sambata seara ajung la koln, duminica program de voie, cine-cum-unde ne intalnim?
ca de luni incep cu umblatul
parca si eu am citit mistretul totusi ![]()

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
M-am uitat de 3 ori pe prima pagina.
Cine e Ioana? ![]()
EDIT: Acum stiu
Noroc c-a postat Puiul
Miki
Da claudia a ajuns si el pe la 8 seara caci i foarte aglomerat pe A3 mai ales in zona Würzburg. Mai inainte am bagat copii inpat si acum fiecare la calculatorul lui.
Noapte buna
| Citat: |
| citat din mesajul lui zuzi.simona parca si eu am citit mistretul totusi ![]() poza cu noi poze diverse Simona, mama Antoniei (27.06.1998) |

Simona, eu sunt de acord sa ne intalnim. Poate o convingem si pe Mihaela sa vina. Eu aduc si barbatzii dupa mine ( a se citi Sotz Mistretz
si catzel-Mister Balu sa nu se faca vreo confuzie )
Miki
ok miki numai sa stii pe unde sa mergem in koln ca eu una nu am habar ce locuri sunt...
oricum cand ancoram dau pozitia si ne auzim si la tel
miha vii?
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Stiu deja unde mergem
Avem noroc de timpul asta frumos si stam pe terasa. Oricum am si alte variante. Astept telefonul tau 
Miki
Miki ai crezut ca am luat-o pe ulei de la tiganii aia,hai ca sare moasa cu euroii, fara numar ![]()
![]()
![]()
,
Ioana scrii datele voastre sa va trec pe prima pagina da? e valabil si ptr Mihaela si ptr cine ramane cu noi in trupa
.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'