Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Voi dormiti toate somnul de pranz sau sunteti pe la picnic, gratare etc??????

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Eu dorm prin baie, plante si flori .... m-am bagat si in cuptor dar nu mi-am gasit pozitia potrivita de somn, asa ca fac o pauza de cafea. S-a trezit voinicul?

Miki

Mergi la inceput

Miha, eu nu am pus inca flori afara. In fiecare an puneam in perioada asta si nu rezistau mult din cauza ploilor, frigului etc. Asa ca mai astept putin pana le plantez. Ma ocup de astea din casa.Sa nu cumva sa-mi trimiti ploaia ( daca vrei praji de la nunta ....)
Monik, mai lasa curatenia si stai linistita. Relaxare placuta maine
Adina, vrei sa-ti creasca nasul ca si la Pinochio? Fetele te-au laudat. Ce abdomene mai vrei ? Treci la praline We fain si tie.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

m-as baga si eu la slabeala dar is neserioasa

miki te sun dimineata, tre sa duc pe cineva la aeroport si apoi ne vedem, al meu nici nu stie ce i-am pregatit. am mai chemat o fata din koln (de la sub. celalalt), sper sa vina si ea numai tu sa ne conduci ca nici ea nu stie orasul

miha, imi pare rau ca nu poti, data viitoare poate...sanatate baiatului

monik dau la schimb relax in gradina contra bagat un ochi de expert prin acte (te-a parat cla!) doar ca mai dureaza putin pana am si eu gradina...

trischa trambulina la 2 ani juma, bravo voua, a mea abia a invatat sa innoate la 9 ani , e drept ca nici nu avea unde la galati, doar la mare in conc...

cla trage cu prastia niste dulce spre noi ca ma bombane al meu ca vrea desert iar eu n-am chef

unde vedeti voi soarele, aici e numai o pacla ... am trecut de bonn, eu semi adormita in fata calc, mananc seminte

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Trisha,
chiar asa? Trambulina la 2,5ani????? La bazin ai dus-o in chilotei din aia pt inotat sau cum?

Mikiriki,
asa deci, dormi in front!
Au lasat-o moale vecinii, a venit hermes sa livreze un pachet pentru dl sot si a sunat luuuuuuuuung, apoi telefonul ca vine un mester sa ne termine de montat plinta la mocheta din camera juniorului, apoi a venit socrul meu sa ne lase cainele peste week end. Adio somn!!!! L-am impachetat si a mers cu ta-su la locul de joaca. E A TREIA oara in 15 luni ca ies ei doi singurei. Am o inima mica mica. Ma incalt si merg sa trag cu ochiul....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m0oniik

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

nu te parasesc eu iubito

nu mai ai nevoie de inca o iubita , asa de necaz .

Ehhhi ce bine e de voi , noi nu avem gradina ( normal este dar numai pt flori si daca vrem si noi o bucatica trebuie sa platim , stam intr-o casa de 3 familii ) , asa ca imi ramane doar terasa .

Monik 25+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

ba te iau si pe tine ca mi-esti tare draga,iti mosesc si tie copilul .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Doamne Iarta-ma fac harem deja ,
offffff is obosita de pe drum,ne-am preumblat mult am fost si la shoping o tura,apoi in eberbach sa mancam ,iar acu........ acusi plec la lucru ,
Adina, Andi nu a avut treaba ca pleaca Buna,mama mea nu a participat la cresterea lui deloc,in schimb Deni a bazait de dimineata a sunat sa mai vb cu ea,Andi ii facea cu mana de zor la busss numai sa plece odata , ca prea l-a bazait,na asta e,mama mea nu a stat prea mult niciodata la noi.
Eu am luat plante dar nu am timp sa le pun azi afara,maine e duminica asa ca aman operatiunea ptr sapt viitoare.
Mihaela tu unde nascuta,in Simleul Silvaniei,alta ardelenca ? imi trebuie orasul de unde vii,gutte besserung la Denis.
Simona mai am praji bun de ieri,da reperul unde esti sa fixez praschia .
Ceska care-i baiu cu vecinii,toarna apa fierbinte pe ei ,sau mai rau noi aveam o nebuna care dadea cu borcane dupa noi in spatele blocului cand bateam mingea de portile garajului.
Monik distractie faina maine.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Clau, trezirea Mihaela vine din Simleu-Silvaniei si sta in Wesseling. Sultano spor la munca
Ceska, lasa baietii in pace, nu-i spiona .
Simo, ti-era frica sa te intalnesti singura cu mine? Ai nevoie de intariri? Glumesc Astept tel. tau si apoi ma uit la plecarea trenurilor.

Eu bazai prin zona cat ma lasa al meu. Poate mai gaseste ceva de facut si are nevoie de ajutor.

Miki

Mergi la inceput

Bey da nu o zis unde s-a nascut de aia am intrebat ca zicea ea de unde vine,no las ca m-o batut soarele'n cap puneti sekt la rece ptr deseara,va dau intalnire iubitelor

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Miha esti pe lista, daca stimmt was nicht,dai cu rosii la mine

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Bey da nu o zis unde s-a nascut de aia am intrebat ca zicea ea de unde vine,no las ca m-o batut soarele'n cap puneti sekt la rece ptr deseara,va dau intalnire iubitelor

Draga te astept si cu Sekt si cu Ätherische Öle , asa un masaj dupa munca , ce zici , iar Miki are dreptul numai sa se uite

Monik 25+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput