America (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chimere spune:

Multam de raspunsuri! Ce bine-mi pare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana, burtica e bine, numai eu mai obosita. azi am iesit la plimbarea de juma de ora (merg ca cica face bine la diabet) si-am zis ca nu mai ajung inapoi...mi-e din ce in ce mai greu si-s din ce in ce mai lenesa. in rest, toate bune si frumoase.

philip
31weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

chimere,bine ai venit!

noi suntem bine,suparate ca pleaca buni maine si ramanem singurele

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Panterutzo multumesc de intrebare! Eu sunt bine, ieri am mers pe jos plus cozi plus ride uri 12 ore...la Disney. Si au avut oferta cumperi bilete ptr Disney si primesti gratis ptr California Adventures Park, asa ca imediat urmeaza alta tura.
Uneori asa de ocupata ca seara la culcare imi aduc aminte ca s gravida, ha ha! Sunt inconstienta?! nu stiu dar nici cand am fost graviduta cu Uca nu am fost preocupata de starea mea si chiar ma enervau ceilalti care incercau sa faca ceva ptr mine doar ptr ca s gravida.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Adriana, noi avem 17 sapt maine. Inca un pic pana la jumatate:)

Mai vin cu o intrebare, poate ma 'linistiti'...
Azi am instituit stare de urgenta pentru Amalia, jos scutecul, traiasca chiloteii si pantalonii. Acum mie mi se pare ciudat ca de la 8.30 pana la 4.30, fara timpul in care a dormit(un pic mai mult de o ora juma') am schimbat-o de 8 ori de chilotei.
Nu vi se pare ca e cam des? Sa fie oare ca acum simte mai rece fara scutec si face mai des? Bineinteles ca vine la mine dupa ce e uda pana in sosete...
NOi am oprit caldura in calorifere, dar parca as da drumul iar....

Am uitat sa zic ca in timpul asta a baut 10oz lapte, cam 6oz suc, putina apa si a papat ciorba la pranz... Oare ii dau prea multe lichide?

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

mai ce de copilasi bolnaviori! si eu sint suparata ca si al meu bebe e bolnavior, tocmai am venit de la urgente cu el, upper respiratory infection. e asa de mofturos si marait...

sanatate multa tuturor! si pupici pt alinare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Andreea Philip curaj burticel...hai mai e un pic pana la adevarata catastrofa doua griji in loc de una si adevarata minune... doua zambete ...
Pupa puiul bolnavior

Corina fain ca ai sarcina usoara si ca te simti bine. Ce face ajutorasul zambitor si doritor de surioara? Are rabdare?

Bianca wow fara caldura deja... mey voi sigur sunteti in NYC :))? E frig mey pentru ei... stau cu fundutul cela pe jos si tu muncesti de pomana. La vara problema o rezolvi muuult mai simplu. Si mult mai clar pentru ea. Afara tot fara mergeti? Numai gandeste-te in mai fara sosete, numa un chilotel si o pereche de crocs de clatit. Parerea mea .
Si sper sa nu fie cazul la tine, dar puii abia iesiti din scutece se cam reintorc la ele cand apar fratii/surioarele. Vor sa fie la fel . Dar isi revin repede.

Adriana bine ca-i bine Aidan. Auzi mey dar eu nu pricep ceva.... se poate merge in armata si evita zonele fierbinti?

Chimere welcome

Ramona da via vin inainte de nunta copiilor? Ca sa stiu sa pun in buget au ba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Adriana, noi avem 17 sapt maine. Inca un pic pana la jumatate:)

Mai vin cu o intrebare, poate ma 'linistiti'...
Azi am instituit stare de urgenta pentru Amalia, jos scutecul, traiasca chiloteii si pantalonii. Acum mie mi se pare ciudat ca de la 8.30 pana la 4.30, fara timpul in care a dormit(un pic mai mult de o ora juma') am schimbat-o de 8 ori de chilotei.
Nu vi se pare ca e cam des? Sa fie oare ca acum simte mai rece fara scutec si face mai des? Bineinteles ca vine la mine dupa ce e uda pana in sosete...
NOi am oprit caldura in calorifere, dar parca as da drumul iar....

Am uitat sa zic ca in timpul asta a baut 10oz lapte, cam 6oz suc, putina apa si a papat ciorba la pranz... Oare ii dau prea multe lichide?

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Ce-ai, mai, cu ea? Abia a implinit 2 ani. Mai las-o citeva luni, cel putin pina se face cald afara. Cind e ready pt chilotei, o sa iti spuna ea si o sa ai fff putine accidente sau chiar deloc. Eva a inceput pe la 2.5 ani si a durat f putin sa invete, fara accidente aproape deloc pe timpul zilei; am lasat-o cu pull-ups noaptea pina a inceput sa se trezeasca singura sa faca la wc sau sa nu faca deloc noaptea (aproape de 3 ani).

La multi ani, Amalia!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Upss daca as citi datele din semnatura

La Multi Ani frumosi si veseli Amalia

Oana o iei deci pe urmele 'otului meu ?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, cam asa ceva

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput