Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma
Raspunsuri - Pagina 11
m0oniik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 [Miki si io vreau grill dar o amanan pe maine ca azi nu stim cand ajungem acasa,maine facem mici, ole,ole ![]() ![]() ![]() ![]() . |

si eu vreau mici 
, ohh de mult nu am mai mancat asa ceva , aici in apropiere nu este nici o macelarie Ro , sau poate nu stiu eu .Daca vrei berea aduc eu , sau vin , sampanie ce vrei tu
Monik 25+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
m0oniik spune:
citat din mesajul lui claudia74![]() ![]() nu te parasesc eu iubito ![]() ![]() ![]() ![]() |
.Ehhhi ce bine e de voi , noi nu avem gradina ( normal este dar numai pt flori si daca vrem si noi o bucatica trebuie sa platim , stam intr-o casa de 3 familii ) , asa ca imi ramane doar terasa .

Monik 25+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
AdinaF spune:
Alex, LA MULTI ANI! Multa fericire, sanatate si bucurii pe toate planurile!
claudia, drum bun mamei tale, eu sunt intotdeauna dezorientata cateva zile dupa ce pleaca a mea, norocul meu ca nu rezista mult departe de "galushtele " ei :). Sa ne spui cum a reactzionat Andi la despartzire.
Mihaela, Dennis al tau e nascut deodata cu mine
, sa vezi ce petrecere om trage atunci ca e si ziua Mariei lui anangelexi
.
Monik, relax total o saptamana, super, profita din plin, ca nu mai pupi tu degraba dupa ce vine bebelushul
.
noiembrie, da, asa mai zi, sa-mi ridici moralul
, pupam pe Matei, ai mei il pomensc des, dar nu stiu de ce il numesc Daniel ???
Weekend fain fetelor, mult soare si buna dispozitzie va doresc!
ceska777 spune:
Hei, fetelor! AdinaF chiar nu are voie sa se vaite legat de cum arata. Strict interzis! Cand am mai si aflat ca gemenii ei au avut fiecare peste 3kg, nu-mi venea a crede, cum i-a dus? Al meu a avut fix 3000g si eu sunt cat china, parca am nascut tripleti. La locul de joaca nici n-am incaput pe tobogan, l-a dat ea pe fii-miu. De atunci e contaminat, vrea numai pe Rutsche si eu il ridic sus si ii dau drumul si iar, si iar, si iar. Asta o sa fie in loc de mers la sala!
De luni intru la dieta, de fapt un Umstellung in modul cum si ce mananc, se mai baga careva? Principiul e conform programului "Leichter leben in Deutschland!"
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
UFFFFFFFFFF! Imi vine sa imi iau vecinii la bataie!!! Intre casa noastra si a lor, exact sub dormitorul unde sforaie cel mic au avut un sir de brazi. Au taiat acum o saptamana coroanele si acuma scot trunchii cu tot cu radacini din pamant. Fac galagie de numa chiar la ora de liniste. Desi, cica de mult nu mai exista in Germania ora de liniste la pranz. O fi disparut si bunul simt?????????????!!!!!!!!!!
Ii omor!!!!!!
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Fiindca asta mic e f carait daca se trezeste sau e trezit inainte sa isi fii incarcat bateriile.
Cred ca li-l dau lor sa aiba grija de el asa marait!!!!!
Doamne-ajuta sa mai doarma juma de ora macar ca atunci mai am sanse sa ma inteleg cu el.
Voi dormiti toate somnul de pranz sau sunteti pe la picnic, gratare etc??????
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
trischa spune:
Salutare,eu sunt pe aici.am fost cu copila la inot,a sarit la trambulina

,apoi acasa papa si somn.asteptam sa se trezeasca s-o luam din loc.
O zi frumoasa si mult soare!!
trischa spune:
Tot eu,azi are copila mea 2 ani jumate
,vine si vara,asa ca de sapt viitoare incepem operatiunea,,fara scutec,,
Cine are experiente,idei si sfaturi ..va rog sa scrieti.
m0oniik spune:

eu am niste draci , de azi dimineata cineva tot suna fara nr si nu raspunde 
ohhh ce la-si scoate si la-si baga undeva .
Iar cu kg -le, bebe al meu are deja 925 g
, pana la 9 luni precis va avea peste 3000g , o sa ma fac ca o batoza , ne-am ingrasat asa de mult ca azi am incercat deja pantalonii de casa a sotului
.
Iar cu relax-ul mai incolo un pic, de azi dimienta fac curateni dar inca nu am terminat ![]()
, mai fac pauze de citit , de scris ,de mancat
.
Dar de maine relax pur ![]()
voi merge in Wiesbaden la Flohmarkt sa ma hoblez si eu un pic , dupamasa la parintii lui cumnatamea in gradina ( au zis ca au ei grija de mine sa nu ma plictisesc
).
Hai merg repede sa termin si baia si revin ![]()
Monik 25+
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui ceska777 De luni intru la dieta, de fapt un Umstellung in modul cum si ce mananc, se mai baga careva? Principiul e conform programului "Leichter leben in Deutschland!" Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Eu am inceput deja din februarie

Miki