Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma
Raspunsuri - Pagina 10
mikiriki spune:
La multi ani, Alex! 
Hello girls
Clau, nu stiu daca mai gatesc azi
.Domnul Cobai are chef de grill. Drum bun mamei tale 
Monik, relaxare placuta 
Ceska, inainte sa zbor acasa, am trimis un pachet cu busul ( ce nu mi-a incaput in bagaj-cadouri si alte minuni).
Va doresc un WE minunat. 
Miki
noiembrie spune:
Buna dimineata fetelor ....eu cam tirziu...![]()
Aseara , am vrut sa revin (si...dadaaaa am , un Cotnari "-si O "Lacrima"dar...iau antibiotice
), m-am bagat linga Matei, in pat , cu gindul sa adoarma mai repede, si am adormit si eu ca porcul in paie , pina pe la 3 noaptea-dar petrecerea se terminase deja , la voi
.Dar voi recupera !
La multi ani DidiAlex , fericire si sanatate maxima!
Clau , drum bun mamei tale , si sa ajunga cu bine ! Si mie imi este dor de ai mei , dar poate la vara merg ...
Mooniik , odihneste-te , recupereaza , si mai lasa curatenia , poti sa faci si mai tirziu , si cite un pic , nu te stresa!
Fetelor , sa nu o credeti pe Adina , ca dospeste -arata de nota 200 -este un manechin, poate sa manince si o cutie de bomboane pe zi , ca tot ar arata bine .Vrea sa va induca in eroare , nici nu stiti ce bine arata .
Nu o sustineti ca nu are nevoie de nici un abdomen
Si Claudi@ la fel -le-am admirat pe amindoua ce bine arata si cum se descurca cu cite 2 copii.
Ma duc sa duc Copil la joaca afara si voi reveni(sper ca de data asta sa nu mai adorm linga el la somnul de amiaza !
). Pastrez vinoasa pe mai tirziu , dupa ce termin cu antibioticele ., si va invit
, bag si o prajitura , cafea ce doriti ....viata e frumoasa ...si merita traita ....![]()

claudia74 spune:
Bravo Codruta atata optimism mai rar fato imi place de tine, iti cer prietenia ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

,facem chef diseara da? cand vin de la lucru, cum e Matei cu ochisorii? 
.
Miki si io vreau grill dar o amanan pe maine ca azi nu stim cand ajungem acasa,maine facem mici, ole,ole 

.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Spr ca ceri doar prietenia, nu mai mult
Esti amanta mea. Ai uitat? ![]()
Eu sunt pt. party ![]()
Miki
claudia74 spune:

nu te parasesc eu iubito 

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
zuzi.simona spune:
'neata fetele
la multi ani alex si o zi superba, ca tot e liber, nu?
si restului gastii o zi asemenea
dau pozitia: ne apropiem de koblenz
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mihaela_specht spune:
da buna ziua
miki ,simo tare mi-ar fi placut sa ma intalnesc cu voi dar chiar nu pot ,nu stiu ce sa ma mai fac cu Dennis nu vrea sa treaca febra ,de o saptamana aproape tot peste 39 are.ii dau supozit. trece febra ,dar dupa ce nu mai are nici un efect incepe iar.
am fost si la dr.,de ieri ia antibiotice.
Köln e un oras frumos sa mergeti neaparat la dom daca nu ati fost inca .
va pupacesc pe toate
aici datele pt lista
mihaela --28.01.79 Wesseling
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
Miha, multa sanatate lui Dennis. Am fost in Dom, mi-a placut mult. Daca are Simona timp, vom merge.
Fug la plante, le schimb pamantul, le dushulesc si mai vad eu ce-mi gasesc de lucru ![]()

Miki
mihaela_specht spune:
Miki spor la treaba ;am pus si eu azi cateva flori pe balcon .cred ca vine ploaia.
bis dann
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei