Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzi.simona
monik dau la schimb relax in gradina contra bagat un ochi de expert prin acte (te-a parat cla!) doar ca mai dureaza putin pana am si eu gradina...

S-a facut . Sper ca cla ! m-a parat numai de bine .
Gradina nu am dar totusi nu ma plang am o gramada de flori prin casa , le-am spalat azi frumos , le-am udat , le-am vb .

Am si eu o intrebare : as vrea sa pun pe terasa intr-un bol chery tomate , dar habar nu am cand si cum se pune , cine stie ?

Monik 25+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Deal Monik hai sa incepem party,incepem cu muzica,apoi snacks ceva ca mi-e foame,hai cine da ceva de baut,Monik masajul il lasam la sfarsit, cand se duce Miki la culcare :) :

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Luati de mancati,sa aveti energie
pizza margherita
www.gasthof-sauer.de/pizza.jpg" target="_blank">pizza speciale
pizza scharf

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

hop si eu la ceas de seara. copila face baie cu ta-su si eu am zis sa bag repede un ochi la voi.

clau, nu stiu daca ajung de pasti la wilhelma, ca... deh, sunt pastile. al meu vrea drob si pasca (si ce-i drept si eu as cam vrea), asa ca mi-e ca stam acasa si primim oaspeti. plus ca e ultima zi de vacanta si mi-e ca o sa fie Stau rau pe A8. si pt ca ziceai de zbor catre romania, mi-am luat bilete pt luna mai stuttgart-bucuresti cu 140 de euro dus intors. cu busul e aproape 100, plus daca mai e ceva pentru copil.

miki, eu cred ca neamtu' tau mai vrea praji, de-aia te lauda eu zic sa te mai incumeti daca nu te-a speriat actiunea, ca o sa iasa din ce in ce mai bine.

DidiAlex, La multi ani!

ceska, un scaun de masina am imprumutat pt perioada cat am stat acasa (n-am fost mai mult de 10 zile am stück), lapte si pampersi am luat de acolo, ca romania nu e congo, gasesti inclusiv lapte bio intre timp, pat de voiaj n-am carat cu mine, ne-am descurcat cu saltele si plapumi puse pe jos in caz de cazaturi. cred ca aici tine si de cat esti dispusa si poti sa te adaptezi la conditiile date si sa improvizezi.

monik, lasa smotrul si baga odihna la greu, ca o saptamana trece repede, repede si iar vin baietii si te iau de proaspata. de cherry tomaten nu's ce sa zic, uita-te si tu in magazin la ambalajul semintelor, ca scrie acolo.

eu azi am fost la bazar si i-am mai improspatat garderoba copilei, i-am luat niste rochite frumusele, de abia astept sa i le dau, ca mi-e draga tare in rochita. acuma, cat o mai vrea sa poarte, dac-o semana cu mine, intre 3 si 18 ani n-o mai scot din pantaloni. de gatit am gatit la pranz (seara noi mancam abendbrot, ne-ajunge o masa calda pe zi - adica mie mi-ajunge sa gatesc o datasi cum is sclifosita casei, nu mananc reincalzit decat varza, gulas, schmorgerichte adica, cine nu vrea ca mine n-are decat sa-si faca singur )

maine dam o fuga la socrela, asa ca de palmsonntag, ca ei sunt plecati de paste si sa ne vedem totusi sa facem schimb de cadouri, asa ca probabil ca tot pe seara intru, daca mai apuc.

va pup si petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Nasol - eu zac de la inceputul saptamanii. Mai rau e ca m-a apucat de vreo trei zile si o tuse groaznica, care imi da contractii.

Pustoaica a inceput sa ma enerveze - ca doar intinde mana si tipa ca maimutza "aaa" - azi i-am zis ca nu-i dau lapte daca nu pronunta cuvantul "lapte". Ca atare toti suntem cu nervii la pamant, ea a urlat juma de ora si n-a pronuntat cuvantul, eu nu i-am dat nimic ca n-a zis ce anume . Noroc c-a venit tat-su acasa si ne-a salvat pe amandoua. Off, sper sa imi treaca odata starea asta de gripa, ca altfel cred ca innebunesc, si eu si copilul stand cu mine toata ziua acasa ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Deal Monik hai sa incepem party,incepem cu muzica,apoi snacks ceva ca mi-e foame,hai cine da ceva de baut,Monik masajul il lasam la sfarsit, cand se duce Miki la culcare :) :

De acord cu masajul, si asa ma uit la DSDS . De baut dau eu ca papa nu am facut , ce vrei sa bei draga ? am de toate si lichior facut de sotu ( BIO )
hai sa ne incalzim pana pe mai tarziu
.
Revin mai tarziu , merg sa ma uit la DSDS , e gata reclama

Monik 25+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

sssstttt nici nu sunt aici doar ma uit

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Iulia, o sa mai fac. m-a speriat putin actiunea, dar acum ma dau pe brazda

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Halooooo,faceti chef????vin si eu cu drobul vegetal,asta am in cuptor acum.
Mai fetelor,eu ma tot gandesc...adica deja fac scenarii..noi 3,eu cu sasul si copilul din dotare,mergem ca tot omul cu masina.copila in scaunul ei,eu cu sasul in fata de mana si deodata auzim,,mamaaaa pipiiii,,
Ei??ei,ce facem noi la faza asta??eu ma gandesc ca nu copila o sa fie stressul,sigur nu ea,eu cu sasul suntem stresati si blegi.
CESCKA,cu copila am mers la inot in slip,fara scutec de baie.si pentru SIMONA,tu te miri ca sare la trambulina..si noi ne miram.azi a sarit pentru prima data.
O seara frumoasa

Mergi la inceput

i-ulia - nici pe mine mama nu m-o mai scos din pantaloni pana la varsta de 18 ani .
Ramonaiani - multa sanatate .

Mergi la inceput