Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma
Raspunsuri - Pagina 14
AdinaF spune:
Wow, trischa, ce precoce tzi-e fetitza, mergetzi la curs de inot ?
De scutece noi am scapat la fix 2 ani, pur si simplu nu le-am mai pus decat la culcare, chiar daca ieseam undeva , am fost perseverentzi ... vreo 2 saptamani a mers masina de spalat non-stop
, mai mult nu zic sa nu te descurajez
. Succes !
Azi mi-am cumparat o minge de-aia tzepoasa de masat celulitele , nici n-am aratat-o sotzului ca iar zice printre dintzi: "es liegt bestimmt nur rum!" 
ceska, te-ai abtzinut pana la urma de spionat? Eeeeiii, bataitza, mai lasa-l pe sotz sa se descurce si singur, ca nu stii cand e un notfall, sa nu se simta atunci complet neajutorat (sotzul a fost singur cu Fabi 4 zile cat am fost in spital, dar s-a descurcat binisor - numai la restaurant au mancat baietzii
).
Daca va apucatzi de petrecut zvaritzi un cocktail ohne alkohol si-ncoace, de mai mult nu-mi arde ca am niste cutzite prin burta ... (sper sa nu fac apendicita
).
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Luati de mancati,sa aveti energie ![]() ![]() pizza margherita www.gasthof-sauer.de/pizza.jpg" target="_blank">pizza speciale pizza scharf EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Eu vin cu : ... www.meevio.de/img/wein/Bilder250/4004507b.jpg" target="_blank">....
www.rocampus.com/imagini/goodies/bere.jpg" target="_blank">sa ajunga
Miki
AdinaF spune:
trischa, pai tragi pe dreapta, scotzi olitza din portbagaj, o asezi pe ea ... si gata! Daca esti pe autostrada , iei primul ausfahrt, cand incepe sa ceara poate deja sa se abtzina o vreme.
Atentzie, vin die Zicke la DSDS, astept comentarii!
mikiriki spune:
Adina, pt tine la alegere
www.cocktailtruck.ch/images/cocktails2.jpg" target="_blank">C.O.A. ![]()
Miki
mikiriki spune:
Ba da am voie la DSDS, dar nu m voie sa ma enervez ![]()
Ce cool e Bruce Darnell
lächeln
Miki
AdinaF spune:
Da, Sarah are o voce deosebita, urmeaza Daniel, si el e "bine cotat", tzi-l recomand
, hai ca pana la urma fan DSDS fac din tine 
mikiriki spune:
ha ha ha
Mie imi place Sarah, dar nu mi-.e rusine nici cu Daniel
( nu mai spune nimanui ca sunt fan DSDS , ok? )
Un pronostic ceva? Cine iese in seara asta? ![]()
Miki