotel. Mai cautati pe net. Oricum, in aerport este un mare centru de informare turistica, peste tot de fapt sunt, in toate zonele mari, de unde oti cumpara card barcelona (mie mi s-a parut f. buna afacerea, avea acces gratuit la unele muzee, la altele reduceri, metrou/bus gratis etc).
a, gurile de metrou sunt mult mai dese decat la noi. Adica si la supr ajungeam de la 1 la 2 repede.
fructe de mare? cacalau!!! peste tot!! io eram
si
de la mirosuri...ce recomand la toti: la prima ora la Sangrada familia, si prima data suit in lift, sus. Dupa aia se face o coada...
P.S. [red] Insanatosire si
pt toti cupiii& parintii bolnaviori !!Simonacip,nu stiu niciun laborator deschis miine, dar nici nu am cautat. Cu sigurantsa insa tre facut fara tratament.
v-a vazut si un oftalmolog?
io cu tobradex am o 'problema'. Deci fifi i-a trecut cu el, dar dupa aia am cetit ce contine: un antibiotic+ cortizon.
Mai fetelor, prea multe tratamente cu cortizon la cupii:
-triderm
-tobradex
-elocom
-advantan(asta e cel mai light...)
-aerosoli cu cortizon(dextometazona)
Voiam sa va intreb altceva: fluimucil-ul pt aerosoli e lichid? ce concentratie e? io am tot primit pe reteta fluimucil pulbere, de dizolvat in apa si baut. Reteta continea 2 cutii, asha mi-a dat farmacista, 2, si cum nu le-am consumat pe toate atunci, am mai luat primavara asta restul cand ma lua tusea si secretiile pulomare. M-a ajutat, jos palaria, dar stomacul meu... asha ca voiam sa ma automedicamentez, cu prima ocazie cand ma mai ia tusea cu harait in piept, sa nu il mai beau, ci sa il bag la aerosoli. Deci ce fel de fluimucil sa iau? fiole? si ce concentratie aveti?
Ylari, da-ne detalii cu carutul care l-ai luat...un link, pliz
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008