Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 11
anaxena spune:
abia acum inteleg suferinta lui diarux...mama ei de intalnire!!!si ce vreme perfecta e!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena abia acum inteleg suferinta lui diarux...mama ei de intalnire!!!si ce vreme perfecta e! Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Lasa cuscra ca ne maiintalnim si in luna mai
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Intalnire - la 15.00 la intrarea dinspre Televiziune (Ch de Gaulle), la nenea ala mare cu esarfa pe brat, da? Deci PICA CRISTINA JE CAPRI (alooo, il iei si pe Matei, da?) Edit: Da, daca merge pe doua picioare TECK GALLYB GINI SURSU FLO .... |
ankalaura spune:
Eliza a baut apa din cada si acum o doare burtica, ii vine sa vomite si nu poate, zace si geme de numa'
Daca continua asa, sper sa ajung numai eu cu Er.
pica1 spune:
Pe scurt...
Ieri nu am scris nimic ca nu am avut timp (am bantuit strazile si am platntat niste flori in curte). Azi de bine ce vroiam sa mai vad ce ati scris s-a luat curentul. Acum sunt la sorela si am treaba
.
Vin si eu la intalnire, dar nu pot sa stau decit 1 ora caci la 17:00 tre sa onoram cu prezenta onomastica unui baietel...
ankalaura spune:
Bre, te pusesem in lista deja. CITITI DOMNE SI VOI! Ca sa nu vorbesc ca televizoru' 
ankalaura spune:
Bai dormiti toti??
Inclin sa cred ca noi nu ajungem la intalnire. Eliza a adormit de vreo ora, cica o durea si capul...
Caprioara spune:
Bre Ankule, vino macar tu cu Er, pleeease.
Matei nu mai are gips, dar acu l-a dus ta-su la cumnata-mea, ca il batea de muuuult la cap ca vrea sa se vada cu vara-sa Ana. Asa ca viu io cu Ilincu la intalneala, dar s-ar putea sa nu ajung chiar la 15, ca nu cred ca termin trebile
. Incerc csa nu depasesc 15:30.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
turturica spune:
salutam pepenimea, n-am mai intrat de o gramada de vreme, am cam pierdut sirul, citit ca va intilniti, distractie placuta la intilnire.
Eu am inceput serviciul, deci timpul meu incepe sa fie tare limitat, de la birou nu poci intra nici pe yahoo, nici pe forum, iar serile sint pentru Mara, asa ca doar in uichenduri ce-o sa mai apuc sa va mai citesc. Noi estem bine, daisy facu o diaree de ceva zile, mincat cam prost, etc, etc, dar azi vazuram un punctulet pe gingie, iese primul dintuc, deci banuiesc ca din cauza asta fu mai agitata si ma kkcioasa.
Merge la cresa, dar inca nu-si da seama exact ce se intimpla. Oricum, avem zile rele si zile bune, adica in unele zile sare in brate la tantile alea, in altele nu vrea sa se dezlipeasca de mine si plinge cu niste lacrimi cit bobul de mazare de ma simt intoarsa pe dos toata ziua la birou.
D'aia am asa, mixed feelings. Pe de-o parte imi face bine sa ma simt utila societatii, numai acuma imi dau seama cit ma plictisisem acasa nefacind nimic, pe de alta parte imi lipseste Mara, as vrea sa poci sa lucrez ceva si sa mai birfesc cu colegii, dup'aia sa merg vro ora si sa ma joc cu ea, sa ma intorc la servici si tot asa, dar evident ca nu merge.
In rest daisy e-o cuminte, zice ta-ta si-o gramada de alte cuvintele pe limba ei, a invatat sa scuipe si se distreaza la culme de treaba asta, sta foarte bine in fundulet si se joaca cu jucarelele, dar in special cu cartile, astea sint slabiciunile ei, cinta atunci cind ii cinta taica-sau la chitara si e in general o vesela si jumatate.
Cam asta este de la noi, poate mai reusesc sa mai intru in vreo seara dupa ce adoarme puiul sa va mai citesc.
pupici tuturor si distractie placuta la intilnire.
Mami de Mara (19.08.2008)
gallyb spune:
Fetelor nu stiu nici eu daca ajung sigur. Noi am fost dimineata afara, Xenia nu a dormit suficient si e maraita, vrea sa doarma. Dar afara, in galagie nu cred ca o sa doarma mult si o sa fie iar maraici.