Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

DOAR 2 PAGINI ATI SCRIS TOATA ZIUA? nu pot sa cred
am intrat si ma ggandeam ca n-o sa reusesc sa recuperez

multumim de aprecieri, eu sunt la zi cu toate pozele de pe picassa dar nu am timp sa nominalizez pt ca ma striga mica terorista. dar TOATE SUNT SUPER FRUMOASE.

eu sunt mai bine, va multumesc. in seara asta vine si sotul si gandul asta ma face sa ma simt in forma

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Flo, ai si observat blogul ? Cum esti tu atenta tot timpul la tot ce misca ? .

Blogul e meritul Narcisei , care ma culese de pe fundul butoiului si ma puse in miscare sa-l fac. Mi-a spus cum si m-a pus la treaba . E departe de a fi gata, ca am destule de pus acolo, dar intai trebe sa invatz bine ce si cum pot face cu un blog, ca io mi-s blonda la chestii de astea . Cu messu si cu ebayu m-a invatat Ankalaura ce si cum se face, ca io habar nu aveam .

Narci, .

M-ati intrebat de Matei. E bine, topaie intr-un picior si numara zilele si orele cat mai are de stat cu labutza imobilizata .

Felicitari pepenasilor umblaretzi !

Sanatate pepenasilor bolnaviori !

Vazut filmuletze cu Maria cea plina de energie si cu Sofia topaind si cu freza aia dementziala .

Pupam toata bostana.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

CAPRI, si eu l-am observat... noaptea trecuta pe la 1 cine crezi ca iti citea postarile? Felicitari, foarte misto

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

PS: cele 3 tablouri (ABI) de pe blog sunt facute cu scoici de la Ankalaura , insa acum ani de zile; asa ne-am cunoscut noi doua, eu cautam calutzi de mare si am intrebat pe DC unde pot gasi, iar ea a zis ca are si daca vreau se ofera sa mi dea . Cand am ajuns l-a ea mi-a dat o cutie de pantofi plina cu scoici minunate.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

SCUMPI, felicitari pentru dimensiuni
KIMMY, eu sunt in aceeasi situatie de cateva zile.Mai exact de cand a fost bolnavioara.De atunci nu se mai atinge nici macar de cereale sau iaurt, care erau preferatele ei.Abia daca reusesc sa ii bag doua trei lingurite de fructe la o masa.Azi , dupa ce a mancat toata ziua numai lapte, in seara asta m-am enervat si i-am dat ciorba.Si surpriza, a mancat jumatate de castronel.Dar recunosc spasita ca era cu sare, cu delikat si cu alte alea, dar eram atat de disperata ca n-am mai tinut cont.Sa vedem maine daca mai vrea si altceva
MAITREY, ma bucur ca Alexandra e bine
ANABABY, la noi a functionat cu supozitor cu paracetamol si 2,5 ml nurofen inainte de culcare.Calgel nu am folosit
CAPRIOARA, am admirat si eu azi noapte blogul tau, esti tare priceputa

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Off, in sfarsit apuc sa scriu si eu 2 vorbe. Sa le iau pe rand...
Baita... io m-am socat cans ati scris 35-36 grade apa, io ii fac peste 38 grade. Asa l-am invatat ca asa imi place si mie. Ii place la nebunie apa. Face niste lipaieli. Ii fac zilnic si il usuc cu prosopul. Simte cand se apropie baita. De cand s-a nascut crek 4 zile n-a facut baie.
Marina imi pare rau pt depresie, te inteleg desi Filip e un copil mult mai relaxat. Nu m-am mai tuns de vreun an, baie si cosmeticeala apuc rar, dar tati sta cu Filip si mai ies si eu cu fetele din cand in cand. Oricum nu cred ca tigara este o solutie, mai ales la ulcerul tau.
Zilele astea si Filip a fost ceva mai marait, dar are saracutu gingia super umflata si astept sa-i sparga 2 dintisori. E asa nervos da isi tot trage pumni in burta.
Capri imi pare rau pt serviciul sotului. V-am zis la sfarsitul lui ianuarie ca trecem pritr-o perioada grea dar n-am dat detalii. Patisem si noi exact acelasi lucru. S-a dus sotu la servici dimineata si la 10 era acasa cu lichidarea facuta. Am decis sa ne mentinem optimisti si sa ne sprijinim unul pe celalalt desi toti in jur erau in doliu si ne ziceau ca e nasoala treaba pe criza asta. Oricum in caz de urgenta ma intorceam eu la servici dar am decis sa mai astepam si in 2 luni si-a gasit de lucru si cu 30% salariu mai mare. Deci la noi chiar a fost un sut in fund- un pas inainte. Multa bafta si voua.
Oricum, noi abia acum resimtim perioada de repaos ca acum suntem pe 0 cu finantele, pana acum am mai avut ceva resurse.
Sa va spun despre Filip... E un copil minunat si extrem de adaptabil. Zice mama de ma innebuneste, a inceput sa mearga in 4 labe si culege scamele de pe jos cu 2 degetele. Zice papa si face ca un peste din buze, mai nou si imita si daca nu-i convine ceva tzuguiaza buzele si pune un botic atat de dulce. Stam mult pe afara si s-a bronzat ca un tractorist. O sa incerc sa mai pun poze daca am timp.
Eu mi-am luat ceva de lucru acasa ca sa completez veniturile si timp nu prea mai am.
Va pup dulce pe toate

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Fetele, multu de incurajari la adresa blogului meu de incepatoare neinstruita . Am mai lustruit un pic la el, dar nu pricep cum sa fac multe chestii .

Bujo, . Ma bucur ca sotul a gasit un job mai bun .

Fug la nani.

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankule, eu vreau cutiutele muzicale pe care le ai.Da te rog un add la mess-ul tau pt luanavadeanu (care-s eu) si cand ne prindem una pe alta on-line sa mi le dai si mie....

Asa, Capri ce faci tu e extraordinar.Si talent ai cu carul!!!Eu deja m-am abonat la tabloul in original cu conurile de brad,daaaa?????
Deci sa inteleg ca voi doua , adica tu si cu Ankule, sunteti intr-o alta faza a relatiei...

Bujorelu, ce Filipan vorbaret ai tuuuuu!!!Felicitari!!A mea nu zice inca nimic decat pe limba ei...

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza! Tot matinala...
?

Azi avem multi sarbatoriti...

Sa ne traiti pepenashi si sa fiti sanatosi!

Ana Raluca de Tecky, Amira Maya de mada_mxm, Nancy de boticelina, Mena de mariana_1976, Nicholas de morcoveatza, Victor Ioan de truli-luli, Alexandru Nicholasde Figuelle, Ioana Rebeca de bufi, Maria Alexandra & Ioana Teodora de alexa_teo

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Alexa_teo

SA AI PASRTE NUMAI DE IMPLINIRI ALATURI DE GEMENE SI SOT !!!

_

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput