America (159)
Raspunsuri - Pagina 13
philip spune:
oana, mai ca n-as mai scrie ca zice lumea ca intru numai sa ma plang pe aici.
dr l-a verificat in gurita, urechi, plamani etc, el tocmai ce terminase antibioticul duminica trecuta pt infectie la ureche. el NU face niciodata febra cand e bolnav, de aia m-am si ingrijorat si l-am dus asa rapid la medic, basca se plangea de durere de gat si nu avea inca alte simptome. nici n-am zis ca nu-i strep. dar nu-i. acum are si muci, stranuta, tuseste, cel mai trist e ca-l doare rau gatul si nu stiu ce sa-i mai fac/dau etc. i-am tot facut ceai, throat coat dar nu-i chiar place, profit de momentele cand se simte mai bine sa-i dau cate ceva de mancare.
philip
31weeksbabyboy
mommyandreea
IoanaN spune:
philip, scumpo...eu am vrut sa te incurajez nu am avut nici o clipa in gand ca te fac sa te simti vinovata ca te plangi..ca pana la urma de-aia ne "vedem aici" sa ne mai descarcam... asa ca tu scrie-ti ingrijorarile in continuare, asa cum facem toate...si apoi asteptam pe cineva sa le alunge cu o vorba buna...
stiu cum e sa fii departe de micutul tau si cum e sa fii ingrijorata pt el....
...incercam sa-ti maiiau din griji un pic
Oana C spune:
Andreea, stai linistita cu scrisul aici; eu mereu te citesc si sint ca si tine cu probemele Evei. Ma simt asa de aiurea cind se imbolnaveste ...
Sper ca Philip sa fie bine. (daca are muci, stranuta si tuseste, nu cred ca are HFM)
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Ramona J spune:
Ce de copilasi bolnaviori, sanatate tuturor!
Andreea, incearca sa-i dai cite putina miere lui Philip. Daca vezi ca incepe cu tuse nasoala fa mult abur in baie si il tii acolo. Sau daca e frig afara (presupun ca este) imbraca-l bine si du-l la aer, chiar daca e in toiul noptii. Sanatate multa!
Mirela, poate ca ati plecat la medic pina acum. Eu as merge intii la pediatru. Sanatate multa, sa nu fie ceva serios!
AB, v-ati distrat fain in weekend si vad ca Marc e OK (doar ca nu-i mare amator de opera).
Good news ca Aidan e mai bine. Panteruta, vad ca va trageti mai aproape de casa pina la urma.
Hilde, exact asa e si programul meu. Cafeaua e de baza!
arminad spune:
Hilde, exact asa e si programul meu. Cafeaua e de baza!
Citat: |
Si io tot atitea ore dorm si nici macar n-am un motiv serios sa nu dorm ,nu invat ,nu lucrez noaptea ,doar ma invirtesc de colo colo ,mai platesc cite o factura ma mai enervez pt tot felul ..Culmea e ca a inceput sa imi ajunga nr asta de ore de somn ,semn de batrineteCu cafelele nici nu mai zic cite beau
SI lui Dan i-a curs singe din nas azi noapte si il doare gitul si nasul e infundat .Azi am chiulit de la job ,poate merg dupa amiaza.Ioana cica mi-am gasit motive sa nu ma duc ,cica sunt mama closca I-am zis ca si cu ea am fost la fel.
Sanatate tuturor copilasilor bolnavi.
Hilde spune:
Ramona si Arminad, ar trebui sa fim santoase tun, pline de antioxidantii din cafea.
Somnul e un moft. Numai inima sa ne tina.: )
BiancaM spune:
Philip, poate iti pare aiurea, dar incearca pentru gat , sa-i pui cartof ras, stropit cu un pic de alcool medicinal. Pui pe un fular si il pui in jurul gatului. Cartofii sa fie in zona din fata-lateral...
Eu asa ma dreg de multi ani, si functioneaza. Imi pun vreo 2 nopti la rand si gata.
Sanatate puiului!
Voiam sa va intreb, la 2 ani e mic copilul ca sa-l duc la cinema sa vada un film de copii? Voi pe la cat ati inceput sa-i duceti la filme?
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si
blackpanterro spune:
Veniram de la doctor, Aidan nu mai are nimic la plamani, a spus dr ca am facut treaba buna cu nebulizatorul si ne si dau banii inapoi pe ce am cheltuit in oras pe trusa - yoohoo!
Cuscra, problema cu biticla e ca Aidan vrea Thomas the Tank care e de 12 inch(mult prea mica, am avut din asta si era mica si scaunul foarte ingust si mic si il durea popoul :), sau Transformers care e numai de 16 inch.Am vazut ca are 30 lbs, foarte grea dar nu stiu cum sa fac...o sa ma duc si la noi la posta sa intreb.
Ioana, ma gandii io ca ar fi fain si Virginia, imi doream Hawaii pt soare si plaja tot anul :) dar si VA e bine.Si sunt aproape si de tine si de cuscra si de unghiul sotului in DC si de bunicii lui in NY.Ar fi fain, sa vedem cum va fi, sunt foarte stresata de tot procesul asta. Mutarea o sa imi faca par alb in cap...Iar ne luam casa in cap si merem la drum.
Cu Navy si cu Military in general sa ai grija ca una iti zic pe hartie si alta fac. Odata sub contract nu poti sa spui ca nu poti sa mergi unde vor sa te trimita.Is smecheri recrutorii, sa fii foarte atenta.Daca ai job bun nu te lega la cap cu Military decat daca vrei sa fii ofiter dar si atunci e nasol la inceput.Mai bine nu te lega deloc la cap cu ei . Noi abia asteptam sa scapam.
Bianca, 2 ani e ok daca sta sa vada filmul.Altfel si bebelusi am vazut la film, la baza vin astia cu catel, purcel.
Aaaaa, v-am zis ca inainte de inceperea tuturor filmelor se canta imnul Americii si toti stau in picioare cu mana pe inima....inainte de film? LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
LucasMom spune:
Ramona, multumesc mult pt Jumping Jacks. Ma uitam dupa ceva modele gen sandalute/pantof mai decupat ca vine caldura si nu prea pot sa-i dau papucei inchisi. Mai merg diseara cu el la un store pt copii in mall si apoi ma decid. Am probat cateva sandalute marimea 5.5 W si ce sa zic, sunt putin lungi dar pe latime sunt cam inguste asa ca bag seama ca tre' sa-i iau XW. Mai caut. M-am imbolnavit ce papucei frumosi sunt pentru fetite pe toate site-urile, si in magazine!
Ioana, merci pt raspuns, ma gandeam eu ca ce-i scrisesesi Mirelei era pt mine. Nu am nici un alt fel de simptome, numai durerea asta pe care o simt DOAR cand am treaba la restroom. Si nu intotdeauna ascutita. Uneori e mai atenuata, dar o simt. Sper sa treaca. Eu nu am avut probleme de sanatate, nici un fel de chestii pe la rinichi, sa nu zic intr-un ceas rau! Sper sa treaca pe neobservate.
Ramona J spune:
Sorry Alina, cred ca la magazin local va descurcati cel mai bine. Poate gasesti macar vreun model pentru fete care sa fie mai "conservative" asa... Dar stiu ce zici, si eu sufeream cind il aveam doar pe Alexandru. Acum Ana are zeci de perechi pe fiecare marime, nu ajung sa-i dau toti pantofii pina ii creste piciorul. Se vede ca am mare boala cu pantofii astia!
Ai grija de tine, eu zic sa nu ignori durerea aia daca vezi ca nu trece. Mergi la un checkup mai bine.
Adrianaloy, mi-am amintit ca ai zis ca ti-ai plantat gradina. Bravo, spor la treaba - nu uita sa uzi rosiile!