Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

dr_anca ...zici de stat in carut?!...eheee...si noi avem de ceva vreme problema asta, si taaare ma supara cand vad ca incepe sa se agite si sa faca in tot felul cand e acolo...trebuie musai sa o iau in brate sa o linistesc.......Insa....azi am reusit sa merg cu ea in carut o ora jumatate fara sa comenteze...sper sa fie semn bun...
La tine Sara merge deja in piciorute?

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Ce fain a fost la intalnire! Superbe pozele (deh, daca asa sunt mamicile si pepenasii cum altfel). Si ati avut noroc de o vreme minunata. Waw si vad ca a venit si Sun- minunat! Super!!

La multi Ani Lori si multa fericire!

Iza- of, of multa sanatate si sa ii revina pofta de mancare!

Xena- multa sanatate Mariei!

A sa stiti ca Profa nu s-a sinucis de ciuda ca n-a ajuns la intalnire si nici n-a omorat pe nimeni (inca). E doar foarte foarte ocupata si cu un net minunat (sa ma exprim delicat). Da' va pupa

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la cat de frumos a fost afara va inteleg ca nu ati stat in casa,dar de mine nu va e mila??eu nu profit de vremea asta si pe forum e linishte!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Intrebare intrebatoare- voi la cat timp schimbati suzetele pepenasilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

La multi ani Lori !

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Noi azinoapte ne-am culcat la 1 . Ca si zilele trecute de altfel...
Azi i-am dat Ilincai vitamine de la Calivita, pe care mi le adusese Ooka, sa le testez, ca pocu nu le-a vrut si sunt cam piperate la pret ca sa le iei si sa te trezesti apoi ca nu i le poti da cupilului. La prima incercare, se pare ca "e bune" , sau cel putin mai bune decat alea de le lua. Ooka, .
Nu mai rezistam cu Sanasolu: trebuia sa-i dau 5 ml cu seringa de nurofen si plangea, si-mi strangea buzele; ce mai, il dadeam fortat . Asa ca am zis ca-i destul 9 zile cat l-a luat si nu prea am vazut sa aiba efect si i-am dat astea de la Calivita. Muuult mai usor i le-am varat in plisc cu pipeta ce o au in dotare, plus ca era doar 1 ml de dat, nu 5 .
Apoi am iesit afara. Si pe la 3 i-am dat sa pape legumele cu carne si a mancat neneeee . A terminat portia ei si i-am pus si de la mine pireu de cartofi cu fripturica maruntita si cu sos si a mai mancat destul si de ala. Acu io ce sa cred? Ca si-au facut asa repede efectul vitaminele noi? Sau faptul ca am lasat geamul deschis spre gradina si era aer curat in bucatarie si se auzeau pasarele , plus Matei care era langa noi mancand si el i-au facut pofta de mancare??? Sau statul la aer mai mult ieri si azi???
Nu stiu care e cauza dar a mancaaaaat bine ! Cea mai mare portie de pranz ever!

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

felicitari Caprioara!!

Maria cel mai bine si consistent papa seara

i-am facut poze buboasei..e cineva interesat de poze buboase cu Maria,ma gandesc ca dc vedetzi si voi va facetzi o idee cum e cu rubeola..era o idee

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

felicitari Caprioara!!

Maria cel mai bine si consistent papa seara

i-am facut poze buboasei..e cineva interesat de poze buboase cu Maria,ma gandesc ca dc vedetzi si voi va facetzi o idee cum e cu rubeola..era o idee

Maria,povestea nashterii

Acum am inteles ca are rubeola scuze dar nu am citit din urma, cat tine? cat timp nu o poti scoate din casa ? Face febra? tuseste? Eruptia cum e? Mai papa daca e asa ?
De unde a luat?
Hai ca te-am zapacit dar vreau sa stiu
Va pup si multa sanatate

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Xena, da, io vreau sa vaz. Sanatate si .

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Slaba miscare pe forum.
Am fost la dr cu Ralu pt vaccinul din manuta,stiti ca il avea umflat si rosu si mi-a zis sa-l las sa coaca si sa revin peste o saptamana sa-l dea cu un praf si sa am la mine si un plasture....
Lui Ralu cred ca ii iese si al 2-lea dintisor pt ca e foarte maraita si are gingia umflata si am zarit si un punctulet alb.
anaxena eu vreau sa vad cum arata rubeola,chiar vroiam sa te rog sa ne-o arati si noua pe Maria.Cu cea mai mare placere ne intalnim din nou cand se face Maria bine.
Ralu eu la 2 luni schimb suzeta si tetinele.Le testez punand mana pe ele si daca le simt lipiciose e semn ca tb schimbate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Da Xena...si eu vreau sa vad...Ce zici tu m-am otravit...Crap de invidie!!!!!!!!

Dr.Anca, da, la noi vine toamna...Sunt asa vreo 26 de grade afara si e soare dar seara e racoare bine, unde mai pui ca suntem si aproape de mare...Chiar trebuie sa ne imbracam grosut...Pupam Sara frumusica!!!

Ei, Capri...Eu cred ca iesirea de ieri i-a facut bine la micuta irlandeza

Ma gandesc, asa, cu voce tare...Poate ii trece prin minte la Sun sa mai dea un semn pe aici, pe forum...Hmmm??Nici Marimar n-a intrat de muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult si mi-e dor tare de ea

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput