Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 4
narcisa.s spune:
Ve rog sa ma ajutati intr-o problema, care va pricepeti...Ca eu am lucrat in radio degeaba aproape 10 ani...Deci
Am un cd cumparat...Cum pot sa fac sa transform piesele de pe cd in mp3?De unde iau un program sau cum?Sunt cantecele pentru copii, cutiuta muzicala si altele...Ca as vrea sa le trimit pe mailul comun si nu prea stiu cum
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Biribu spune:
fetele intru rapid sa va salut, am muncit zilele astea si n-am avut timp de mare lucru.
noi estem spre bine, adica bubu tot mai are muci da se vad semne de imbunatatire. greu e cind sunt bolnavi..
narci habar n-am
dar chiar vroiam sa intreb la un moment dat de cutiuta muzicala daca are cineva ca vreau si eu.... deci astept cu sufletul la gura sa te descurci tu
pup printesa mica, e o frumoasa da tu stii asta.
Kimmy stai calma ca nu moare ea de foame. nici al meu n-a mincat nimic decit lapte o saptamina intreaga, acum vad ca se indeamna la ceva fructe, e absolut normal cu boala. nici noi cind ne simtim rau nu ne arde de mincare 
Maitreyi eu pt iritatie dau cu crema cu zinc strat gros la fiecare schimbat, merge de fiecare data. sanatate!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
narcisa.s spune:
Da cuscra mea draga...Trimite soacra la ginerica cutiuta muzicala si celelalte cantecele...Numai sa ma prind de schema...
Pupam pe nasuc Anthony sa treaca mucisorii
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
ankalaura spune:
Am eu cateva tone de muzica pt copii si povesti, in engl, ro si italiana. Si cutiutele.
ankalaura spune:
Pe mail innebunesti sa le pui. Dar vi le pot transfera pe mess (sau pe un ftp, dar as prefera prima varianta, ca la a doua tre sa fie barbatu-miu acasa)
AnnaBaby spune:
Daca si noaptea asta mi-o face praf de maine ii iau gel de gingii. Am zis sa nu o dau ca nu sunt sigura ca trezirile dese sunt din cauza dintilor, adica ma gandesc ca daca o doare, nu se calmeaza instant cum o iau eu in brate, nu?Ca ea sta asa de bine in brateee, n-are o treaba. Dar cum o asez la loc in pat se apuca de foit, si de miorlait si iar o iau in brate. Si tot asa. De asta zic eu ca nu-s sigura ca e de la dinti. Dar de maine gata, daca vad ca nu se linisteste, asta fac. Calgel e bun? Sau altceva?
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Tecky spune:
Salutare!
Azi am tinut-o pe Ralu afara toata ziua si abia acum am citit ce s-a mai scris.
INTALNIREA RAMANE DUMINICA LA ORA 15?
Annababy la noi a fost bun Calgelul.
Marina foarte scumpica este Sofia.
Anaxena cata energie are Maria.
Va pup
Ralu79 spune:
Anka- eu as vrea tare tare mult muzica si povesti pt. copii daca poti sa imi dai
Daca ti-e ok pe mess, id-ul meu e raluca.hera Multumesc mult

mcoca spune:
Anna, mie mi-a zis pediatrul sa-i pun un supo de paracetamol si daca doarme bine e clar ca e de la dintzi ... La noi merge tare bine.
Vicky si
Maya (27.06.2008)