Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Frate, cat atzi mai scris, la ora asta, femei serioase suntetzi voi?

trischa, la praline rapid ai sarit, de abdomene n-ai pomenit nimic , hehehe, cine pacatuieste, plateste .

ioana, mihaela, bine atzi venit, sper sa ramanetzi mult si bine prin zona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mai suntetzi?

Am terminat de citit presa romaneasca. Imi caut un film si poate adorm. De maine nu mai beau ceai la ore tarzii

Adina, eu nici nu am observat pralina doar abdomenele....

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza haideti la inviorare ca s-a baut prea mult ceai azi noapte,luati o cafea sa va treziti :

Mie mi-a cazut netul ca altfel mai stateam si-asa m-am uitat la Dansez ptr tine.
Miri acu am voie :

LA MULTI ANI ALEX, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata,sanatate,fericire si numai bucurii alaturi de familia ta draga,sa fii iubita si apreciata

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Haideti mai trezirea!!!!!!!!!,ma lasati singura la aerobic
Miki ce planuri de retete ai azi ptr Domnu Cobai,testezi pe sot?
Monik au plecat dictatorii casei? faci chef ca venim la tine?
Claudia,Dora,Mariana voi pe unde umblati fetelor?
Alex asteptam praji de la tine azi,da?
Offfffff ma apuc de bagaje imediat azi pleaca mama ,deseara iar imi intru in pita cu cititul povestilor lui Andi,pana acu i-a indrugat mama povesti en gross .
Trebuie sa batem toba sa va treziti,dedicatie speciala pentru voi toate :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Moldovencele la apel :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!!

Am intrat sa-i urez lui Didisor "La multi ani!"

Sa ai parte de multe bucurii!

Noi astazi plecam la Picknick....sa vedem ce-o sa iasa..

Va pup si va doresc un week-end placut!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

DidiAlex, La multi ani!

Angi,
wow, picnic? Ce fain!!! O sa fie bine...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

AdinaF,
ce ma bucur ca ai ramas totusi cu o impresie buna despre copilul meu! A fost el mai linistit ca na, l-am instruit sa se comporte bine in societate .

Eu stiu cum sta in masina la noi la un drum de 3 ore. Caram toata biblioteca lui cu noi, jucarii si eu fac circ ca sa reziste asta mic in scaun. In bus habar n-am cum as putea sa-i pun scaunul ca e mic si il pierd printre scaune.... plus ca nu poate sa alerge, sa se miste fara sa faca precis vreun cucui sau alt "aua", pe gangul dintre sirurile de scaune. Eu acuma imaginez toate scenariile posibile. Nu inseamna ca in avion ( eu am gasit la Carpatair 1 adult+1 infant 173,-EUR) ar fi mai cuminte dar macar dureaza doar vreo 2-3 ore toata chestia.
Ideea e ca nu stiu cum o sa car tot ce am nevoie pentru copil....la doar 20kg bagaj permis. Ati trimis in tara inainte scaun de masina pampers, lapte etc colet cu busul?

Eu deja ma agit de parca plecam maine. Oricum o sa iau biletul ca sa nu mai fie cale de intoarcere (sper numai sa fim sanatosi sa putem pleca).

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

LA MULTI ANI ALEX , iti doresc multa sanatate , fericire si multe bucurii alaturi de cei dragi .
Claudia - au plecat azi noapte la 1 , am ruhe , party cum sa nu fac , imi ziceti cand vreti si vezi ce party tragem .
Aseara nu ati avut somn ? , frate cat ati mai scris .
Eu am fost rupta de obo , toata ziua numai am impachetat , am facut praji , am mai fost repede sa cump cate ceva la baitii astia etc...
Acuma merg sa aspir prin casa , sa fac un pic de curateni , de parca un razboi la fost la noi asa arata casa .
Sa aveti o zi frumoasa

Monik 25+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Da Francesko numai 20 de kile ai voie,dar trimiti pe buss restul 1 euro pe kil,pampers este si in ro,cat platesti versand la bus ii cumperi in ro pampers ce frasu,lapte praf,brei &co intr-adevar e mai scump in ro,dar alea nu iti ia atat loc,ca doar nu cari si borcanele cu papa,hai ca te descurci tu, pana in tm ai gasit prin carpatair,e nasol ca blueair numai are nici macar arad dar-mai tm aia erau mai ieftini,dar na nici asa nu e mult un drum,al mic are gratuit inca.
Monik ma bucur ca ai ruhe,meritai asta .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput