Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma
Raspunsuri - Pagina 7
trischa spune:
Mai Adina,tu esti femeie serioasa????ma duc sa bag o pralina???????
Pai asa ceva scrii tu aici?????????????

,in secunda 2 rupeam usa la dulap si cautam o pralina.am gasit o punga mareeeee si m-am apucat de halit.
ESTI VINOVATA!!!!!!!!!!!asa ceva sa NU mai zici,zi si tu ca MIKI,un ceai,o gura de aer,un batut din palme,ca asa se subtieaza abdomenul.
Noapte buna 

claudia74 spune:
Da ce are fata mistretzul tau l-ai castrat oder was? off si eu faceasm planuri ce pui faini asi primi ce le-am facut lipeala ![]()
![]()
![]()
![]()
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdinaF miki, prima data cand ai scris ca mergi cu Misterul la plimbare , eu am citit ca mergi cu Mistretzul ![]() Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006) |
Gata abdomenele?

Miki
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui claudia74 Da ce are fata mistretzul tau l-ai castrat oder was? off si eu faceasm planuri ce pui faini asi primi ce le-am facut lipeala EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Eu nu l-am castrat. Asa l-am adoptat. Te gandeai deja la nasit?
Miki
claudia74 spune:
Trischa te asteapta vitamina sau unde-o tunzi?
Adina care-i baiu? ce abdomene nu lucrii destul toata ziua, stai calma,capul sus.
Miki care-i baiu cu Misteru ca nu am priceput.
Codruta vii odata cu vinoasa aia, Francescko unde-i berea ? astea s-or dus sa se culce si ne-or lasat cu ochii'n soare (luna) ![]()
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Ba mai mult la mosit ![]()
![]()
![]()
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui trischa Mai Adina,tu esti femeie serioasa????ma duc sa bag o pralina??????? Pai asa ceva scrii tu aici????????????? ![]() ![]() ,in secunda 2 rupeam usa la dulap si cautam o pralina.am gasit o punga mareeeee si m-am apucat de halit.ESTI VINOVATA!!!!!!!!!!!asa ceva sa NU mai zici,zi si tu ca MIKI,un ceai,o gura de aer,un batut din palme,ca asa se subtieaza abdomenul. Noapte buna ![]() ![]() ![]() |
Ne-ai pus gand rau azi?
). Am muncit mult pt. kilele astea Noapte buna

Miki
claudia74 spune:
Mihaelo noi nu mergem inca la culcare,fain cadou ptr micut si Andi a primit o bitzigla noua din Ro.
Ioano ti-a venit sotu acasa
.
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
Mihaeloo, bine ca ati gasit iepurasul
l-ati cautat o zi intreaga.Altadata sa nu mai lipsesti sa poti tine pasul cu noi
( e ceai, s-a terminat apa plata
)
Noapte buna 
Miki