America (159)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Aaaaa, v-am zis ca inainte de inceperea tuturor filmelor se canta imnul Americii si toti stau in picioare cu mana pe inima....inainte de film? LOL Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful. If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent. If he is both able and willing, then whence cometh evil? If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious |
adriana, uite de-aia f rar in conving eu pe sot sa mearga la film in baza :) ma bucur ca aidan e bine si ca-ti iei banii inapoi.
am pus si noi puieti (hahaha, asa le zice bunica) de rosii, ardei si niste ierburi. vie ar vrea si al meu sot, acu sa vad de unde-o iau.
philip
31weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
citat din mesajul lui BiancaM Philip, poate iti pare aiurea, dar incearca pentru gat , sa-i pui cartof ras, stropit cu un pic de alcool medicinal. Pui pe un fular si il pui in jurul gatului. Cartofii sa fie in zona din fata-lateral... Eu asa ma dreg de multi ani, si functioneaza. Imi pun vreo 2 nopti la rand si gata. Sanatate puiului! Voiam sa va intreb, la 2 ani e mic copilul ca sa-l duc la cinema sa vada un film de copii? Voi pe la cat ati inceput sa-i duceti la filme? Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si |
cartofii inveliti in carpa, nu, nu direct pe piele?
philip
31weeksbabyboy
mommyandreea
LucasMom spune:
Da si al meu vrea. Ce le-o place oare via la toti? Oare ii merge bine in spatele casei unde e mai umbra si nu e multa umezeala.
BiancaM spune:
citat din mesajul lui philip cartofii inveliti in carpa, nu, nu direct pe piele? philip 31weeksbabyboy mommyandreea |
eu puneam direct pe piele, dar daca crezi ca ii irita pielea cred ca e ok sa invelesti intr-o carpa subtire, gen batista...
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si
blackpanterro spune:
Tot de aia nu merem nici noi Andreea, mi se pare atat de nefiresc :).Noi descarcam tot cand gasim calitate dvd.
Cum e burtica?
Bianca, tu cate saptamani ai acum?
Liris, tot cu burtica esti?
Corina, la voi cum este?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
chimere spune:
Buna fetelor,
De abia acuma m-am trezit si eu din hibernare si am descoperit si partea asta a site-ului.
Si acuma, intr-un fel off-topic si fara nici o legatura cu ce discutati voi mai sus: stie cineva daca o persoana cu green card poate calatori in Canada fara viza?
Am sa intreb si la partea canadiana, poate, poate .
Multumesc anticipat pentru raspuns, in caz ca primesc vreunul!
Ramona J spune:
citat din mesajul lui LucasMom Merci Ramona. Adriana, da da poate ne arati si poze ;) Pan ala urma ati pus si vie? Alina, Mama to Luc 3/08 |
Nu ride, ca eu am pus...
LucasMom spune:
Peste doi trei ani te vedem cautand metode de facut vinul;)
Chimere, daca ai green card, nu-ti trebuie viza ca sa vizitezi Canada. Pasaportul si Green Cardul ajung.
Ramona J spune:
Chimere, bine ai venit. Eu stiam ca poti calatori cu GC in Canada.
Alina. Invit fetele la vin organic! Deocamdata via are vreo 5 cm, mai este...