Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
Lilly79 spune:
Multa sanatate lui Mirci .
Eu intru din ce in ce mai rar ca nu mai am timp mai ales de cand e vreme asa frumoasa iesim si stam afara sa admiram porumbeii, cainii, panselutele, copilasii, sa ne dam pe hinta, etc
Fetelor voi sunteti sigura ca s-a dat ora inainte? De la schimbarea orei, Julia adoarme la 22-22:30. Inainte adormea pe la 22:30-23:00.
cleo de ce sa-ti faci test de sarcina? Nu-mi da idei, ca si la mine intarzie CM si am avut 2 zile in care mi-a fost rau dar am zis ca a fost de la fiere Eu zic ca nu s-a reglat inca CM-ul dupa nastere.
Alysh felicitari pt primii pasi ai lui Vladi.Vroiam sa-ti scriu mai demult, dar eu imi amintesc doar seara inainte de-a adormi ca iar nu am scris pe forum nu stiu ce, si iti dai seama ca nu ma trezesc sa vin la calc, ca-mi sare somnul.
Eu il iau pe Vladi ca etalon pt Julia si stiu ca aproximativ la o luna dupa ce-a facut Vladi ceva, face si fiica-mea .
Noi cred ca mai iesim o tura afara.Weekend placut
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Magdone spune:
hello fetele,
vai ce rau imi pare de Mircisor, asa am patit si eu cu Razvan pe la 1 an jumate si ne-a internat exact pe 31 decembrie!!! ala da Revelion sanatate multa si Laura sa stea linistita ca o sa fie bine.
cred ca v-am innebunit cu Razvan dar ce sa fac daca cu el am avut mai multe probleme, el a fost primul copil, cu el am devenit si eu mama, Olivia saraca trece asa mai neobservata adica creste singura nu stiu cum sa zic, iubita de ea, mi-e draga de mor. Azi noapte si ea plans de a rupt, si urla nene, are un tignal, cand incepe zici ca suna sirena si vin pompierii, mi-am si cerut scuze de la vecini ca noi avem casa lipita de alta si se mai aude. Au zis si aia saracii ce sa facem e copil.
Doloress, ma bucur tare ca Patrick e mai bine, am vazut si pozele super faine, ce frumos ca ati plecat> ce-as mai pleca si eu undeva numai sa schimb peisajul.
Prag, distractie placuta si voua sa aveti vreme buna si sa nu aveti probleme cu copiii! Si eu ma intorc la servici pe 22 iunie, e stabilit gata nu mai am cum sa dau inapoi. Vin ai mei pe 14 si mai ao saptamana si gata incep si eu.
fetelor la noi plouaaaaaa de rupe, zici ca s-au spart norii, in curte e deja lac, sper ca maine sa fie frumos ca avem in plan sa mergem la festivalul siropului de artar, daca reusim , pun poze sa vedeti.
aa, sa nu uit, se poate sa-mi trimiteti si mie pe privat datele de la contul comun si parola, please
Alysh, si voi plecati in vacanta, ce frumosss, distractie placuta!
numai io nuuuu
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gabitzam spune:
momMinodora, activeasza-ti mesageria privata, ca sa-ti trimit parola pentru conturile noastre comune de mail si poze. Sau vorbim pe yahoo messenger, eu am id-ul gabitza67 .
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Simonix spune:
Salutare si de la mine, ma pregatesc sa imi ridic cupilul si sa ne plimbam. In fiecare zi am fost in parc saptamana asta, este o vreme minunata, orasul asta este superb, parcuri, arhitectura frumoasa... o incantare cand il iau pe pitic si venim pe jos spre casa (imi ia cam o ora, tocmai bine de plimbarica).
Dolores - ce bine ca ati scapat Bine ca nu s-au complicat lucrurile la voi - vezi ce flacau puternic ai ?
Laura- toate gandurile noastre bune catre voi Recunosc ca am ramas cam cu gura cascata - stiam ca bebe are mucisori parca, dar nu imi inchipuiam ca e asa rau ... ce s-a intamplat ? Simona - te rog sa ii dai un pupic Laurei de la noi - ii dorim sanatate multa
MSBB - tot nu apuc sa iti zic ca ma distreazaaaa mesajele tale colorate si ilustrate haha atat informatia din ele cat si toate iconitzele alea
Fetelor, ESME a avut si ea problemutze, am vazut ca ati intrebat de ea - i-am luat eu pulsul zilnic :p Mai intai Lorelei a avut varicela of of ... si apoi Esme s-a bolnavit si ea destul de serios, tot cu febra mare si care nu scadea si tot la antibiotice a ajuns dupa ce s-o chinuit nitel. O sa o mai sun in weekend, sper ca s-au reparat ...
A propos de virusi, e raaaaai Mai am o prietena din Belgia, tot de pe forum, cu o pitica de 6 luni pe care trebuia sa o vizitam in weekendul trecut - din cauza ca inca eram raciti nu am fost pe la ei, sa nu ii imbolnavim. Insa piticutza s-a imbolnavit singura (merge si ea la cresa) si acum face cum facea si Robert - febra peste 40, nu i se da nimika, febra nu prea scade ... in fine, ce sa mai, fix cum a fost si la Robert ... cred ca daca am fi mers in vizita la ei m-as fi simtit acum super nasol, crezand ca noi le-am fi imbolnavit bebele ... asa, din pacate s-a imbolnavit singurica Deci ... ferea de virusi ...
Va pup fuuuuuuuuuuuuug la animalutz :D
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
MissParker spune:
LMA si toate cele bune la bebeii aniversati ieri si azi!
Mai, mie mi-a dormit copilul ieri pana la 6:30 dimineata, azi-noapte pana la 4:30, ma declar multumita, mai ales ca si eu am putut dormi azi-noapte de la 1 la 4:30, record de ore fara intrerupere!!
Ah, iar ieri si azi a baut baiatul meu la apa, de am zis ce-i aia... Ei, pai daca s-a facut cald afara... Acum bea bine si din canuta cu 3 gaurele in cioc si din aia cu cioc moale de silicon
Am pus pozici noi, inclusiv de la intalnirea celor 3 baieti si-o fata AICI
Alysh, de acum s-a terminat si la mine cu timpul liber, fug dupa el prin casa!! Dar in tarc inca sta cuminte si se joaca... Ia zi, iti place cum am pregatit bufetul? Au papat fetele salata mea de pui cu mare pofta, toate au vrut reteta... Saru’mana ca ne tii la curent cu ce face Mirci... Of, Doamne-ajuta sa fie bine!
MsBB, – uite ca ieri la intalnire l-am imbracat pe David in portocaliu, am fost asortati, hihihi Ah, nici David nu se prea sinchiseste de kk in pampersi, noroc ca eu il aud inainte cum se screme ca sa faca si il schimb repede...
Ylari, pupa-l pe Iuby si impacati-va la o ciorba facuta de tine Btw, eu maine vreau sa fac tofu pane, sa vedem cum imi iese.
Stefany, nici pe mine nu ma mai jeneaza cezariana de multa vreme...
Doloress – bine ca Patrickut e mai bine... Lasa, asa se obisnuieste si stomacelul lui cu diversele „animalute“ din mediul inconjurator, ca doar nu-i putem tine sub clopotul de sticla... Tare faine pozicile si mandru flacaul, ti-a facut si serenada la pian, bag sama
bratafel – si noi la fel, dar 2 mese de lapte si 3 solide, pe a patra solida i-o bag la 10 luni, nu e graba... Bafta sa va iasa repede si dintisorii de sus
Magdone – tu acum la Olivia esti mai relaxata si e bine asa... cred ca toate mamicile de bb2 sunt asa...
Cleo - cum sunt noptile tale? Reusesti sa dormi 4-5 ore legate cand fifitsa doarme linistita?
Fug, ca-l aud pe Bogdan pe hol, a venit de la servici. In ultimele 3 zile a fost cu bicicleta, ca tare ii era dor. Numai eu nu fac miscare si m-a apucat depresia, ca s-a facut cald afara si nu mai ies cu "jaca" groasa
Victoria_mami spune:
Fetele, mai bine ca nu urla cand fac kkitza, ca Victoria cum a iesit urla INSTANTANEU!!! Si nu se opreste din urlat pana nu e curatata complet! Asa ceva... dar macar am scapat de constipatie.
Magda, stai linistita ca nu numai tu nu pleci in concediu! Nici noi nu mergem. Din motive financiare, ca deh! am petrecut concedii separate anul asta: eu cu Victoria in Germania, daddy in South Carolina. Si daca ma merge undeva, eu nu vreau sa mergem fara fiica-mea vitrega, ca am tot sarit-o: acu' 3 ani cand am fost eu in Ro, a ramas suparata acasa ca nu am luat-o cu mine, acum 2 ani am plecat in Cuba, dar fiind prima noastra vacanta pe undeva, am mers singuri, fara ea, anul trecut tot fara ea ne-am dus ca a fost cadoul ptr. mine de la daddy ptr. aniversarea de 5 ani... asa ca... dar i-am primis ca data viitoare cand mergem undeva o luam cu noi. Si nu ne permitem acum sa mergem toti 4, asa ca speram la anul sa mergem.
Victoria doarme acum, fug sa-mi curat covoarele.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Lorich spune:
Ce frumoase pozele cu David and friends
Ce frumoase sunt si mamicile
si sper ca am bagat la cap reteta aia cu pui, ca n-am salvat pajina! (deci pui marinat si gratarat, avocado, nucui, maio..mmm ce mai erea?)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Ce frumoase pozele cu David and friends Ce frumoase sunt si mamicile si sper ca am bagat la cap reteta aia cu pui, ca n-am salvat pajina! (deci pui marinat si gratarat, avocado, nucui, maio..mmm ce mai erea?) Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
800g. pui marinat (in sos de soia si o lingura de miere) si gratarat, apoi o telina verde mare taiata feliute, 2 avocado, 2 cepe rosii mici, 150g nuci pisate, putina maioneza si sos curry, sare si piper... un deliciu!
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker 800g. pui marinat (in sos de soia si o lingura de miere) si gratarat, apoi o telina verde mare taiata feliute, 2 avocado, 2 cepe rosii mici, 150g nuci pisate, putina maioneza si sos curry, sare si piper... un deliciu! |
Sharumana zice balili mele!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Trasnai
-cum da cu palmele in podea si tzipa la pisica...
-cum s-a dat cu crema mea [:-(((]
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008