America (159)
Raspunsuri - Pagina 12
IoanaN spune:
Adriana... pai daca va duceti in boston sunteti oarecum ap de noi....daca veneati la norfolk erati si mai aproape
nasii lui matei sunt militati de cariera si au locuit 5 anu la norfolk, e tare frumos acolo sa stii...virginia beach e la o aruncatura de bat... baza militara e un cartier cochet plin de copii, veverite si iepurasi pufosi...si pomi multi...
te pup si va asteptam
si pe mine m-au contactat din Navy... implementeaza un program pilot si au nevoie de cadre medicale straine... dar cica nu te stramuta din statul in care traiesti...adica e fara misiuni...cu misiuni semnezi contract pe 3 ani, fara contract pe 6 ani...si obtii si cetatenia imediat... nu stiu...sunt in discutii cu ei :)
IoanaN spune:
hai ma pihilip, lasa-l pe philip in pace :) nu te stresa...e baiatul racit ii trece... a prin un virus si el ca-s tulpinile in floare acum primavara... ii trece, nu sta ingrijorata... gandeste-te asa...inca o tulpina virala la care puiul tau devine imun :)...creste si el! stiu ca-i nepplacut ca se simte rau si tu ca mamica suferi si pt o zgarietura a puiutului... dar crede-ma ca ei percep si simt altfel bolile si simp lor...trec usor peste si nu la fel de greu ca un adult cu vaicareli si alea alea :)
Oana C spune:
Cuscra, poti s-o trimiti la noi si o punem noi la posta. Am vazut ca e f heavy, ziceau unii in review-uri, asa ca nu stiu cit o sa coste de la posta. Dar ti-am mai spus de multe ori, daca vrei sa iti trimit ceva, apeleaza la noi fara nici o problema!!! Da-i o pauza unchiului
Si John a fost cu Eva ieri si i-a cumparat o bicicleta, ca pe tricicleta pedala cu genunchii la gura, incepuse sa se aseze in spatele scaunului. I-a cumparat de 14", desi ar putea merge pe o 16" fara nici o problema. Dar e prima bicicleta mare, dupa tricicleta, iar bicla de 16" parea foarte "rapida" pt perioada asta de tranzitie. Voi ati probat bicicletele; este ok un 16" pt Aidan? Uite aici un site cu info despre cum sa selectezi biciclete pt copii: http://www.ibike.org/education/buying.htm
Iti dau adresa prin email si o trimiti la noi, apoi ti-o trimit imediat.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Cuscra, eu ma bucur de supararea vostra. Adica de faptul ca o sa veniti aici, aproape de noi!!! Oricum, dupa cum ai zis, bine ca nu-i Afganistan.
Oana C spune:
Ioana, pediatra Evei (adica sint 4 pediatri in office) nu a "putut" sa o primeasca atunci cind Eva a avut 104.4 febra, voma, letargica, plus simptome de UTI, cu urinat frecvent si toate alea; iar Eva are reflux de gradul 2 la rinichiul sting si orice infectie urinara poate fi foarte periculoasa. Cica erau booked up si ca ne suna ei daca cineva canceleaza (sau sa sunam noi, after hours, sa lasam mesaj, ca poate ne programeaza pt ziua urmatoare); si ne-au pus pe lista de asteptare, la numarul 6!!! Bine ca am ales sa mergem la ER, ca nici pina in ziua de azi nu ne-a sunat pediatra sa ne intrebe daca fiica-mea e ok. Acum sint in cautari pt alt pediatru, care nu e preocupat ca la 5PM i se termina programul.
Asa ca atunci cind Eva are simptome mai ciudate si complicate, o duc direct la ER (spitalul de copii sau spitalul de linga noi, unde au o sectie de ER de padiatrie); ca si-asa, pediatrii doar dau din umeri si ne trimit tot la spital (sau acasa, cu some Tylenol). Cel putin, la spitalul de copii au tot felul de teste si sint trecuti prin tot felul de probleme; pt ca ma refeream la ER la spitalul de copii, cind ii ziceam sa-l duca acolo.
philip spune:
ioana, eu n-am zis ca-i sfarsitul lumii, dar ac orice mamica imi fac griji pt el. tie ti-e usor sa zici ca ii ai mereu sub priviri, mie mi-e greu ca-s la munca, la aia ma refeream...
philip
31weeksbabyboy
mommyandreea
Hilde spune:
Multa sanatate copiilor bolnavi!
Eu sunt bolnava de oboseala. Dorm in jur de sase ore pe noapte si a doua zi imi trebuie cafea ca sa pot sa vorbesc. Cand ma intorc de la lucru trebuie sa invat, asa ca mai beau o cafea. Si uite asa adorm pe la 1 noaptea. A doua zi o iau de la capat, bineinteles cu o cafea.
Oana C spune:
Andreea (Philip), l-au verificat si de alte posibile probleme? Adica Hand, Foot and Mouth disease? Eva a facut cind avea 7-8 luni (dureri de git, salivare multa, limba afara, ca un catel, febra mare, plins si gemete, nu putea sa bage nimic in gura) ... si i-au dat Tylenol cu codeina pt dureri si inca altceva, am uitat. Dar cel mai important a fost Tylenolul cu codeina, care i-a atenuat durerile.
Asta diagnosticata tot la ER, pt ca 2 zile la rind ne-am plimbat la prdiatra ei (de data asta in Florida), si ba avea otita, ba nu stiu mai ce, ba i-a facut injectie cu antibiotic, iar la sfirsit, au spus ca nu stiu ce are Eva, da' sa nu o ducem la ER, ca se imbolnaveste si mai tare Eu am cautat online simptomele, am vazut ca ar putea sa fie HFM disease si am fugit la spitalul de copii la ER. Acolo, pediatrul de garda, a ascultat simptomele, s-a uitat in gura ei si a vazut blisterele din git, imediat a zis de HFM.
Editez, ca sa spun ca Eva nu a avut rash sau bubite pe palme si talpi; doar bubitele din git/gura.