Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Capri felicitari pentru blog!

Am terminat mancarea, David a adormit, mai am unu'

Scumpi aceeasi greutate si inaltime avea si David la 8 luni si o sapt.
Imi pare rau ca nu trece eczema....poate totusi ve-ti gasi o solutie!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Sunt disperata si la fundul butoiului!
Timi de 3 zile manca numai lapte.A mai mancat un pic de cereale de orez cu 3 fructe,si atat!Ce ma fac?Efectiv urla cand ma vede ca vreau sa-i dau sa mance.Am incercat tot felul.Am schimbat locul,lingura,bolul,mancarea,consistenta...tot.Nu manca!

E greu ca la ea s-a suprapus raceala cu o mega eruptie de 4 dinti deodata,care numai nu reusesc sa sparga gingia de o saptamana...
A mai patit cineva sa nu mance bebe 3 zile decat lapte?Cat e ok asa?
Heelp ca nu mai poot.Si sunt foarte calma cu ea,serios,deci nu o influentez deloc negativ,am rabdare,nu o fortez...

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Iza, am citit ca e normal sa vrea numai lapte cand le dau dintii. Nu te ingrijora, totul o sa reintre in normal.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Off saracuta,mi-e asa de mila de ea,si ma simt asa de vinovata,de parca as tine-o nemancata
Vicky multumesc ,daca zici ca e normal,m-am mi linistit putin.
Zise si Ooka ca a citit ca unii renunta pe termen destul de lung la papa .Eu sper din suflet sa reintre in normal,ca sa nu ma stric la cap.

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Iza, stiu ca e greu, dar nu te stresa. Nu-ti face griji, ca de foame nu moare ea. Stiu ca e usor de zis .... :)

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

elou

noi suntem bine, veseli, azi e prima zi in care a avut un singur pampers si un singur rand de haine schimbate (va dau detalii cand voi avea mai mult timp) insa are un eritem fesier serios si nu mai retin cum ziceati ca se cheama crema minune care rezolva problema...help

sanatate tuturor

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Maitreyi la noi a fost putin eritem,dar a trecut numai cu apa cu bicarbonat si lasat fundicu la aer cat de mult.

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitreyi pt iritatie la Ioana a functionat Cicatrizin de la Tis farmaceutic.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Marina- ce totale au fost comentariile la filmuletul cu mancareaSi ce freza in vant ii faceti Cum mai esti?

Iza- sunt sigura ca e o faza peste care trece repede. Probabil i s-a suprapus raceala cu multimea de dintisori

Maitreyi- bine ca sunteti mai bine. Noi am folosit cu succes bicarbonat si crema A-derma dermalibour de la Doucray.

Va pup ca mergem din nou afara

Sa aveti o vreme minunata maine si sa va simtiti bine, sa faceti poze multe multe

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Iza, chiar vorbeam cu Vil despre dintisori si mancat si imi spunea ca unul dintre copii lui n-a mancat doua zile nimic atunci cand i-au iesit dintisorii...

Ei fetelor, cu blogul lui Capri...si inca n-ati vazut nimic, cate stie sa faca femeia asta!!Are un taleeeeeent!!!!!

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput