Despre bone (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alra, la fel fac si eu la hotel :D, imi place sa aranjez putin sa nu creada cameristele ca traim ca porcii :D . In plus imi pare rau sa ma comport ca o mironosita si sa nu pot sa ridic prosoapele de pe jos din baie sau sa aranjez patul putin numai pt ca exista "sluga" pt asta.Si daca stam la hotel numai un weekend nici nu vreau curat in camera, nu am nevoie de prosoape curate in fiecare zi, le pot folosi de 2-3 ori.La fel si paturile.Acasa schimb lenjeria in fiecare duminica, deci nu am nevoie la hotel de lenjerie noua in fiecare zi.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Pantera nu ma gandeam ca al tau e izolat
In Bucuresti sunt destul de rare cazurile in care copilul are prieteni de joaca separat de colegii de gradi sau scoala In principal din lipsa de timp ... cred. De-asta am zis ca e norocoasa ca are si gasca separat de colegi.
Cand se intalnesc in casa nu sunt singuri. Sunt si parintii acasa (sau macar unul din parinti). Dar cand ai 2 de aproape 9 ani, 1 de 8 si una de 7 ... esti data afara (hai mami pleaca de aici si lasa-ne in pace ) si apoi vezi la final rezultatele dezastrului

In parc nu sunt deloc singuri. Sunt parintii toti acolo. Abia la peste 6 ani am lasat-o 5 minute cu mama altcuiva, mama pe care o cunosc de 5 ani. Si nu mai mult de 5-10 minute.
Daca se duce la vecina ies pe scara si ma uit pana imi face semn vecinai ca e ok, a intrat in casa ei. Nu iese sa coboare un etaj singura la 6 ani jumate.

Crede-ma eu sunt si mai nebuna decat tine cu siguranta/supravegherea

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera īntr-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Got it!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pantera, copilul meu are 7 ani, merge la scoala, eu la servici, pentru noi weekendurile sunt pt. distractie. Inainte faceam mancare duminica, gateam pe patru ochiuri. Acum nu mai fac, imi tin weekendurile relativ libere, pt relaxat cu prietenii.

Vad ca in Ro menajerele fac mult mai multe. Aici nu spala geamuri si nu aranjeaza rufe, nu spala, nu calca. Ar putea face, dar platita separat, cred. Am chemat-o pe a mea o data sa spele geamurile si am platit-o pt asta. Eu oricum sunt multumita, la 3 bai cate am, astea ma omoara. As plati pretul asta si doar sa spele baile, nimic altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra
PS - ca sa vedeti din ce familie ma trag - bunica mea cand statea la hotel facea curat in camera inainte sa plecam dimineata ca sa nu vada cameristele "mizeria" cand vin sa faca curat

asa si eu. :-)) nu ca dau cu aspiratorul, dar fac ordine, cel putin.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Hahaha si eu fac ordine inainte sa vina menajera Cum sa dea cu aspiratorul peste jucarii si in plus, face curatenie la tot departamentul, dc. ma spune ca la mine e mizerie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si pe mine ma enerveaza chestia asta cu curatatul camerei zilnic la hotel. de cand avem fata mare inchiriem apartamente in concediu si un mare plus e ca nu mai vine nimeni peste tine zilnic sa iti faca curat.

si eu fac ordine inainte sa vina fata la curat acasa - tot asa, pun lucrurile sus ca sa ii las loc sa curete. jucariile le strangem in fiecare seara ...

voiam sa va intreb ceva: voi platiti menajerele pe hartie sau la negru? aici totul e pe hartie si ai voie sa le ceri prin contract sa faca curatenie, sa spele geamuri, sa calce, sa faca mancare, sa spele rufe. nu ai insa voie sa le pui sa faca curat in pivnite, sau locuri dificil de curatat. si trebuie sa le asiguri tot felul de chestii care tin de siguranta. pe mine a mea m-a pus sa ii cumpar scara de aia mica, mi-a explicat ca cocotatul pe scaun (pe care eu il practicam ) e periculos si ea nu face asa ceva. uoookeeeyyyy

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Eu la negru. E si normal, doar stiti gluma aia romaneasca, cum iese America din criza? Toata lumea acum lucreaza la negru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ce inseamna "la negru"? Trebuie sa-i declar eu undeva veniturile?

Trebuie sa si le declare singura. Daca o face sau nu, e treaba ei. Eu semnez ce document doreste, daca doreste.

Mergi la inceput

Adica sa ii faci contract de munca. Nu, la noi nici vorba, nu se obisnuieste. Ea ar tb sa declare veniturile la taxe. Eu oricum o platesc cash deci nu stiu dc declara.

La noi nu ne da statul inapoi nimic, ca in Belgia, te priveste.

Mergi la inceput