Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Wow, trischa, ce precoce tzi-e fetitza, mergetzi la curs de inot ?
De scutece noi am scapat la fix 2 ani, pur si simplu nu le-am mai pus decat la culcare, chiar daca ieseam undeva , am fost perseverentzi ... vreo 2 saptamani a mers masina de spalat non-stop , mai mult nu zic sa nu te descurajez . Succes !

Azi mi-am cumparat o minge de-aia tzepoasa de masat celulitele , nici n-am aratat-o sotzului ca iar zice printre dintzi: "es liegt bestimmt nur rum!"

ceska, te-ai abtzinut pana la urma de spionat? Eeeeiii, bataitza, mai lasa-l pe sotz sa se descurce si singur, ca nu stii cand e un notfall, sa nu se simta atunci complet neajutorat (sotzul a fost singur cu Fabi 4 zile cat am fost in spital, dar s-a descurcat binisor - numai la restaurant au mancat baietzii ).

Daca va apucatzi de petrecut zvaritzi un cocktail ohne alkohol si-ncoace, de mai mult nu-mi arde ca am niste cutzite prin burta ... (sper sa nu fac apendicita ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Luati de mancati,sa aveti energie
pizza margherita
www.gasthof-sauer.de/pizza.jpg" target="_blank">pizza speciale
pizza scharf

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Eu vin cu : ... www.meevio.de/img/wein/Bilder250/4004507b.jpg" target="_blank">....
www.rocampus.com/imagini/goodies/bere.jpg" target="_blank">sa ajunga

Miki

Mergi la inceput

trischa, pai tragi pe dreapta, scotzi olitza din portbagaj, o asezi pe ea ... si gata! Daca esti pe autostrada , iei primul ausfahrt, cand incepe sa ceara poate deja sa se abtzina o vreme.

Atentzie, vin die Zicke la DSDS, astept comentarii!

Mergi la inceput

Adina, pt tine la alegere www.cocktailtruck.ch/images/cocktails2.jpg" target="_blank">C.O.A.

Miki

Mergi la inceput

OMG de ce ma tentati cu DSDS?

Miki

Mergi la inceput

Mmmmhhh, micki, lecker, lecker

Dar ce mai, n-ai voie la DSDS?

Mergi la inceput

Ba da am voie la DSDS, dar nu m voie sa ma enervez

Ce cool e Bruce Darnell lächeln

Miki

Mergi la inceput

Sunt curioasa de comentarii. e faina melodia

Miki

Mergi la inceput

Da, Sarah are o voce deosebita, urmeaza Daniel, si el e "bine cotat", tzi-l recomand , hai ca pana la urma fan DSDS fac din tine

Mergi la inceput

ha ha ha

Mie imi place Sarah, dar nu mi-.e rusine nici cu Daniel ( nu mai spune nimanui ca sunt fan DSDS , ok? )

Un pronostic ceva? Cine iese in seara asta?

Miki

Mergi la inceput