Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Mai Adina,tu esti femeie serioasa????ma duc sa bag o pralina???????
Pai asa ceva scrii tu aici?????????????,in secunda 2 rupeam usa la dulap si cautam o pralina.am gasit o punga mareeeee si m-am apucat de halit.
ESTI VINOVATA!!!!!!!!!!!asa ceva sa NU mai zici,zi si tu ca MIKI,un ceai,o gura de aer,un batut din palme,ca asa se subtieaza abdomenul.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Da ce are fata mistretzul tau l-ai castrat oder was? off si eu faceasm planuri ce pui faini asi primi ce le-am facut lipeala

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdinaF

miki, prima data cand ai scris ca mergi cu Misterul la plimbare , eu am citit ca mergi cu Mistretzul

Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Gata abdomenele?

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Da ce are fata mistretzul tau l-ai castrat oder was? off si eu faceasm planuri ce pui faini asi primi ce le-am facut lipeala

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Eu nu l-am castrat. Asa l-am adoptat. Te gandeai deja la nasit?

Miki

Mergi la inceput

Trischa te asteapta vitamina sau unde-o tunzi?
Adina care-i baiu? ce abdomene nu lucrii destul toata ziua, stai calma,capul sus.
Miki care-i baiu cu Misteru ca nu am priceput.
Codruta vii odata cu vinoasa aia, Francescko unde-i berea ? astea s-or dus sa se culce si ne-or lasat cu ochii'n soare (luna) .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Ba mai mult la mosit

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Mai Adina,tu esti femeie serioasa????ma duc sa bag o pralina???????
Pai asa ceva scrii tu aici?????????????,in secunda 2 rupeam usa la dulap si cautam o pralina.am gasit o punga mareeeee si m-am apucat de halit.
ESTI VINOVATA!!!!!!!!!!!asa ceva sa NU mai zici,zi si tu ca MIKI,un ceai,o gura de aer,un batut din palme,ca asa se subtieaza abdomenul.
Noapte buna

Ne-ai pus gand rau azi? Eu nu ma risc la alcool, doar cand e chef si atunci cu masura ( vin rosu sa nu se puna wow ce rime ). Am muncit mult pt. kilele astea
Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

Pt Moasa ( fara numar)

Miki

Mergi la inceput

Mihaelo noi nu mergem inca la culcare,fain cadou ptr micut si Andi a primit o bitzigla noua din Ro.
Ioano ti-a venit sotu acasa .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Mihaeloo, bine ca ati gasit iepurasul l-ati cautat o zi intreaga.Altadata sa nu mai lipsesti sa poti tine pasul cu noi ( e ceai, s-a terminat apa plata )
Noapte buna

Miki

Mergi la inceput