Mamici in Germania (13) fara ghinion langa Emma
Raspunsuri - Pagina 4
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trischa Miki,fi atenta aici o ceapa o mana de fasole verde 2 linguri linte galbena 4-5 cartofi 2 morcovi,tai si fierbi toate chestiile astea apoi adaugi o cutie de rosii in suc si o cutie de schlagsahne,sare si oregano.dupa preferinta mai adaugi niste nudeln mai dai 2-3 clocote si lasi 2 ore sa se patrunda gusturile. Acum pedalez sa-mi recuperez copila gradi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daca nu pun niste carnaciori nu e valabila retata pentru dl sot al meu.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
trischa spune:
Cand am fost cu copila in ro am condus.mi-a trebuit masina ca in ro e nasol fara,am fost la bunici,la strabunici,la neamuri...si fiecare sta in alta directie.dupa o luna a zburat sasul in ro si ne-am intors in germ toti.copila noasta are pas romanesc si decat sa mai facem procuri si alte hartii a fost mai ieftin un zbor.
La iesirea din ro daca are copilul pas. rom. trebui sa fie ori parintii amandoi ori procura de la parintele lipsa.
claudia74 spune:
Hi,acu a plecat Simona cu Toni
fugarite de sot cu treburi
asa ca kuchen ce se coace acu in ofen manc eu singura
,ce fata faina Dom'le jos palaria,ma pregatesc ca intr-o ora plec la lucru
.
Miki cu ce te bucataresti iar? Trischa ai spalat pacatele de ieri? Codruta
,Ceska nu-ti trebuie nimic de la nimeni,ia busul si tuleo home,numai sta pe ganduri si fa-ti si tu actele odata,mai stim noi cine n-are
.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Buna
Claudia ,Miki , Noiembrie barbatii inca nu au plecat , la noapte la ora 1 , e mai putin si dupa aia 

.
Caudia - multa sanatate . Azi am facut o prajitura noua , maine o sa-l scriu .
Noiembrie - mrs de intrebare , suntem bine , burtica creste
. Voi cum sunteti ? Matei ?
Trischa - la care Politie de Frontiera de referi , la anu si eu vreau sa merg in Ro cu bebe ,si o sa am acelasi probleme , copilul pe numele tatsau si eu pe numele meu de fata .
Azi nu cred ca mai intru , merg sa mai impachetezi mancare si restu .Va doresc o seara placuta 

Monik 25+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
noiembrie spune:
Trischa,
,stii, vorba aia-"cainele care latra nu musca"?, asa sint si eu , vorbesc multe despre virsta , dar sincer nu ma simt de 40 ani , mai ales ca am copil asa mic!
.
Miri,standardul de tinerete il stabilesti tu , "esti cum te simti"
si asa cum i-am spus si Trischei, chiar sint de cursa lunga , vorbesc si eu asa .... macar sa imi i-a cineva in serios virsta din buletin
.
Clau ,
servici usor !
Ma duc , sa ma joc un pic cu Matei(am fost astazi , iar cu el la doctor-acum cica nu are infectie , are alergie - pina data viitoare -adica marti!
) si sa scot saratelele din cuptor!dar...revin!
i_ulia spune:
'n abend, fetelor!
acum ce m-am apropiat si eu de computer, ca azi dimineata am trebaluit prin casa si dupa-amiaza am stat afara
, tiii ce vreme faina. de maine cica vine furtuna, dar astea doua zile parca mi-am umplut bateriile un pic.
si eu am facut aseara un kuchen, rhabarberkuchen mai exact, ca azi a venit prietena mea cu fii-sa (care e cu 3 luni mai mica ca iris) in vizita. asa ca miki, tin pumnii sa iasa buna praji, dar nu prea strans (1. ca tin norocul si 2. ca nu mai pot sa scriu
)
ceska, eu am fost de 3 ori cu fata la bucuresti de cand stam aici. la ultimele doua drumuri am fost ea cu pass nemtesc, eu cu pass romanesc, dar cu numele de dupa casatorie. l-am schimbat cand ne-am mutat, ca m-am gandit ca e bine sa ma mut si eu cu actele in regula. nu mi-a cerut nimic la control la vama, doar m-a intrebat unde merg si daca in germania mi-a cerut vreun act ca sa ies cu copilul (si asta doar o singura data, cealalta data n-a vrut nimeni nimic de la mine).
trischa, si eu fac reteta asta, ca linsen-nudel-salat. mancam toti trei pana pocnim.
va pup, merg sa cant gute nacht lied si sa strang rufele de pe sarma si mai bag un ochi mai tarziu
claudia74 spune:
Hei ai scos prajitura,o pui pe bloq? 

,pfuia ce fete harnice.
Va
Miki need to talk with u sofort,esti pe mess?
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Acum o pune pe blog ![]()
Iulia, multumesc pt. pumnii stransi. nu a iesit cum ar fi trebuit ( in viata mea nu am facut kuchen , nici macar aluat nu am framantat pana azi
), dar a zis neamtzu´ ca e foarte gustoasa. Acum nu stiu daca el a vrut ca eu sa ma simt bine sau chiar e atat de gustoasa
. Stiu unde am gresit si poate (daca ma mai incumet) data viitoare iese mai bine.
Clau, e verry, verry important?
Daca da, atunci sunt pe mess sau la tel ![]()
Miki
noiembrie spune:
Miki , eu tin pumnii, dar cred ca va iesi oricum, deci si fara pumnii mei
Sa imi pastrezi si mie o feliuta!
Referitor la circulatia minorilor -caz concret-eu va relatez din experienta mea;Matei are pasaport nemtesc , certificat de nastere romanesc si nemtesc .O singura data , un ofiter de la vama a dat dovada de exces de zel si ...v-am relatat mai sus! In rest cind am plecat din Germania (chiar si fara" colegul"!) nu m-a intrebat nimeni nimic(eu avind doar pasaport romanesc)si in Romania deasemenea, dar de fiecare data cind am iesit din Romania am dat pasaportul lui Matei (nemtesc).
Daca copilul este roman si este insotit doar de un parinte , acesta trebuie sa prezinte la vama o declaratie legalizata la notariat , in care sa se specifice ca parintele ( care da declaratia) este de acord ca minorul sa calatoreasca peste granita.