America (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

...am uitat de paduchi :)

in spital se foloseste RID de la bayer...e un sampon...
dar e plin de sampoane pt paduchi in orice magazin...si sunt bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Intrai si eu sa zic sanatate piulor Mirelei si Pumbei
Daca durerea e persistenta si/sau revine mergi la medic.

Mey io paduchi n-am avut. Cand vazui ce frecvent se facea in .fr ma apucase disperarea. Anunturi mereu: purecii sunt la scoala, de parca erau pompierii in vizita. Fatuca mea e tunsa baieteste si verificata des si am scapat pana acum.

Trebe o tzuc pe Anuta micuta maimutica. A mea ar vrea si tot incearca, dar nu poate.

Am fost ieri la opera pentru copii. Flautul fermecat varianta redusa. A fost haios ca a avut un mini workshop inainte in care o soprana a facut vocalize cu ei le-a explicat cum e cu staccato si llegato in ariile de opera. Si i-a facut sa pufaie aerul

Au cantat cateva din arii si au vorbit altele. Dar nu in germana ci in engleza si uite asa pricepu fii-mea mai multe decat ii povestii eu . Si a inceput cu dilemele . Adicatelea de ce vorbea printesa Pamina cu Sarastru care era dusmanul mamei ei reginea Noptii...
A declarat ca Papageno e o pasare... si a parsat ca-l striga Papagenu... si mi-o zis ca-i sigur roman.. Pa pa pa pap pa ge na:))

Baietul mi-o facut viata grea:D].. pana am abandonat si l-am trimis la jucat cu taxiurile pe hol cu taticul lui care era cam nefericit
Asa ca ma aventurez la Met la balet cu fatuca si-i trimit in parc pe baieti. Al meu m-a avertizat ca facem cu randul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor va multumesc !

IOANA,acum vreau sa merg la doctor,ma bate insa gandul sa merg la urgente,ca daca ma duc la cabinet pana ma trimite la toate alea,nu stiu ce sa fac?!...ca azi dimineata s-a trezit din somn ca-i vine sa vomite,nu a vomat dar de atunci ba il lasa ba il doare burta/stomacul,nu stiu care este,ca se plange ca-l doare inauntru,asa zice cand il intreb...si pare a fi deasupra buricului...ufff...l-am apasat sa vad de apendic dar nu se simte nimic si nici nu la durut in zona aia...om vedea ce-o fi...ce ziceti,sa merg la spital la urgente sau pediatrul lui imi poate da un raspuns dupa palpare?
Ah si mai am o nedumerire,poate face asa mic apedicita?...sau hernie,ca ma gandesc ca daca e hernie,fi'miu etot cu saritul de mic?!

IOANA prima parte a mesajului tau ii este adresat ALINEI,ea a avut dureri de data asta,multumim oricum de explicatii

Fug sa vad ce face Robert,ca i-am dat o banana,ah si cand mananca ceva il doare imediat stomacul,tare ciudat este...

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mirela, daca as fi in locul tau, l-as duce la ER, pt ca pediatrul nu are cum sa ii faca teste. Sa iti notezi toate simptomele, ca sa nu uiti cind ajungi acolo. Tatal meu a facut operatie de apendicita cind avea 4 ani; eu am facut la 11 ani. Oricum, tin minte ca ma durea cam tot timpul, nu doar dupa ce mincam. Ce alte simptome are? Vomita, cum face kk?
Noi sintem patiti cu Eva, cu intestinal malrotation, tot asa, se plingea ca o doare stomacul dupa ce minca, apoi voma cam la 10 min dupa aceea (nu tot timpul), apoi se linistea. Am dus-o la dr (ER), ca era seara, tirziu, si i-a descoperit intestinal malrotation (medicul de acolo a banuit asta, apoi i-am facut teste). A facut operatie sa ii repozitioneze intestinul, i-a scos si apendicul, ca era in alta parte a abdomenului.
Eu zic sa-l duci la dr cit de repede poti. Ar putea avea un bug la stomac, dar ar putea avea si ceva mai complicat, asa ca e bine sa fiti safe.

Adriana, cuscra, ce are baietul, mai? De ce ii trebuie aparatul acela? Pare scary. Sper sa fie bine frumosul meu ginerel. Cum se simte JP dupa operatia la ochi? Gata, a terminat cu ochelarii? Ma bate si pe mine gindul, da's fricoasa tare. Cite sedinte de Botox mai are? O sa ii treaca de tot durerea de cap, sau va trebui sa mearga in fiecare an?

AB, am citit cu spaima urmarile, mai ales dupa ce s-a intimplat cu Natasha Richardson ... Sper sa fie bine copilul, in continuare.
Azi chiar m-a apucat risul, ca nu eram atenta cind o imbracam pe Eva si incepusem sa-i pun pantalonii, fara chiloti; si m-am gindit la ce-ai scris tu despre sotz

Andreea, sanatate multa lui Philip. Si tu sa fii bine, pentru simburelul mic.

Sinziana, lasa, ca o sa fie bine. Mai ai 2 zile pina la u/s. Oricum, ar fi trebuit sa iti faca mai multe teste, mai ales ca a durat atit pina a remine insarcinata. Ce-a zis dr despre asta?

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

oki mirela :)

du-te la pediatru, te primeste pe loc daca-i spui ca e urgenta si ea e in masura sa ia decizii mai bune ca un internist de la urgente...e specializata pe copii

nu e apendicul...poate sa fie orice :) o colita de ex sau o durere functionala (adica nu sunt de gasit cauze concrete, vizibile pentru durere...cavitatea abdominala nu are viscere inflamate sau lezate) daca nu are febra, letargie si etc etc... e o enterocolita...nondiareeica si e ok...sa bea lichide...forteaza lichidele nu mancarea si fuguta la dr... ca poate sa fie si o ocluzie intestinala

va pup si scuze ca nu am citit cu atentie si v-am incurcat

Mergi la inceput

...daca pediatra considera ca trebuie internat se ocupa ea de tot...eu zic ca nu e nimic grav...in cel mai rau caz e o ocluzie intestinala, uite si oana a fost patita...si nu trebuie in toate cazurile intervenit chirurgical...se rezolva si cu regim in cazuri usoare, daca a facut caca si are tranzit regulat si trage vanturi, cam iese din discutie ...dar nu e exclus, de-aia io zic ca a prins un virus eterocolitic

hai te asteptam sa te intorci de la pediatru

pupam muuuult si o sa vezi ca nu-i nimic grav

alina, pe tine te mai doare burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cuscra, e bine Aidan, am facut inhalari, nu e nasol, sta si inhaleaza cu masca solutia pt plamani.Il face sa nu mai aiba mucus la plamani.A suflat tone pana acum.E bine, azi merem la control sa vadem daca mai trebuie sa continuam si ne trebuie si o reteta ca sa ne deconteze banii platiti pe trusa de nebulizer in oras.Cica nu se poate deconta fara reteta si acum o vom primi pt ceva ce s-a intamplat deja LOOL.Plus ca se pare ca si la urgente iti trebuie trimitere pt decontare.Ma rog...

JP e bine la ochi, vede foarte bine 20/20, e extrem de incantat ca nu a vazut bine niciodata in viata lui. Daca te bate gandul du-te, el recomanda tuturor. S-a vindecat foarte repede si acum mai are numai un fel de picaturi pt ochi, o sa le tot puna inca vreo 2 luni.

Cu Botox, a terminat, a avut atunci sedinta aia de injectii in tot capul plus un tratament cu pain killers si desi il mai doare din cand in cand trece repede cu medicamentele alea.Problema la el e ca nu doarme aproape deloc.Durerile lui sunt, mai mult ca sigur legate de asta.Doarme cam 2 ore pe noapte din cauza temelor si proiectelor pt scoala.Are 4 cursuri semestrul asta...Oricum fruntea lui e neteda si nu poate sa arate mirat ca e teapana LOOL

Cuscra, cum fac sa primesc asta la adresa noastra?http://www.amazon.com/Transformer-Optimus-Prime-16-Inch-Kids/dp/B000NM8HK0/ref=cm_cr_pr_pb_i
Vreau sa o iau pt Aidan de ziua lui dar nu stiu daca o pot aduce aici. Cand mai meri la posta intrebi? Daca zic ca e ok, pot sa o trimit la voi si o trimiteti voi la noi cand puteti? AM tot trimis chestii la unchiul lui JP si mi-e rusine sa tot apelez la ei.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Adriana, vad la tine in profil germania...voi unde sunteti?

...am tot avut curiozitatea asta dar nu am avut timp sa te intreb

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui IoanaN

Adriana, vad la tine in profil germania...voi unde sunteti?

...am tot avut curiozitatea asta dar nu am avut timp sa te intreb

te pup

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)
si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009)

:) in Germania, dar traim americaneste :) .Scriu aici pt ca ma simt cel mai aproape de fetele de aici.La Germania, nu pot sa scriu ca nu am habar de nimic ce se intampla pe aici. Noi suntem military family si ne mutam ca tiganii cu cortu' la fiecare 3 ani.
Anul asta plecam in decembrie.

S-ar putea pana la urma sa venim pe mainland US.Cica nu sunt bani sa ne mutam coast to coast. Acum suntem considerati pe coasta Atlanticului si nu putem trece pe a Pacificului ca cica sunt astia in datorii mari si nu pot muta marinarii unde vor sa se duca.Asa s-ar putea sa nu avungem in Hawaii sau Japonia .Acum imi zice omu ca avem Miami si Suffolk, Virginia.Tot e bine, macar nu e Norfolk si Afganistan.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multa tuturor
l-am dus la medic, nu-i streptococ dar ne-a dat o prescriptie pt steroizi, cica in caz ca face croup ca a avut multi copii cu croup ieri. nu i-am luat ca eu-s cam reticenta si nici nu a "latrat" azi-noapte. in schimb il doare tare gatul, plange si geme prin somn, febra in continuare. azi e cu tati acasa si eu ca pe jaratic. maine cred ca voi sta eu.

philip
31weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput